- Konu Sahibi bebekpatigi
-
sakin ol ve kendin ol sakın yapmacık davranma ailesi katı diye benm sözlümün babası da sert biridir ama ben iyi yag yapıyorm çok yumusak davranır bana sözlümlede çok ciddidir sevimli görün ama gülümse işte..ellerini öpmek için egil mutlaka sayggısız olarak görürler olumsuzluk olmasın bi el öpme için.allah herşeyi gönlüne göre versin canım kolay gelsn şimdiden tavsiyelerimi dikkate al çok işe yarıyack emin ol :128:
Bayramın 3.günü erkek arkadaşım ailesiyle gelicek.İlk tanışma olucak inşallah.Ama ben hiç bir şey bilmiyorum nasıl davranmam gerektiğini ellerini öpmelimiyim ilk defa görücem onları.Erkek arkadaşımla 4 senedir beraberiz.Ama ailesi Gaziantepte yaşadığı için onlarla hiç görüşemedik.
Ben Ankarada oturduğum için çok uzak mesafeler var o yüzden hiç tanıma fırsatı olmadı.Sevgilim İstanbulda çalıştığı için sık sık görüşüyorduk.Babasının biraz gelenekçi olduğunu öğrendim benim ailemse çok rahattır.Mesela o babasıyla her konuyu çok konuşmadığını sarılıp öpmediğni öyle görmüş olduğunu anlattı eskilerden olduğu için çocuklarıylada çok samimi değilmiş birazda katıymış.Kendimi tuhaf hissediyorum yada küçük ben bilemiyorum sanki kendmi küçücük hissediyorum ilk defa yaşadığım içindir belki.Bu eller nası iş görcekse demişti :) annem ellerime vurup çünkü çok küçüklerrr :) İnşallah güzel geçer ama tecrübeli olanlar varsa neler yapmam gerekir ellerini öpmelimiyim?
Canım öncelikle başlangıcınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Benim sevgilimin ailesi de çok gelenekçidir.Sevgilimin ailesiyle tanıştırdığı ilk kız arkadaşı benmişim.
O da ilk haftadan alıp eve götürmüştü beni,evde yoktu ailesi sürpriz olacaktı onlara da.
Kapıyı açtıklarında çok şaşırmışlardı
Ceketlerini çıkarıp astılar,sevgilim tanıttı beni,ellerini öptüm.
Ayy sorular art arda geldi tabi.Nerelisin?Annen baban ne iş yapıyor?Kaç kardeşsin?Hangi bölümde okuyorsun?...falan.
Ben normalde de candan,samimi ve dobra olduğum için daha ilk günden sevdiler şükür.
Daha ilk günden sevgilime söylemişler,"Ne kadar içten ve sıcak davranıyor."diye,tabi ben sonradan öğreniyorum.
Anne babası değil de sevgilimin dedesi ilk gördüğünde öptürmemişti elini,"Sağol kızım."demişti.İnsan kendini çok kötü
hissediyor o an.Ama öyle birşey olursa yanlış anlama hiç,üzülme de.Değişiyor sonra,alışıyorlar ve ikinci görüşmemizde
öptürmüştü dedesi elini.Sen olduğun gibi görün,yapmacık olma sakın.Onlar da hisseder bunu.
Sevgilinden tüyoları almaya başla şimdiden.Mesela öyle gelenekçi aileler kızların bacak bacak üstüne atıp oturmalarını,yüksek
sesle gülmelerini,ne bileyim oje sürmelerini,ağır makyaj yapmalarını,dekolte giymelerini falan pek hoş karşılamıyorlar.Benim ailem de çok
rahattır ama yerine göre ve içten davranırsan hiçbir sorun kalmaz.
Şimdiden başarılar diliyorum,kasma sakın kendini,rahat ol,ufak ayrıntılara da takılma.
