• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile tanışmasında kasıntı ortam oluşuyor mu, neler konuşulur?

Benim babam yapısı itibariyle dünyanın en soğuk adamıdır. Ama eşimin ailesiyle ilk bir araya geldiği günün yıldızı olmuştu resmen😂 siz rahat olun stres yapmayın her şey yolunda ilerler. Bir de çok samimi olmalarına gerek yok zaten saygı çerçevesinde yemekler yenir biter.
İnşallah benim de öyle olur☹️ peki sessizlikler oluştu mu uzun uzun? Neler konuşuldu

Neler konuşuldu peki genel olarak hal hatır sormak dışında düğünle ilgili falan mı konuştular
Bak ailen ne iş yapıyor o konuşuluyor hani ordan konu açılıyor işte işte şöyle böyle gibi hani bi yürüyor ordan konu bitmiyor zaten düğün konuşulmadı asla tanışmada düğün için sonra konuşulur tanışmadan sonra herkesin fikri olur bi evinde iyi insanlar yada olmaz bunlarla vs gibi ha siz biriinizi seviyorsunuz tabiki o ayrı olmayın demezler. Ben örnek verdim canım inanki bi açıldı bizim bidaha kapanmadı konu o diyor bende şunu yaptım o diyor bende zamanında çalıştım vs

Arkadaşlar selam. Nisan ayında sevgilimin ailesiyle benim ailem tanışacak. Artık ciddi adım atmayı düşünüyoruz. Toplam 8 kişi olacağız. Ama sıkıntı şu ki benim babam soğuk biri muhabbet etmez. Sevgilimin ailesinin de sıcak olduğu söylenemez. Nasıl bir ortam oluşur çok merak ediyorum. Kimse konuşmazsa, ortam gerilir mi? Sizin nasıl geçti? Yemek vermeyi düşünüyoruz
Ev sahibi misafir ağırlar ve ortam sessizleşince konu açar bizim tanısmamızda öyle olmustu abim siyasete girmeden konu acmıstı sürekli :)) o yüzden babanız sohbetli degil ise amca olur dayı olur ortamı idare edecek sohbeti güzel birini de davet edin hayırlı olsun şimdiden ama endişe ettiğiniz hicbirsey olmuyor güzel geçiyor bi derin ohhh çekiyorsunuz. İster istemez konu açılıyor sizin babanız sohbetli değilse erkek babası sohbetli eder o konusur inanın onu düşünmeyin yada anneler devreye girer sohbet edilir

Bak ailen ne iş yapıyor o konuşuluyor hani ordan konu açılıyor işte işte şöyle böyle gibi hani bi yürüyor ordan konu bitmiyor zaten düğün konuşulmadı asla tanışmada düğün için sonra konuşulur tanışmadan sonra herkesin fikri olur bi evinde iyi insanlar yada olmaz bunlarla vs gibi ha siz biriinizi seviyorsunuz tabiki o ayrı olmayın demezler. Ben örnek verdim canım inanki bi açıldı bizim bidaha kapanmadı konu o diyor bende şunu yaptım o diyor bende zamanında çalıştım vs
İçimi rahatlattınız inşallah öyle olur bizim de çok teşekkür ederim

Ev sahibi misafir ağırlar ve ortam sessizleşince konu açar bizim tanısmamızda öyle olmustu abim siyasete girmeden konu acmıstı sürekli :)) o yüzden babanız sohbetli degil ise amca olur dayı olur ortamı idare edecek sohbeti güzel birini de davet edin hayırlı olsun şimdiden ama endişe ettiğiniz hicbirsey olmuyor güzel geçiyor bi derin ohhh çekiyorsunuz. İster istemez konu açılıyor sizin babanız sohbetli değilse erkek babası sohbetli eder o konusur inanın onu düşünmeyin yada anneler devreye girer sohbet edilir
İnşallah ya öyle bir yakınım yok ama dediğiniz gibi benim de kardeşim falan destek atar inşallah okuldan şurdan burdan😔😔 annem hiç konuşmaz çok kasıntı davranıyor o yüzden annelerden yana ümidim yok

İnşallah ya öyle bir yakınım yok ama dediğiniz gibi benim de kardeşim falan destek atar inşallah okuldan şurdan burdan😔😔 annem hiç konuşmaz çok kasıntı davranıyor o yüzden annelerden yana ümidim yok
Anneler ümitsiz vaka merak etme takmaaa sen aşkını yaşa sakın takma

İnşallah benim de öyle olur☹️ peki sessizlikler oluştu mu uzun uzun? Neler konuşuldu
Hiç olmadı. Ben babamdan yana çok korkuyordum. Benim babam çok zor bir adam kimseyi kolay kolay beğenmez, kimseyle konuşmaz falan. En başında eşime de bunu söylemiştim hatta konuşmazsa falan diye. Ama iş güç, havadan sudan baya konuştular. Hatta babam kayınpederimi konuşturmadı nerdeyse🥲

Back
X