- 19 Ekim 2024
- 883
- 277
- 18
- Konu Sahibi Hayaldunyasi197
Acilden girip yaptıranlarda var bı kaç beyaz yalan söyleyip direk kadın doğuma alıp gitmek daha mantıklı ikiside aynı satte çıkıyorDevlette de acilden mi gidiliyor doktora muayene olmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acilden girip yaptıranlarda var bı kaç beyaz yalan söyleyip direk kadın doğuma alıp gitmek daha mantıklı ikiside aynı satte çıkıyorDevlette de acilden mi gidiliyor doktora muayene olmadan
Ya kıyamam sana heyecanına rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah güzel haberini alalımBilsem direk öyle yapardım keşke burdan sorsaydım ilk başta kimseye de belli etmediğimden yalnız başıma aklıma ne geldiyse onu yaptım işte. Bu gece de uyku yok bana
İlgisi yok canım iki kerr yaptırdım şu üç ayda ikiside gece ciktiAaa keşke çıksa benim de. Doktor onaylamadan e nabıza düşmüyor yazmış biri ama var mı acaba öyle bişey
Ay ne bileyim hiç gitmedim doktora gidip şey ben hamile miyim değil miyim kan testi istiyorum mu dicem hahaha doktorlarla konuşamama çekinme hastalığı mevcut zaten son dakikaya kadar gidemem hep son raddeye kadar beklerim sevmiyorummmAcilden girip yaptıranlarda var bı kaç beyaz yalan söyleyip direk kadın doğuma alıp gitmek daha mantıklı ikiside aynı satte çıkıyor
Sevindim bunu duyduğuma sağolunİlgisi yok canım iki kerr yaptırdım şu üç ayda ikiside gece cikti
Rica ederim canım haber verSevindim bunu duyduğuma sağolun
Mutlaka vericemRica ederim canım haber ver
Doğrudan labaratuvara gidip gebelik için kan verebiliyorsunuzÖzelde ücretli oluyor dimi arkadaşlar bir de kadın doğum için muayene mi olmak gerekiyor test yapmak için ?
Benim 3 gün sonra yüklediler tahlillerimiAaa keşke çıksa benim de. Doktor onaylamadan e nabıza düşmüyor yazmış biri ama var mı acaba öyle bişey
Umarım öyle olmaz aile merkezini basarım vallaBenim 3 gün sonra yüklediler tahlillerimi
Ya kıyamam sana heyecanına rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah güzel haberini alalım
Rica ederim canım haber ver
Ya kıyamam sana heyecanına rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah güzel haberini alalım
Ya kıyamam sanaAy ne bileyim hiç gitmedim doktora gidip şey ben hamile miyim değil miyim kan testi istiyorum mu dicem hahaha doktorlarla konuşamama çekinme hastalığı mevcut zaten son dakikaya kadar gidemem hep son raddeye kadar beklerim sevmiyorummm
Gözün aydın canım beta ile kaç haftalık belli olmaz son adet tarihinden hesap yapacaksınSonuç bu şekilde geldi Allahım şükürler olsun acaba kaç haftalık demek bu
Çok teşekkürler cuma tekrar kan vereceğimGözün aydın canım beta ile kaç haftalık belli olmaz son adet tarihinden hesap yapacaksın
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gözünüz aydınSonuç bu şekilde geldi Allahım şükürler olsun acaba kaç haftalık demek bu
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinYa kıyamam sana
Regl geçmeden gitme canım bazıları bakmıyor reglin geçince idrar testi yap pozitif görünce doktoruna söyle reglin geçti planlı bı gebelik istiyordum idrar testlerinde pozitif gördüm beta HCG vermek istiyorum dersin
Çok teşekkürler inşallah darısı sizlereAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gözünüz aydın
Canım şuanda gidelirsin araştır iyi bi kadın doğum doktor devlette imkanın iyiyse özelde başla 2 günde 1 artışa baktır artış iyi şeyler her şey yolundadır ona göre doktorun gel der şu gün kese içinÇok teşekkürler cuma tekrar kan vereceğim
Beta hangi değere ulaşınca kadın doğuma gitmem gerekli acaba
Özelde doktorum var ona gideceğim 8 şubatta o zamana kadar yakın bir de beta takibi yapmayı planlıyorumCanım şuanda gidelirsin araştır iyi bi kadın doğum doktor devlette imkanın iyiyse özelde başla 2 günde 1 artışa baktır artış iyi şeyler her şey yolundadır ona göre doktorun gel der şu gün kese için
Hayırlı olsun canım benim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin daha çok yeni 4 haftalık falanSonuç bu şekilde geldi Allahım şükürler olsun acaba kaç haftalık demek bu