• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile terapisti

minnie84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
367
75
28
40
Evliliğim çıkmazda sırf bebeğim için terapiste gitmek istiyorum istanbul anadolu yakasında önerebileceginiz yerlermi varmı

boşanmak için mi boşanmamak için mi terapiye gitmek istiyorsunuz anlamadım
izmirdeyim malesef Kadiköyde bir doktor biliyordum ama o da yurt dışına yerleşti

YORULDUM artık çabalamaktan..hangi birini anlatayım ki eski konularımdan açtıgım konuları yazayım.

bu 23 kasım 2015de hamile oldugumu bilmeden önce açtıgım konu;

arkadaşlar ;bana akıl verin lütfen kimse yok anlatabilcegim çok kötü hissediyorum kendimi.3,5 yıllık evliyim.Ailemde görmedigim kavgaları eşimin ailesinde özellikle annesinde gördüm.Evdeki hatta mahallede apartmandakı herkes ile kavga halinde.Sürekli ben merkezli.En son kavga sebebi evlendigimizden beri onun istediklerini çagırıp ev mevlüdü yapmamışız ki ben saat akşam 10:30da eve gelen çalışan haftada 1 gun izin yapan biriyim.O kadar ailesine maddi destekte oluyrouz siz naptınız ki verdiğin 3 kuruşla bişey yaptıgınımı sandın vs diye kavga çıktı.benim tandııgm birinin dugunune eşim ile katılacaktık değersiz insanların dügününe gidin eve çagırın benimkileri çagırmayın gelmeyin vs bir üsür bişeyler.evime 1 misafiirm geldi 3,5 sene yememiş içmemiş onu sundu orataya.Neyse bunun gibi bir dünya bişey.Bunların kavgasını eşim ile yapıyor bende yanlarında sadece dinliyorum ama tansiyonum düşüldü daha fazla dayanamadım bayıldım sinir krizleri geçirdim. 1 saatte kendime zor geldim.O sırada o naptı ben yerde yatıyorum üstümden atladı geçti kahve yapıp içti.3,5 ay görüşmedik eşim annesi harici bütün ailesi o süreçte görüştü geldiler gittiler vs.sonunda ortak bir davette görüştük bunlara ragmen gittim elini öptüm ve o gece bize geldiler 3 saat kadar oturuldu inanın sankı hiç biey olmamış gibieşimde o da gayet sakin herşey günlük gülüstanlık ama ben bunları hazmedemiyorum napıcam nolur yardım edin çıldırmak üzereyim :KK43:

BU KONUM BEBEĞİM 5 AYLIK OLDUUGNDA AÇTIGIM;

4.5 yıllık evliyim 5 aylık bebegim var eşimin ailesi bakmuyor sadece sevmeye ayda bir geliyor.annem bakıyordu ta ki bugune kadar o da artık yarından sonra gelmeyecegim dedi.dün evde temizlik yapmış bende çalışıyorum eşimle her gün öglen eve yemege gidiyoruz dün temizlik yaparken anemi gördü sen yokken bu evd pismiydi vs diye biçok söylendi annemde ben 50 yaşında çocuk gibi azarlanıyorum artık dayanamıyorum diye gelmek istemiyor bu en basit olay 5 yılda neler yaşanmadı ki.artık dayanamıyorum :KK43:

BU MART 2017 DE AÇTIGIM KONU;

