Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Apartmanınız var ve tapu masrafını mı merak ediyorsunuz. O paralar koymaz sizeBabama ait olan apartmanı babamın annemin rızası ile kardeşler arasında pay etmek istiyoruz. Tapu masrafı ne kadar bilen var mı?
Babama ait olan apartmanı babamın annemin rızası ile kardeşler arasında pay etmek istiyoruz. Tapu masrafı ne kadar bilen var mı?
arayp sorabilirsiniz tapuyu insanlar bunu nereden bilsinler tapu ve kadastro müdürlüğü deği ki burasıBabama ait olan apartmanı babamın annemin rızası ile kardeşler arasında pay etmek istiyoruz. Tapu masrafı ne kadar bilen var mı?
Muhtemelen aile ici oldugu icin bisey odemek gerekmedigine dair hevesle sordu, yoksa herkesin bildigi birsey bu.arayp sorabilirsiniz tapuyu insanlar bunu nereden bilsinler tapu ve kadastro müdürlüğü deği ki burası
Bak ben bunu bilmiyodum iyi ki sormus
2 gune bir dask'tan mesaj aliyoruz evinizin rayici suna yukseldi, policenizi su kadar arttirmalisiniz diye.Bak ben bunu bilmiyodum iyi ki sormus
2 gune bir dask'tan mesaj aliyoruz evinizin rayici suna yukseldi, policenizi su kadar arttirmalisiniz diye.
Ha bir de ev vergisi de yine rayicin yuzde bilmem kaci oradan da ogrenilir, ama en sağlıklisi tapuya gidip ogrenmek tabiki
Benim evim olmadığı için bana öyle bi mesaj gelmiyor.2 gune bir dask'tan mesaj aliyoruz evinizin rayici suna yukseldi, policenizi su kadar arttirmalisiniz diye.
Ha bir de ev vergisi de yine rayicin yuzde bilmem kaci oradan da ogrenilir, ama en sağlıklisi tapuya gidip ogrenmek tabiki
Apartmanınız var bir avukata danışma ücreti vermekten mi çekiniyorsunuz ?