• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı: ''Kadına şiddet yok algıda seçicilik var''

Ben sok olma ve sasirma durtumu kaybettim artik bilinmeyen, hicbir sey beni sasirtamaz diyecegim de yine de buyuk konusmayayim :KK53:
Bende büyük konuşmayayımda, cidden benim kafamdaki zirve bayan üresin dir :KK53:
Milletçenek artık konfiçyüs ün o malum sözüne kaşarlandık.. Şu kaçınılmaz olan iğrençlikten zevk alan bir topluluk var ne yazıkki.. Nüfusun yarıdan fazlası.. Bizler toplum olarak psikolojik olarak uğruyoruz yaşıyoruz zaten.. Ama birileri bundan memnun..
Memnunlarki, bu gün bunları milletçe her şekilde yaşıyoruz..

Daha önceki aile ve sosyal politikalar bakanı bakan hanımda
''Eğer kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur'' demişti..:KK57:
Daha sonra bu sözler twitter da çok tepki çekince,
''Böyle bir konuşma yaptığımı hatırlamıyorum, arkadaşlarım araştırıyor'' demişti..:KK57:

(bu arada o tweet nal gibi duruyordu o olay yayınlandığında, gerçek olup olmadığı bilinmez ama, çok üstüne gidilince araştırıldığını yazmıştı.. Yani inkar edemedi.. Ama her zamanki gibi bi takım kişiler inkar etti..)

Acaba gün geçtikçe artan kadına şiddet olaylarında, bir gün bu bakan hanımda hatırlamadığını söyleyecekmi??
İki bakan hanımında ortak noktası prof olmaları..
Düşündüren ise nasıl ve neden empati yetenekleri yok..?

Bu bakan zaten o börek lafini etti bildigim kadari ile. Yani baska bir bakan gelmedi daha yerine.

Valla bakani bdv'yi incelemesine davet ediyorum. Bir taraftan isini yapmis olur, diger taraftan kk'ün mutfak bölümünden börek tariflerini arastirabilir. 1 tas ile 2 kus!

Bu bakan zaten o börek lafini etti bildigim kadari ile. Yani baska bir bakan gelmedi daha yerine.

Valla bakani bdv'yi incelemesine davet ediyorum. Bir taraftan isini yapmis olur, diger taraftan kk'ün mutfak bölümünden börek tariflerini arastirabilir. 1 tas ile 2 kus!
Yok, o börekçi bakan, seçim hükümetinde görev yapan Ayşe Gürcan idi.. Bu şiddeti görmezden gelen bakan hanım, yeni bakan oldu, 2-3 ay anca..

Son düzenleme:
Yok, o börekçi bakan, seçim hükümetinde görev yapan Ayşe Gürcan idi.. Bu şiddeti görmezden gelen bakan hanım, yeni bakan oldu, 2-3 ay anca..

Yemin ile derin bir of cektim. Cidden bundan sonrasi Sibel Üresin bile olabilir, hatta Tugce Kazaz bu hiz ile devam ederse, o bile olabilir :( Türkiyede kadin hakki denilen sey zaten var ile yok arasiydi, simdi tamamen yok olmaya mahkumdur.

sorumluluk almamak için söylenen bir söz gibi geldi bana, son on yılda kadına şiddet neden patladı, kadın neden gün geçtikce itibar kaybediyor? bunlara araştırıp çözüm yolları bulunmalı.

Biz evde tv yi sabah uyanır uyanmaz açıp yatarken kapatan bi milletiz, logoyu oyu buyu sandürleyeceklerine kadına şiddet, tv programlarından kesinlikle kaldırılmalı.
Evde dizi izlenmiyorsa bile reklamlar ve dizi tanıtımları kadını itibarsızlaştırmaya yönelik, kadınlar aptal aciz gösteriliyor, sürekli şiddete maruz kalıyor, bence bunun başta çocuklar olmak üzere millette yarattığı algı çok büyük boyutta...
Bu çözülmesi zor bişey değil bence bakanlık olarak buna el atabilirler mesela, bi yerden başlamak lazım

Yemin ile derin bir of cektim. Cidden bundan sonrasi Sibel Üresin bile olabilir, hatta Tugce Kazaz bu hiz ile devam ederse, o bile olabilir :KK43: Türkiyede kadin hakki denilen sey zaten var ile yok arasiydi, simdi tamamen yok olmaya mahkumdur.
Valla şaşırmayız :KK43: Sibel üresin e Tuğçe Kazaz a .. İktidara gerdan kıra kıra bir gün bişeyler yaparlarsa..
Beterin beterini görmeye çok alışmaya başladık.. Hatta o insanlar görüş ve davranışlarını normalmiş gibi empoze ettirmeye çalışmalarıda bir garip..
Bu ülkede insanların algılarına ne oluyor anlamadım. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Valla şaşırmayız :KK43: Sibel üresin e Tuğçe Kazaz a .. İktidara gerdan kıra kıra bir gün bişeyler yaparlarsa..
Beterin beterini görmeye çok alışmaya başladık.. Hatta o insanlar görüş ve davranışlarını normalmiş gibi empoze ettirmeye çalışmalarıda bir garip..
Bu ülkede insanların algılarına ne oluyor anlamadım. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Inan bunu bende cok merak ediyorum ve bir türlü nedenini bulamadim. Yurtdisinda kaliyorum ve banada soruyorlar, "herseye ragmen millet niye halen Erdogan'a oy veriyorlar" diye. Bende gercekten anlamis degilim.

