- Konu Sahibi sevdayildizi
arkadaslar merhaba kendi ailem cok yakinda oturuyor ve yaklasik annem hergun bide anahtarida var evin ve hergun geldiginde sorunlar yasiyorum annemle neler yaptiniz esinle yani nalayacagim ailemin icindeki herseyi ogrenmek istiyor.eger gelmesede telefon aciyor ne yaptiniz diye benim bide 6 aylik kizim var ve bana dedilerki babamla ikisi tek toruma geliyorum bu eve size degil.tama ona bisey demedik.ve iki gun once esimle babam ve erkek kardesimin arasinda sorun olmus esim babamgilin isinde calisiyor ve esim herseyi anlatti.yanliz bugun annme geldi esim anlatiginin tam tersini ve eksik anlatti ben ne yapacagimi bilmeiyorum.acaba annemmi hakli esimi sasirdim.gerci babam anneme oyle anlatmis ben esime guveniyorum bu zaman kadar ne yalani ned e baska seyi oldu ama annemgil kabulenemiyor yani babami hakli cikariyorlar.lutfen yridmic olun iyce arada kalidime sim ve ailem ben her zaman esimin yanindayim aslinda cunku annem evlenbdikten sonra bizden gittin degilsin deidler ama inanki mutlu olamiyoruz hergun ailemzin icindeler.yardimci olursaniz fikir veriseniz yada bu kimin hakli oldugu konusunda biseyler soylerseniz sevinirim sagolun