Aile İçi Meseleler, Arada Kaldım

Aynı apartmanda oturduğumuz için beklentileri var. Önceden hep bir aradalarmis. İnsanlara emredici tarzı var biraz bencil hep kendi dediği olsun istiyor. Ve bu zamana kadar yapılanları yapmamış addediyor, yaranamiyorsunuz çok detay vermedim sizi de anlıyorum. Ama kayinpederim anlayışlı bir insan değil. Hep kendi dediği olsun istiyor

Eşim öyle birisi değil. Babasıyla arası yok bu ayrımcılık benden evvelden olmuş. Benden öncede aralari yoktu hep soğuklar.

Eşim öyle birisi değil. Babasıyla arası yok bu ayrımcılık benden evvelden olmuş. Benden öncede aralari yoktu hep soğuklar.
Kayınpeder narsist hiç sevmem genel manada sülale sevmem zaten benimkiler de öyle kayınpedirime çay verdim ve bana dönüp karıştırdın mı kızım dedi yoo diyip gözlerimi pörtletmiştim, siz sanırım yine politik davranıp kalmayı tercih ettiniz, ama inanın bunun bi sonu yok benimkiler benden uzakta oturduğu halde görümcem kayınvalidem ve onlar da böyle yok halası yok hala kızısı yok amcası ruhum bunalıyor resmen birde içten içe hepsi gerçekten düşman dışarıya mükemmel tablolar çizerler bence tekrar gözden geçirin çünkü bunun bi sonu yok yine aynı şeyler defalarca yaşanacak eşiniz sizin yanınızdaysa eşinizin duygusal sömürülerine kanmayın derim çünkü erkekler önce size kabul ettirirler sonra siz isyan edince sen kendin istedin zorla mı kabul ettirdim mevzusuna döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…