• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Sağlık Merkezi-Beta HCG

Acilden girip yaptıranlarda var bı kaç beyaz yalan söyleyip 😂direk kadın doğuma alıp gitmek daha mantıklı ikiside aynı satte çıkıyor
Ay ne bileyim hiç gitmedim doktora gidip şey ben hamile miyim değil miyim kan testi istiyorum mu dicem hahaha doktorlarla konuşamama çekinme hastalığı mevcut zaten son dakikaya kadar gidemem hep son raddeye kadar beklerim sevmiyorummm 🙈😂😂

Eklentiler

• IMG_7758.jpeg
    IMG_7758.jpeg
    33,2 KB · Görüntüleme: 37
Ay ne bileyim hiç gitmedim doktora gidip şey ben hamile miyim değil miyim kan testi istiyorum mu dicem hahaha doktorlarla konuşamama çekinme hastalığı mevcut zaten son dakikaya kadar gidemem hep son raddeye kadar beklerim sevmiyorummm 🙈😂😂
😂Ya kıyamam sana
Regl geçmeden gitme canım bazıları bakmıyor reglin geçince idrar testi yap pozitif görünce doktoruna söyle reglin geçti planlı bı gebelik istiyordum idrar testlerinde pozitif gördüm beta HCG vermek istiyorum dersin 🥰🥰

Çok teşekkürler 🥰 cuma tekrar kan vereceğim
Beta hangi değere ulaşınca kadın doğuma gitmem gerekli acaba
Canım şuanda gidelirsin araştır iyi bi kadın doğum doktor devlette imkanın iyiyse özelde başla 2 günde 1 artışa baktır artış iyi şeyler her şey yolundadır ona göre doktorun gel der şu gün kese için

Canım şuanda gidelirsin araştır iyi bi kadın doğum doktor devlette imkanın iyiyse özelde başla 2 günde 1 artışa baktır artış iyi şeyler her şey yolundadır ona göre doktorun gel der şu gün kese için
Özelde doktorum var ona gideceğim 8 şubatta o zamana kadar yakın bir de beta takibi yapmayı planlıyorum

Back