Öncelikle merhaba fikirlerinize ihtiyacim var . Annemle çok fazla bir şekilde kavga ediyoruz. Ortada hicbirsey yokken bile bana laf sokup cildirtiyor. Beraber psikiyatriste gittik . Doktor onunda benimde inatci oldugumu soyledi inat tek tarafli degildir dedi ve ikimizede ilac verdi . Psikiyatriste ikinci gittigimizde once beni aldi odaya daha iyi gozukuyosun emin ol dedi gercekten daha iyiydim daha bi kendimdeydim. Annemi odaya alinca annem bende hicbi degisiklik olmadigini hep ayni oldugumu soyledi. Ilaclariniza devam dedi anneme . Neyse aradan uzun bir sure gecti annemin tansiyonu yukseldi dedim ilaclarinimi azalttin ben onlardan hic icmedim dedi yarim aldim bikac gun kalbim carpti sonra biraktim dedi. Benim hastaligim yok ben sana destek icin gittim gerek yok dedi. Bunun haricinde 19 yasinda beynimde damar yumagi oldugunu ogrendim bazen yolda giderken kaskati kesiliyorum iki kere bayildim gecen gun annemle hastahaneye gidiyoduk basimda agladi uzuluyorum tabi icime cokuyo resmen tas gibi bisey ama eve geldigimizde yine beni cildirtmaktan vazgecmiyo . Doktor artik beni bir birey olarak kabul etmesi gerektigini soyledi sorunda bu bence universitenin bitmesine 2 yil kaldi ama hala cocukmusum gibi davraniyor. Mesela benim buzamana kadar telefonla rahat konusabildigim olmadi . Gelip telefondaki kim diye dinliyo yada soruyo ben kimseyi arayamiyorum cunku mutlaka bagiriyo geceleri uyuyo saniyorum alo dedigim an uyaniyo kapiyi carpiyo baska bi odaya geciyo salona yatiyo benim odanin yanindaki odaya yatiyo . Bu tatil calismadim zaten halsiz hissediyorum surekli elim ayagim tutmuyomus gibi gecen telefon faturami gecmisim babam bu eve hicbi hayrin yok sene sonunda ya okuldan alirim kendine ev ararsin yada ben tayin alip giderim biktim dedi. Babamda cok dominant bi karakter okul secimime kadar o yapti okul yolu 2 saat mesela gitmek istemiyorum simdi okul parasi yuzunden etmedigi laf kalmiyo bana herseyde o hakli ben hicbi ise yaramiyorum onun gozunde bu evde cok fazla huzursuzum disari cikip eve mutlu gelsem bile mutsuz edicek bi hakaret yiyorum . Uyuyorum uyumam suc geceleri uyuyamamam butun gunumu berbat etkiliyo aglayamiyorum artik mesela icim cürük gibi hersey daginik duzensiz okulu birakip yeni bi hayat mi kursam diye dusunuyorum sizce neyapmaliyim
Yaşadıklarınız çok zor. Problem sizde değil ailenizde. Anneniz tedavi olması gerekirken o ilaçlarını dahi içmemiş,umursamamış. Şayet sizin yerinizde olsam şurda kalmış 2 yılım.güzelce kimseyi duymam önemsemem derslerime asılırım. Okulu bitirip çalışmaya başlarım ondan sonra kendime bir hayat kurarım. Bu sürede kendime evde ders dışında meşgaleler bılurum. Birazcık huylarını gitmeye çalışırım,güler geçerim.
Siz cevap verdikçe anneniz daha çok üstünüze gelir.bir tarafın sessiz kalması gerek ve bu siz olmalısınız.derslerinize önem verip sonucunda kendi ayaklarınız üzerinde durmalısınız.
Siz cevap verdikçe anneniz daha çok üstünüze gelir.bir tarafın sessiz kalması gerek ve bu siz olmalısınız.derslerinize önem verip sonucunda kendi ayaklarınız üzerinde durmalısınız.
Niye anneniz boyle davraniyor ki anlamadim. Zaten rahatsizsiniz yani hem uzuluyormus hem de yaptigindan vaz gecmiyormus. Babaniz desen ayri bir alem. Bir evlada bir hayrin yok denir mi? Valla umursamaz olcaksin o zaman duymiycaksin. Simdi okulu biraksan ne yapicaksin ki daha da pskolojin bozulacak. Derslerine asil hemen bitir okulu ve ilk maasinda ayri eve cik.
Çok yaralanmışsınız belli ki.bir de siz konuşmayı deneseniz annenizle.ona ne kadar üzüldüğünüzü anlatsanız?sonuçta anneniz o.ne olursa olsun anneniz.ona neden böyle davrandığını sorabilirsiniz.
Niye anneniz boyle davraniyor ki anlamadim. Zaten rahatsizsiniz yani hem uzuluyormus hem de yaptigindan vaz gecmiyormus. Babaniz desen ayri bir alem. Bir evlada bir hayrin yok denir mi? Valla umursamaz olcaksin o zaman duymiycaksin. Simdi okulu biraksan ne yapicaksin ki daha da pskolojin bozulacak. Derslerine asil hemen bitir okulu ve ilk maasinda ayri eve cik.
Az once yine kavga ettik faturam 80 lira bu ay 170 gelmis ustelim paketim netim hepsi duruyo konusmadim diyorum dakikan 25 lira aramissin birilerini diyo gecen aydan bi is yaptigin yok yattigin yerden bana zahmet veriyosun defol git bu evden ne olursan ol umrumda degil dedi daha once beyin kanamasi gecirdim zaten simdi tedavim hala devam ediyo ya bilmiyorum gucum kalmadi ev arkadasi arayan bi kiz var ona gidicem buyuk bi ihtimal
Çok yaralanmışsınız belli ki.bir de siz konuşmayı deneseniz annenizle.ona ne kadar üzüldüğünüzü anlatsanız?sonuçta anneniz o.ne olursa olsun anneniz.ona neden böyle davrandığını sorabilirsiniz.
Disari cikip gezdiginde hic bayilmiyosun bi kerede kahve icerken bayil dedi ne zaman iki yol yurusen kut gidiyosun bizi kandiriyosun diyolar artik inandiramam bu saatten sonra
Disari cikip gezdiginde hic bayilmiyosun bi kerede kahve icerken bayil dedi ne zaman iki yol yurusen kut gidiyosun bizi kandiriyosun diyolar artik inandiramam bu saatten sonra
Çok acı inanın.benzerlerini bende yaşadım bu olayların...demek ki onlardan ayrılmaktan başka çareniz yok..varlıkları sizi böylesine mutsuz ediyorsa...tüm bunları hesaba katarak okumalısınız..her dediklerine tek tek takarsanız çok yaralanırsınız.ama takmamak elde değil tabi.
Çok acı inanın.benzerlerini bende yaşadım bu olayların...demek ki onlardan ayrılmaktan başka çareniz yok..varlıkları sizi böylesine mutsuz ediyorsa...tüm bunları hesaba katarak okumalısınız..her dediklerine tek tek takarsanız çok yaralanırsınız.ama takmamak elde değil tabi.