Amin canım çok teşekkür ederim :) ama ben daha çok babasından çekiniyorum yani çok sert görünümlü resimlerdede gerçektede öyleymiş :) kııız hemencik tanıştırmış seni ne güzel :)
Benim sevgilimin dediği tek şey off şu prosedürleri bi atlataydık :) Onun babasıyle benim babam prosedür :)=
Allah bana da nasip etsin ya
Ben sevgilimin sülalesiyle tanıştım sayılır da ailem İzmir'de olduğu için
arada telefonda annemle ve kardeşimle konuşuyor sadece.Bizim de kendi aramızdaki sorunlar
hallolursa bayramdan sonra aileler tanışacak inşallah
Rahat ol tatlım,sevgilin sevdiyse seni ailesi de sever.Onu büyüten,eğitim ve terbiye veren
ailesi sonuçta
ouyyy yerim ben sizi olurda inşallah muutlu sonuçlanırr sizinkide canımm.
şeyy benn biraz çekingenimde oyüzden bakalım nolcak.İnşallah ikimizinkide güzel geçer tatlım.
Bayramın 3.günü erkek arkadaşım ailesiyle gelicek.İlk tanışma olucak inşallah.Ama ben hiç bir şey bilmiyorum nasıl davranmam gerektiğini ellerini öpmelimiyim ilk defa görücem onları.Erkek arkadaşımla 4 senedir beraberiz.Ama ailesi Gaziantepte yaşadığı için onlarla hiç görüşemedik.
Ben Ankarada oturduğum için çok uzak mesafeler var o yüzden hiç tanıma fırsatı olmadı.Sevgilim İstanbulda çalıştığı için sık sık görüşüyorduk.Babasının biraz gelenekçi olduğunu öğrendim benim ailemse çok rahattır.Mesela o babasıyla her konuyu çok konuşmadığını sarılıp öpmediğni öyle görmüş olduğunu anlattı eskilerden olduğu için çocuklarıylada çok samimi değilmiş birazda katıymış.Kendimi tuhaf hissediyorum yada küçük ben bilemiyorum sanki kendmi küçücük hissediyorum ilk defa yaşadığım içindir belki.Bu eller nası iş görcekse demişti :) annem ellerime vurup çünkü çok küçüklerrr :) İnşallah güzel geçer ama tecrübeli olanlar varsa neler yapmam gerekir ellerini öpmelimiyim?
Canımm,
Benmde 3 yıllık bi ilşkm var...Ailesini tandığm halde çok heycanlanmştm...Bizede yeni geldiler tanşmaya ...Olduğun gibi ol iiyi yada güzel görünmek için yapmacık olma doğal ol.İnan bi nebze olsn iyi hissedersin kendini.
İlk izlenm çok önemli canm ellerini öp tabi ki.... =)yine bi sorun olursa bizler burdayzz....
gaziantep de akrabaları olan ve bir müddet orada yaşayan biriyim canım. sevgilinin babası biraz tutucuysa el öpmeni istemeyebilir. ama sen yine de saygını göstererek eğilirsin o istemezse sağol kızım der zaten sende çekiliverirsin ama moralin bozulmasın sakın olur böyle şeyler. çok rahat davranmamak çok konuşmamak bacak bacak üstüne atmamak yüksek sesle gülmemek vs. klasik davranışlar hoşlarına gider diye düşünüyorum yani yine de davranışlar kişiden kişiye değişiyor sonuçta kolay gelsin canım... ama korktuğun kadar olmayacağına emin olabilirsin bu arada yaşadıklarını da paylaşırsın artık merak ettim de:)
öpcem peki hemde süslenmicem bürsürü sevmem bende doğal olmak güzel.Bakalım benimkide iyi geçicekmi
ne güzel böyle belirlediğiniz bir gününün var, benimkiler de bekletiyorlarben de böyle imreniyorum....
hayırlısı olsun herşey gönlünce olsunn inşallah.
anteplilerse yemekte nohut ve ekşiyi görürlerse çok hoşlarına gider müstakbel gelinimiz damak zevkimizi öğrenmiş der ve katı amca yumuşarsonracıma getirdikleri çikolatayı onlar oturur oturmaz açıp ikram et :) bu olumlu şeyler olacağının mesajı oluyo bizim yöremizde :) hadi hayırısı gazan mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?