8aylık bebegim var kayındavelidem bakmadıgı için (bebek mevlütüyaptım ona da gelmedi)bebegime 8 aydır annem bakıyor.Gecen ay eşim kardeşinin dogumgunu için gidelim dedi,kesinlikle gitmeyecegimi masam bebegin mevlitine bile gelinmedigini söyledim.annem küslük olmaz git barış ama aynı hatayı bir daha yaparlarsa artık gitmene ben izin vermem dedi vs gittim.bu süreçte sanki hiç bişey olmamış gibi güllük gülüstünlık 1 hafta bebege annem 1 hafta kayınvalidem baktı.taa ki bu pazartesiye kadar pazartesi gunu kayınavalidem geldi.ben işe geldim eşim evde onunla kahvaltı yaparlarken annesi eşime sen tutumlu değilsin parayı savuruyırsun gitmiştin kaynana telefon almışsın ,onlar 7 kişi.(annem babam abim karısı 2 cocugu ve kardeşim)sen onlara her dogum gununde hediye alıyosun onlar sana 3 defa alıyo(eşim ben bebegim)zaten 5 sene önce nişanlıykende kaynana 120 tl ye hediye aldınız.ben size gelmiyorken evde hükmünü sürmüş çok meraklıymış senin annen olmaya vs demiş.eşimd ebunları duyup annesini evde kovmuş annemi aramış hemen bin taksiye gel çocugumu bak tek diye.annem geldi 4 gündür çocuguba bakıyor hiç bir sorun yok.perşembe günü eşimin babası bişey sormak için arıyor anlatamayınca telefona annesini istiyor ona anlatıyor.annesi torunum nasıl ne yapıyor emekliyormu ben görmeyeli 3 gun oldu hemen emeklemez vs diye sanki hiç birşey olmamış gibi konuşuyor eşimde video attım görmediniz mi diye cevap veriyor.annemin yanında konuşuldugu için o da bu konuşmalara şahit oluyor.ben sizin oyuncsagınız mıyım kızım çalışıyor diye hergün yarım saat yol gelip gece 10da evime gidiyrum gel diyosunuz geliyorum git diyosunuz gidiyorum diye eşimle kavga ettiler.kısacası bebegim 8 aylık oldu eşimin ailesi 1 ay oldu göreli daha önce yine bir sürü sorun çıkartıp çocuga bakmadılar bugunlere annem getirdi.eşimde diyor ki ben ailemle barışmışım ne güzel ailen mutlu lacagı yerde sorun çıkartıyolar annemde beni hizmetcimi görüyorsunuz diyor.tabiiki ailesi tarafından bir tok psklojik baskı bende görüyorum annesi herşeyıme karışıyor sorunlu bir ailesi var bunun farkında onlara cevabınıda eş,m veriyor ancak 3 gun sonra hiç bişey olmamış gibi hayatlarına devam ediyolar annemle eşim aynı ev içinde şuanda konuşmuyorlar eşim ayrı yerde yemek yiyor.yemegi yapan annem eşim gidip mutfakta yiyor.annem benim için o artık bitti nokta degeri yok diyor ben kafayı yıyecegim siz olsanız naparsınız.çok uzun oldu :KK43: bunun gibi sayfalarcası var ama

BU 27 EKİMDE AÇTIGIM KONUM;

Dün izin günümdü normalde bebegime annem bakıyor bebegim hergün onda.Bebegi ona götürüp getimek içinde ufak bir araç aldık ama aldıgımız günden beri eşim hergün sanayyide tabiri caizse keyfi yerlerini yaptırıyor ve her ay ayrı maraf dün yine gitti tamirhanaye.bu parçanın orjinali al yoksa olmaz demiler velhasıl geldi böyle böyle dedi annemde oglum sendemi sorun var acaba dedi sen kullanırken bozuluoyr hep.neyse bu zaten orda bir tutuldu anneme.sonra bende arabaya taşınacakları taşıdım bagaz kapalıymış yerleştirmek için yere koydum buda görmedi ona takıldı annemin babamın yanında bagırmaya başladı körmüsün ne yapıyosun bilmem ne basbas bagırdı.bugun yine anneme bıraktı çocugu gelirkende getirecek bana mesaj atmış artık son demlerin vs diye yaşadıgı mutlu anlar sahteymiş.buarada bebegim1,5 yaşında dogudugundan berş annem bakıyor ben çalışıyorum eşimin ailesi çocuk yüzünden kavga etti ve 9 aydır torunlarını görmüyorlar görüşmüyoruz.bütün yük annemde çocuga bakar yemegi apar akşama bana yollar eşim iş arası gider yemegini orda yer.çıldıracagım akıl verin

BUNLARDAN SONRA tabiki eşim şuan ailesi ile görüşüyor 9 ay sonra torunlarınıda götürdü gösterdi canımlı cicimli konuşmalar yapılıyor gayet.ben gitmedim babası ameliyat oldu geçmiş olsun diye mesaj attım(konuşamıyor)bana terbiyesiz diye mesaj atmış.buna ragmen onlarla görüşüyor cıldıracagım.bugun mesaj attım bana diyorki sen benim kadar kimsenın yanında rahat edemessin ne gerek var konuşmanın yetti artık bilmem ne

1 haftadır eşimle aynı evin içinde konuşmuyoruz dün mesaj attım bana diyor ki;ailem kadar sende hatalısın aramadın sormadın ilgilenmedin diyor .. içinden gelmeye hal bıraktımı diyen yok.. anneme hergün bakması için bebeğimi götürüyor annem yazdı eşin bize surat yapıyor bişeymi oldu diye hayır derdin benimle günde 10 saat hizmetçiligini yapan aileme nasıl surat yapıyorsun ailem arkamda çekme diyor çıldıracagım artık..

Back
X