Bizim de doktorumuz değişti son 3-4 aydır. Bu adam biraz daha düzgün bir hekime benziyor. Ama sürekli smear alalım diyor. Manyak ben smearaldıracak olsam sana mı gelirim. Sapık mıdır ilgili midir anlamadım
Canım sen de bırak alsın adam smearını. O kadar sene boşuna mı okudu?Bizim de doktorumuz değişti son 3-4 aydır. Bu adam biraz daha düzgün bir hekime benziyor. Ama sürekli smear alalım diyor. Manyak ben smearaldıracak olsam sana mı gelirim. Sapık mıdır ilgili midir anlamadım
ya bizimki hiç demedi neden acaba?Canım sen de bırak alsın adam smearını. O kadar sene boşuna mı okudu?
Seni beğenmemiş demek ki. Kırmızı iç çamaşırı giy bir dahaki sefere.ya bizimki hiç demedi neden acaba?
Canım sen de bırak alsın adam smearını. O kadar sene boşuna mı okudu?
Ben İzmirdeki aile hekimimizden çok memnunum. Çok şeker bir kadın ve inanılmaz ilgili. Neredeyse her hastasının ismini ezbere biliyor. Hal hatır sormadan geçmiyor. Yorumları okudum da şanslı azınlıktanım galiba.
Bizim de doktorumuz değişti son 3-4 aydır. Bu adam biraz daha düzgün bir hekime benziyor. Ama sürekli smear alalım diyor. Manyak ben smearaldıracak olsam sana mı gelirim. Sapık mıdır ilgili midir anlamadım
Seni beğenmemiş demek ki. Kırmızı iç çamaşırı giy bir dahaki sefere.
He ya bir sağlık ocağında açmadığımız kaldı zaten... Adam aile hekimi ya aile planlamamızla pek ilgileniyor. Sohbetimiz hep bu yönde.
amin..benzeri şeyleri çok yaşadım munecim,o nedenle oğlumuzu çocuk dr una götürüyoruz.ben gidiyorum işte sadece..Haftasonu nöbeti için birşey diyemem, haklılardır da valla her meslekte olduğu gibi doktorlar arasında da çıkıyor boğmalık tipler, bir ara biliyorsunuz kuş gribi, domuz gribi salgınları vardı, o zamanlar kızım epey ateşlendi, çocuğun hali yok, bet beniz soluk, hadi dedim bu sefer sağlık ocağına götüreyim, ben bile teşhisi koyarım dediğime göre sağlık ocağı doktoru hayli hayli teşhisi koyar tedaviye başlarız, girdik ateşi var dedim derece bile koymadı, eliyle alnını tuttu, birşeyi yok biraz bitki çayı içsin okula da gidebilir dedi, dedi ama ben adamın üstüne saldırmamak için tutuyorum kendimi, la havle dedim çıktım, çocuk 39 derece ateşli bu arada, gece acillik olduk, ne Şam'ın şekeri ne Arabın yüzü misali götürdük özele, serum, ilaç vs derken doktor 10 günlük rapor yazdı, çocuk ağır gripmiş, o doktorun birşeyi yok dediği kızım 4 gün ayağa kalkamadı ateş ve halsizlikten
O gün bugündür sağlık ocağına gitmem, Allah'ta ne eksikliğini göstersin ne muhtaç etsin.
İnanırım.İzmirin havasındandır o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?