Inan bunu bende cok merak ediyorum ve bir türlü nedenini bulamadim. Yurtdisinda kaliyorum ve banada soruyorlar, "herseye ragmen millet niye halen Erdogan'a oy veriyorlar" diye. Bende gercekten anlamis degilim.
Benim anlamadığım şeylerden biride yurt dışı Türk vatandaşlarının oylarının çoğunu yine Akp alıyor..
Merak ettiğim bizim yurt dışında yaşayan vatandaşımız maneviyatını (din) Akp ilemi bağdaştırıyor.. ?
Çünkü o oy verenler burada bile yaşamazken, neye göre oy veriyorlar? Eskiden Mhp alırdı, çünkü gurbette milliyetçilik ruhları kabarırdı.. Onu da partileştirmişlerdi, şimdide acaba bu maneviyat üzerindenmi.. ?

Son düzenleme:
Benim anlamadığım şeylerden biride yurt dışı oylarının çoğunu yine Akp alıyor..
Merak ettiğim bizim yurt dışında yaşayan vatandaşımız maneviyatını (din) Akp ilemi bağdaştırıyor.. ?
Çünkü o oy verenler burada bile yaşamazken, neye göre oy veriyorlar? Eskiden Mhp alırdı, çünkü gurbette milliyetçilik ruhları kabarırdı.. Onu da partileştirmişlerdi, şimdide acaba bu maneviyat üzerindenmi.. ?

Evet, aynen öyle. Üstelik burda netten yalan yalni sbilgiler ile dini duygulari dahada kabariyor. Bazeleri gercekten erdogandan önce kuranin yasak oldugunu düsünüyor, sanki Türkiyede dini yasayamiyorsun gibi bir düsünceleri var. Ve bunun yani sirasi, yurtdisindaki Türk toplumu cok cahil. Halen güya türklügünü korumak adina, modernlesmeye, bu topluma katilmaya hayir diyorlar.

Burda en basit üniversite sinavlari yok, istedigin üniversiteye gidebilirsin, burs veriliyor. Gercekten birsürü olanak varken, bundan yararlanmiyorlar. Kizlar üniversiteye gidip, ilk yilinda biri ile tanisip evleniyorlar. Üstüne egitimini birakiyorlar tabi. Erkekler desen, onlar hic egitime önem vermiyorlar. Bircogu halen fabrikalarda felan calisiyorlar. Gayeleri iyi bir isim, iyi bir hayatim olsun degil, iyi bir arabam olsun diyorlar. Bunun üstüne bide Türkiyeden gelin getiriyorlar cünkü burdakiler cok fazla modernmis.

Hi iste bu demografi Türkiyenin ekonomisinin iyi gittigini düsünüyor, bu bilgiyide canak anten ile baktiklari yandas medyadadan aliyorlar. O halde burdakilerin oy vermesinin nedenini görüyorum fakat Türkiyede yasayanlar icin anlamiyorum.

Het gün yeni zamlar ekleniliyor, findik bile almak neredeyse lüks oluyor, et desen ayri bir dert. Okul sistemi cökmüs, adalet yok, insan zar zor cocuklarina bakiyor. Her gün yeni bir cinayet, kadina ve cocuga siddet haberi var. Insanlar sokaga cikmaktan korkar oldu. Yani bunlarin hepsini yasayipta halen ayni kisiye oy vermeyi anlamiyorum.

Son düzenleme:
52 yaşındaki, buradan birçoğunuzun da tanıdığı annemin düşüncesine göre Türk halkı bozulmuş. Eskiden halk yönetime tepkisini oylarıyla gösterebilen, hakkını arayan bir halkmış. Şimdi kafalar çok değişmiş. Mantık kalmamış.

Sözüm meclisten dışarı, embesil, kafası çalışmayan insan oranı yüksek bir milletiz afedersiniz, üzücü ama akıllara zarar sonuçların sebebi bu.

52 yaşındaki, buradan birçoğunuzun da tanıdığı annemin düşüncesine göre Türk halkı bozulmuş. Eskiden halk yönetime tepkisini oylarıyla gösterebilen, hakkını arayan bir halkmış. Şimdi kafalar çok değişmiş. Mantık kalmamış.

Sözüm meclisten dışarı, embesil, kafası çalışmayan insan oranı yüksek bir milletiz afedersiniz, üzücü ama akıllara zarar sonuçların sebebi bu.

akıllara zarar birçok şeyin sebebi bu ne yazık ki, haklısın..

Eger gerçekten böyle düşünüyorsa bakanımızı kutluyorum, aklı başında bir laf etmiş sagolsun.

Eger gerçekten böyle düşünüyorsa bakanımızı kutluyorum, aklı başında bir laf etmiş sagolsun.
eli sopalı bir adam alsın senide görürüz bakalım böyle konuşabiliyormusun,dışarıda köpek görünce ürken karıya çocuğa erkeklik ispat eden psikopatlar var

Back