• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı: ''Kadına şiddet yok algıda seçicilik var''

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu bir televizyon programında muhabirin sorusu üzerine, “Burada algıda seçicilik var neden kadına şiddeti şiddetin merkezine koyuyoruz?” dedi.

+.png
-.png

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu bir televizyon programında muhabirin sorusu üzerine, “Burada algıda seçicilik var neden kadına şiddeti şiddetin merkezine koyuyoruz?” dedi.

Sema Ramazanoğlu Aile ve Sosyal Bakanı olur olmaz da kadına yönelik şiddet olmadığını, toplumsal şiddet olduğunu söylemişti.
http://ilerihaber.org/aile-ve-sosya...kadina-siddet-yok-algida-secicilik-var/29461/

Ses cikarmayin diyor.Haber yapmayin diyor.78 milyon nufusta her gun ortalama 10 siddet goren kadin,kadin cinayeti normal demek istiyor aile bakanimiz.
Cok sukur bugun de sinirimizi bozacak haberlerle uyandik gune.

Çok saçmalamış toplumsal şiddet neden hep kadınlar evlerindeyken buluyor kadınları toplum nerde?toplum onları kurtaramıyor, sokaktada yalnız ,sokakta dayak yiyen kadına kimse
yardım etmiyor sadece polis çağrılıyor , o esnadada ölüyor zaten

Sadece kadin olduklari icin oldurulen binlerce kadın varken siddetin merkezine baska ne koyulabilir Sayın bakan?!

Birini sever öldürülür , birini sevmez öldürülür, dayak yemek istemeyip bosanmak ister öldürülür, devlete sığınır devlet koruyamaz öldürülür, tecavuze ugrar öldürülür... uzar gider bu liste.

Tum bunlar her gun yaşanırken bu sayin bakan! hangi ulkeye bakiyormus?

Kadına yönelik şiddet olmadığını, toplumsal şiddet olduğunu söylemişti.
Kadınla ile ilgili, kelime oyunarı yapan, hemde bir kadın bakan:KK64:
Bu arada bakan hanım, yüz tipi olarak Aziz Yıldırım a benziyor, Hani ne biliyim, adam başını bir şey ile örtse aynı görünürler gibi :KK64:

Ben bu haberi okurken televizyonda da iki kadının öldürüldüğü haberi var ama yok yok ülkemizde kadına şiddet yok her şey mis gibi.

Kadına yönelik şiddet olmadığını, toplumsal şiddet olduğunu söylemişti.
Kadınla ile ilgili, kelime oyunarı yapan, hemde bir kadın bakan:KK64:
Bu arada bakan hanım, yüz tipi olarak Aziz Yıldırım a benziyor, Hani ne biliyim, adam başını bir şey ile örtse aynı görünürler gibi :KK64:

Hahhahahah korku filmi izlerken mesajini gordum ve bittim :70: :70:

Daha önceki aile ve sosyal politikalar bakanı bakan hanımda
''Eğer kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur'' demişti..:KK57:
Daha sonra bu sözler twitter da çok tepki çekince,
''Böyle bir konuşma yaptığımı hatırlamıyorum, arkadaşlarım araştırıyor'' demişti..:KK57:

(bu arada o tweet nal gibi duruyordu o olay yayınlandığında, gerçek olup olmadığı bilinmez ama, çok üstüne gidilince araştırıldığını yazmıştı.. Yani inkar edemedi.. Ama her zamanki gibi bi takım kişiler inkar etti..)

Acaba gün geçtikçe artan kadına şiddet olaylarında, bir gün bu bakan hanımda hatırlamadığını söyleyecekmi??
İki bakan hanımında ortak noktası prof olmaları..
Düşündüren ise nasıl ve neden empati yetenekleri yok..?

Daha önceki aile ve sosyal politikalar bakanı bakan hanımda
''Eğer kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur'' demişti..:KK57:
Daha sonra bu sözler twitter da çok tepki çekince,
''Böyle bir konuşma yaptığımı hatırlamıyorum, arkadaşlarım araştırıyor'' demişti..:KK57:

(bu arada o tweet nal gibi duruyordu o olay yayınlandığında, gerçek olup olmadığı bilinmez ama, çok üstüne gidilince araştırıldığını yazmıştı.. Yani inkar edemedi.. Ama her zamanki gibi bi takım kişiler inkar etti..)

Acaba gün geçtikçe artan kadına şiddet olaylarında, bir gün bu bakan hanımda hatırlamadığını söyleyecekmi??
İki bakan hanımında ortak noktası prof olmaları..
Düşündüren ise nasıl ve neden empati yetenekleri yok..?

Her gelen daha bir tatlis oluyor degil mi :27:

Back