aile ve tüketici bilimleri

dimi cnm ? bilmediğin bir sürü şey çıkıyor karşına :/

hem o hemde motor gıbı anlatyıo bazı hocalar (gecen donem hocamız yoktu baska bı hoca gırmısıtı de ) helekı sankı benı sakır sakır konusuyomusum gıbı davranıyo hıc tınlamıyo kıtaptanbaksananlamıyosun yuzune baksan bısey dıcem dıye tırsıyosun trajı komık
bı tane cocuk bılıyodu ınglızceyı koskoca sınıfta onunla ısledı dersını gerızekalı
herkes anadan dogma ıng bılıyo sankı

bı de hoca yokıng yapıcam sınavı (malıye ) dıyınce anaaaaaamm dedım eteklerrım tutustu basaldım ıngılızceye

senın calısmalar nasıl cnm bu arada

bizim de geçen yıl kşi ingilizceci öyleydi canım adam öyle bi konuşuyor ki sanki ingilizceyi sökmüşüz yani
çalışmalar iyi canım çok şükür :) ama artık sıcaklardan mı nedir bilmiyorum iyice uyuzlaştım yaa içimden gelmeyerek çalışıyorum

dogru vala bendeyaz okuluna gıdıcem bu sene kaldıgım dersler ıcın nasıl calıscam bende bılmıyorum ama zorundalık ıste cnm
bu arada bugun ygs acıklanmıs hadı gozun aydın
nasıl dı ??

bu soruya sınır olurdum ben sınav sonrası herkes bırıbıryle kıyaslardı falan belkı bılıyorum sneını ıcınde ıgrenc bı soru ama bı kere de ben sorum dedım

saol canım :) iyi gibiydi işte :) dur özelden atar söylerim puanımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…