• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Aile Tanışması

benım en çok korktuğum kısım 'ailelerin tanışması' fobi haline geldi bende çünkü bi anneannem var kolay kolay kımseyi sevmez kabullenmez napıcam bilmiyorum :18::5:

merhaba kızlar

benimde 5 yıldır süren bir ilişkim var ve pazar günü tanışmaya geliyorlar
çok utangaç bir yapım var nasıl babasının elini öpeceğim bilmiyorum :1:
annesi ve kardesleriyle tanışıyorum ama babasını ilk defa göreceğim o yüzden çok heycanlıyım :26:
düşündükçe miğdeme agrılar giriyor umarım elim ayagıma dolaşmaz

benım en çok korktuğum kısım 'ailelerin tanışması' fobi haline geldi bende çünkü bi anneannem var kolay kolay kımseyi sevmez kabullenmez napıcam bilmiyorum :18::5:

muhakkak :) oluyor her ailede bir sorun yapacak insan amaaaa bunlara pabuç bırakmam:20: Ben evlenicem onlar değil.Korkma tatlım bu güzel bir heyecan :21:

merhaba kızlar

benimde 5 yıldır süren bir ilişkim var ve pazar günü tanışmaya geliyorlar
çok utangaç bir yapım var nasıl babasının elini öpeceğim bilmiyorum :1:
annesi ve kardesleriyle tanışıyorum ama babasını ilk defa göreceğim o yüzden çok heycanlıyım :26:
düşündükçe miğdeme agrılar giriyor umarım elim ayagıma dolaşmaz

:9: aynı benim gibisin kıııız.

Kızlar içim içimi yiyor sadece 1 günüm kaldı "27.10.2012" saat sabah kahvaltısına 10 gibi gelicekler...
Saatler kaldı çok heycanlıyım :17:
oh may gat
oh may gat :1:

Gelicekler annesini babasını görcem bide 2tane bacısı bacısının birde balası varmış :1:
Ogün geçtikten sonra burada paylaşıcam nasıl geçtiğini.

Kızlar içim içimi yiyor sadece 1 günüm kaldı "27.10.2012" saat sabah kahvaltısına 10 gibi gelicekler...
oh may gat

Gelicekler annesini babasını görcem bide 2tane bacısı bacısının birde balası varmış :1:

allah kolaylık versin heyecandan uyuyamazsın artık ...allah aileler arsındada sevi muhabbet versin

oh may gat

hadii bekliyoruzzz nasıl geçti?? umarım herşey gönlünce olmuştur... :39::39:

:) evet çok güzeldi uzun süre giremedim foruma.Biz gaziantebe gittik onlar geldi aslında çok oldu bunun üstüne.Söz kesildi.Allah nasip ederse şubat tatilinde nişan olucak.
Aslında daha erken düşünüyodk ama şu ara çok izin aldığı için sözlüm o yüzden erteledik.Ama çok güzel geçti ailesini sevdim ablalarını birtek eltimi sevemedim çok.Hayırlısı belki yeni tanıştığım için öyle gelmiştir...
Söz kesildi ama tek taş yüzük alınmadı.Nişan yüzüğü aldılar ikimizede aynı yüzükleri tekrar Ankaraya nişana gelince nişan diye tekrar takıcaz orayı pek anlamadım niye öyle yaptılar adı konulsun dediler.
Rabbime çok şükür güzel geçti prosedürler :17::17::17:

Merhaba arkadaşlar,
21 yaşındayım ve 1-2 hafta içinde 3 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımın anne babasıyla tanışıcam. Tanışma evde olcak, sizce ne giymeliyim? Çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar,
21 yaşındayım ve 1-2 hafta içinde 3 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımın anne babasıyla tanışıcam. Tanışma evde olcak, sizce ne giymeliyim? Çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler :)

sade ve şık olmak, hanım hanımcık olmak lazımm:12:

Merhaba arkadaşlar,

Benimde aynı bir kaç haftaya tanışılcak ne giymeliyim kızlar yardım

Back