Kız İsteme Aile Tanışması !mesele!

fatsel53

Guru
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
38
0
286
Rize
Merhaba benim de deneyimli insanların yardımına ihtiyacım var :) Sevdiğimin ailesi(annesi,babası,evli ablası ve mübareğim) Rize'den, bizimle tanışmaya gelecekler. Gelmişken yüzük de takalım diyorlar fakat annem de babam da kabul etmedi, önce tanışalım dediler. Bir ay sonra isteme,söz,nişan ne deniyorsa işte (herkes razı zaten,fazla resmi işleri sevmiyorum,sıkıntı basıyor)

Sizce tanışmada yüzük takmaya gerek var mı? Biz zaten birbirimize söz verdik, hem de acele olacak bize gelmeleri, tak diye yüzük takamam niye bilmiyorum, 1 ay sonra olsun istiyorum.

Aile tanışması olacağı için kahve felan yapmaya gerek var mıdır, çayın yanına bir şeyler ikram etmek istiyorum, akşam oturması yapılır her halde :)

Fikirlerinize şimdiden güveniyorum :)

benim erkek kardesim ile kiz arkadasi ayri sehirlerdeydi
ailemde tanismaya gittiklerinde cikolata cicek yuzuk vs. goturduler yuzukler takildi
2 sehir arasi 16 saatti kizin ailesi sizin dediginiz gibi simdi tanisalim daha sonra gelirsiniz yuzugu takariz dediler
ailem o sehre surekli gelemeyeceklerini soyledi. kiz evi mecburen kabul etti
onlarinda gecmisi 3 - 4 yili buluyordu. formaliteden bir seydi zaten
gittiler hem tanisma hem soz hepsini birden yaptilar
yani bakalim senin sevdigin adamin oraya gelecek zamani ve parasi varmi
birazda karsi tarafi dusunmek lazim

Tanışmaya geleceklerinde söz yüzüğü diye yüzük taksalar bile 1 ay sonra nişan yaparız dediler. Nişanda yüzük takılacağı için tek takmış alyansmış benim için fark etmez yani :) Annem nişan yazın da olur dedi ama onlar resmiyet olsun diye 1 ay sonra geliriz dediler. Beni sadece 2 aşamalı bir durum yani. Bana 1 tane yüzük yeter tabii ki :) Her zaman kolaylık olsun diye uğraşıyoruz ,inşallah hayırlısı olur.

bende bir süre sonra yüzük takılması taraftarıyım. ailelerin de birbirine alışması çok önemli öyle acele acele kız kapatmak gibi hoş olmaz

Tabii ki ben sevdiğime sözümü 5 sene önce verdim, sözüm senet değil senetten de daha değerli maşallah

Tanışmada ne giyilir? Etek, kazak normal ev hali olur mu? Benim başım açık, kapalı giyiniyorum fakat tanışmada başını kapat diyor. Ne yapılır bu durumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…