• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Sağlık Merkezi-Beta HCG

Canım şuanda gidelirsin araştır iyi bi kadın doğum doktor devlette imkanın iyiyse özelde başla 2 günde 1 artışa baktır artış iyi şeyler her şey yolundadır ona göre doktorun gel der şu gün kese için
Size birşey daha sormak istiyorum 2.beta testini farklı bir yerde yaptırsam sorun olur mu acaba
Aile sağlık merkezinde sonuç çok geç çıkıyor 😔

Size birşey daha sormak istiyorum 2.beta testini farklı bir yerde yaptırsam sorun olur mu acaba
Aile sağlık merkezinde sonuç çok geç çıkıyor 😔
Sorun olmaz sadece şöyle bişey olur betayı hep aynı yerde vermek lazım farklı yerlerde verince rakamlarda sıkıntı çıkıyor aynı yer olmayınca yani belki sağlık ocağından verdiğinden daha az da çıkabilir başka yerde verince böyle riskler oluyor ama herkeste olmuyor tabi hastane'de ver bu sefer bakalım nasıl bir artış çıkıyor

Sorun olmaz sadece şöyle bişey olur betayı hep aynı yerde vermek lazım farklı yerlerde verince rakamlarda sıkıntı çıkıyor aynı yer olmayınca yani belki sağlık ocağından verdiğinden daha az da çıkabilir başka yerde verince böyle riskler oluyor ama herkeste olmuyor tabi hastane'de ver bu sefer bakalım nasıl bir artış çıkıyor
Çok teşekkürler 😍

Merhaba,
Bugün sabah 9da aile sağlık merkezinde kan verdim 2 saate sonuç çıkar zannediyordum fakat orada laboratuvar yokmuş tahliller farklı bir devlet hastanesine gönderiliyormuş. Bu sebeple yarın 13ten sonra çıkar dediler
Bu durumu tecrübe eden, sonuçları daha erken alan var mı acaba gece yarısı falan çıkar mı? Sisteme bakmaktan psikolojim bozuldu bilsem özele giderdim direk 🤦‍♀️
Ben saglık ocağında kan verdıgım zamanlar barkod numarımı ogrenıyorum ..mersındeyım mersin sağlık ocagı tahlıl sonucu dedıgımde ıltelıs33 sayfasında TC kımlık ve barkod numarasını girince ogleden sonra ogrenebılıyorm hemegrom bıyokımya gıbı kanları ogleden sonra çıkıyor ben beta testı mı yaptırdığımda sonucu gecesı ogrenmıs bazende daha erken sonucu ogrendıgım olmustu

Ben saglık ocağında kan verdıgım zamanlar barkod numarımı ogrenıyorum ..mersındeyım mersin sağlık ocagı tahlıl sonucu dedıgımde ıltelıs33 sayfasında TC kımlık ve barkod numarasını girince ogleden sonra ogrenebılıyorm hemegrom bıyokımya gıbı kanları ogleden sonra çıkıyor ben beta testı mı yaptırdığımda sonucu gecesı ogrenmıs bazende daha erken sonucu ogrendıgım olmustu
Her sağlık ocağında var mı acaba biliyor musunuz?

Bır deneyın şehrınızı yazıp sağlık ocağı tahlil sonucu yazın dedigım gıbı TC barkod nosu ısterse oyle deneyebılırsınız

Bır deneyın şehrınızı yazıp sağlık ocağı tahlil sonucu yazın dedigım gıbı TC barkod nosu ısterse oyle deneyebılırsınız
Kayseride yaşıyorum. Yazdım baktım da tc ve doğum tarihi istiyor sadece. Girdim ama eski sonuçlarım çıkmadı acaba yeniler mi çıkıyor sadece

Back