- 22 Nisan 2015
- 424
- 306
- 33
-
- Konu Sahibi Annesibebisleri
Gelmek zorunda değiller bence. Herkesin hayatı var, kardeşinizin planları olabilir, sevgilisi olabilir. Çok ters bir zaman olabilir.
Kendinizce kırılabilirsiniz, belki de ben her şeyi yalnız yapmaya alışkın olduğum için sorun gibi gelmedi bana.
Son olarak kırılmayın ama zaten tek torun, yeğen diyerek beklenti içinde olduğunuzu belli etmişsiniz.
Yok, dedim ya belki benim için sorun değildir diye, kırılmakta kendinizce haklıysanız haklısınızdır.
Önce ailenizle sakin sakin konuşun, meramınızı anlatın. Eğer boş bahanelerse o zaman içinizi dökersiniz.
Tabiki gitmek sorunda değiller ama aile olmak bunu gerektirmez mi? Bazen tek başına başa çıkamayacağınız Şeyler oluyor ve çocuk bunların Başında geliyor.Gelmek zorunda değiller bence. Herkesin hayatı var, kardeşinizin planları olabilir, sevgilisi olabilir. Çok ters bir zaman olabilir.
Kendinizce kırılabilirsiniz, belki de ben her şeyi yalnız yapmaya alışkın olduğum için sorun gibi gelmedi bana.
Son olarak kırılmayın ama zaten tek torun, yeğen diyerek beklenti içinde olduğunuzu belli etmişsiniz.
Ahhh bacim ahhh sen birde dogumunu yaptiktan sonra gor onlari...
Bekledigi degeri ilgiyi goremeyince de insan cok ama cok uzuluyor haklisin...
Rabb'im kimseye muhtac etmesin sizi ...
Saglikli bir sekilde kucaginiza almaniz dilegiyle ♥
Ben olsam bende sogurdum kardes ya evlat bide .
Benin kiz kardesin gel dese iki elim kanda olsa kosa kosa giferim bazi arkadaslarda gitmek zorunda degiller demis ama bence zorundalar.
Hastalik bu keyfine cagirmiyo ki..
"gitmek zorunda değil" diyen bazı arkadaşlar ben oluyorum sanırım. Fikrimi söyledim hanımlar, hala da arkasındayım.
Toruna anneanne babaanne bakar düşüncesine de karşıyım, çocuğum var herkes bana göre hayatını düzenlesin düşüncesine de. (konu sahibi, siz böyle yapıyorsunuz demiyorum.) Anne baba sizi büyütmüş, evlendirmiş, görevi bitmiş. Zorunluluk kalmamış. En fazla bakıcı tutulur, bu insanlar da müsaitse bakıcının başında durur.
Konu sahibi, belki gerçekten başka işleri vardı, belki onlar da iyi hissetmiyorlardı. Her şey olabilir, yolu gözleri kesmemiş olabilir. Konuşmam demişsiniz, o zaman içinizde sindirin, eşinize yansıtmayın ki ailenize karşı bilenmesin. Uygun bir zamanda bakarsınız konu açılır, o zaman dile getirirsiniz. Komşu olsaydık gerçekten gelirdim yanınıza, yardım etmeye çalışırdım.
Ben anladım sizi gerçekten. Hasta olmasanız beklemeyecektiniz bile belki de. Ama hep bu beklentiler biz insanları üzer, şaşırtır. En azından artık bir sonraki sefere daha hazırlıklı olursunuz, ne bileyim başka çareler ararsınız. Hiç belli olmaz ummadık anda kapınızda bile olabilirler. Boş verin artık, üzmeyin kendinizi, olan olmuş.Cok haklisiniz, bende evladimi okula gitmedigi zaman krese birakirdim calistigim gunler, bensiz yatilida gondermem annemlere falan gidince hep ben ilgilenirkm kimseden bisey beklemem. Ama boyle bir gunde bekledim valla ne yalan soyliyim.
Cok tskler canim.Tabiki gitmek sorunda değiller ama aile olmak bunu gerektirmez mi? Bazen tek başına başa çıkamayacağınız Şeyler oluyor ve çocuk bunların Başında geliyor.
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Inşallah kimseye Muhtaç olmadan her işini kendin yaparsın.
Bence gelmek zorundalar
Kardeş yani sizden önemli neyi olabilir
Bir kaç saat yanınızda kalmak ne kadar zor
Açıkça söyleyin ve sizde onlar gibi davranin
"Ne bicim aile" dedim icimden.... benim birak annemi abilerim bile koşar(kiz kardesim yok) bu ne vurdumduymazlik aklim almiyor... o aradaki kan bagi bosuna mi???