• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı: ''Kadına şiddet yok algıda seçicilik var''

eli sopalı bir adam alsın senide görürüz bakalım böyle konuşabiliyormusun,dışarıda köpek görünce ürken karıya çocuğa erkeklik ispat eden psikopatlar var

ee var böyle insanlar, yani ne? Katiller de var, hırsızlar da var, dolandırıcılar da, servet avcısı kadınlar ya da dedikodu ile milleti birbirine düşürenler, teröristler, tecavüzcüler... vs. Hepsi var yani. Hepsini ayrıca alet edip toplum mühendisligi mi kasılsın?

''kadına şiddete hayır'' demek, bunu bu kadar abartmak kadına şiddete evet demekten farksızdır. Kadını aciz ve zavallı gösteren bunlar asıl.

''kadına şiddete hayır'' diyenler genel anlamda şiddete hayır demedikçe benim gözümde beş para etmezler. Ha onu da ayrıca eleştirirm ama genel manada söyleyemeyen başından agır samimiyetsizdir. Çünkü bu aslında erkek egemen devlet sloganıdır, da millet farkında degil. Neyi eleştirdigini bile anlamıyor insanlar.

Yapılmak istenen şu; kocanın nikahından çık, devletin nikahına gir... Bu işte yapılmak istenen. Sonrası da gelecek ama, bu sefer de annelerle çocukları ayıracaklar, ki bu da başladı zaten epeyce.

Devam edin böyle, he canım kadına şiddete hayır... Algıda seçicilik yaratın iyice.

Ah cry, su uyenin tongalarina neden dusuyorsun? Baya uzak kalmissin buralardan :)

Bu da ilginç aslında.

Konudan sapmayıp alakalı yazan tek tük üyelerdenim, AMA tongaya düşüren üye, troll üye ben oluyorum niyeyse hep.

Ciddiyetle yazan benim, AMA geyik yapan üye oluyorum hep.

Kişisel hakarete ve laf sokmaya genelde ben maruz kalırım ama karşılıgında hakareti ve laf sokmayı görmezden gelip düzgünce yazan benim, AMA saygısız üye de ben oluyorum tabi.

Ben de diyorum ki şu millet bi hoh dese de bu kafaya ulaşmak için ne kullandılar anlasam...

ee var böyle insanlar, yani ne? Katiller de var, hırsızlar da var, dolandırıcılar da, servet avcısı kadınlar ya da dedikodu ile milleti birbirine düşürenler, teröristler, tecavüzcüler... vs. Hepsi var yani. Hepsini ayrıca alet edip toplum mühendisligi mi kasılsın?

''kadına şiddete hayır'' demek, bunu bu kadar abartmak kadına şiddete evet demekten farksızdır. Kadını aciz ve zavallı gösteren bunlar asıl.

''kadına şiddete hayır'' diyenler genel anlamda şiddete hayır demedikçe benim gözümde beş para etmezler. Ha onu da ayrıca eleştirirm ama genel manada söyleyemeyen başından agır samimiyetsizdir. Çünkü bu aslında erkek egemen devlet sloganıdır, da millet farkında degil. Neyi eleştirdigini bile anlamıyor insanlar.

Yapılmak istenen şu; kocanın nikahından çık, devletin nikahına gir... Bu işte yapılmak istenen. Sonrası da gelecek ama, bu sefer de annelerle çocukları ayıracaklar, ki bu da başladı zaten epeyce.

Devam edin böyle, he canım kadına şiddete hayır... Algıda seçicilik yaratın iyice.
haklı olduğun yönler var ama kadını meta gibi görenler çok,baş sayfa haberlerine bak ayrıldığı karısı başkasıyla diye öldürmüş,ayrılmış bitmiş yani değilmi?

haklı olduğun yönler var ama kadını meta gibi görenler çok,baş sayfa haberlerine bak ayrıldığı karısı başkasıyla diye öldürmüş,ayrılmış bitmiş yani değilmi?

Baş sayfa haberleri zaten algıda seçicilik yaratan şeyler.

Bak chess ilk sayfada dizilerde, filmlerde kadınların şiddet görmesi engellensin demiş. Bak bunu ele alalım. TV yi izle bakalım, gerçekte ne göreceksin? Sadece chess'in yazdıklarını mı? Halbuki TV de mafyalar cirit atıyor. Birbirlerini öldürüyorlar tavuk keser gibi. En çok erkekler öldürülür dizilerde, filmlerde falan, özellikle aksiyon filmlerinde... Kadınlar çok öldürülmez, hala korunan kişi rolündedirler falan.

Bak algıda seçicilik.

52 yaşındaki, buradan birçoğunuzun da tanıdığı annemin düşüncesine göre Türk halkı bozulmuş. Eskiden halk yönetime tepkisini oylarıyla gösterebilen, hakkını arayan bir halkmış. Şimdi kafalar çok değişmiş. Mantık kalmamış.

Sözüm meclisten dışarı, embesil, kafası çalışmayan insan oranı yüksek bir milletiz afedersiniz, üzücü ama akıllara zarar sonuçların sebebi bu.
haksızda sayılmaz annen malesef

Kadına şiddet uygulamak istiyorum şu an...

Çok güldüm.. :)

Daha önceki aile ve sosyal politikalar bakanı bakan hanımda
''Eğer kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur'' demişti..:KK57:
Daha sonra bu sözler twitter da çok tepki çekince,
''Böyle bir konuşma yaptığımı hatırlamıyorum, arkadaşlarım araştırıyor'' demişti..:KK57:

(bu arada o tweet nal gibi duruyordu o olay yayınlandığında, gerçek olup olmadığı bilinmez ama, çok üstüne gidilince araştırıldığını yazmıştı.. Yani inkar edemedi.. Ama her zamanki gibi bi takım kişiler inkar etti..)

Acaba gün geçtikçe artan kadına şiddet olaylarında, bir gün bu bakan hanımda hatırlamadığını söyleyecekmi??
İki bakan hanımında ortak noktası prof olmaları..
Düşündüren ise nasıl ve neden empati yetenekleri yok..?

Kadınlar bile kendi hakkını savunamıyor desinler diye bu proflar seçiliyor bence....

Bende büyük konuşmayayımda, cidden benim kafamdaki zirve bayan üresin dir :KK53:
Milletçenek artık konfiçyüs ün o malum sözüne kaşarlandık.. Şu kaçınılmaz olan iğrençlikten zevk alan bir topluluk var ne yazıkki.. Nüfusun yarıdan fazlası.. Bizler toplum olarak psikolojik olarak uğruyoruz yaşıyoruz zaten.. Ama birileri bundan memnun..
Memnunlarki, bu gün bunları milletçe her şekilde yaşıyoruz..

Ben de hala unutamıyorum ya o nasıl kabus gibiydi valla.. Nerelerde acaba şuan?

bu kadının bu cümlesi bile kadına şiddettir. inşallah sen ve senin gibilerden tez zamanda kurtuluruz.

Amiiiiin

Back