sorma canım,cumartesi pazarda hasta olabiileceğimize göre açık olması gerek aslında çalışan dr sayısı artamazmı bilmiyorum vardır bir hal yolu..ben dr girdim ilaç yazdırmak için idrar yollarımdan şüpheleniyordum onuda anlatıcakken kapıyı vurdu arkadaşı girdi içeri oturdu,söyleyemedim bendebizim buradaki aile hekimi üç hastaya bakıyor ardından telefoo ediyor kayıtları kapatın daha fazla hasta bakamam diyor kaç kez rastladım 4 te gittiğimde okul çıkışı kadını yerinde bulamıyorum mağdur oluyorum bikaç kez de laf yemişliğim vardır sen öğretmensin senin mesleğinde ne var cvp verecem de içimden bir ses eşeğe altın semer vursan diyor vazgeçiyorum
cryptic 4 te gidiyorum sağlık ocağı bomboş sisteme gireyim diyorum kayıtlarımız dolmuştur diyor 5 e kadar durması gerekmiyor mu
çok rahat oldukları bir gerçek,yamam 50 hasta geliyor ama bugün gittim sağlık ocağına 5 dakikaya 2 hasta sığdırıyorlarcryptic 4 te gidiyorum sağlık ocağı bomboş sisteme gireyim diyorum kayıtlarımız dolmuştur diyor 5 e kadar durması gerekmiyor mu
bende sağlık ocağındaki druma gittim boğazım yüzünden..viral enfeksyon dedi..virale benzemiyor sanki dedim sırıtarak:)kocaman açtı gözlerini onu anlamak için kültür alınır test yapılır gibi bir şey söyledi,alerj,i ilacı yazdı gönderdi..3 gün sonra ben sabaha kadar öksürmekten gebermiş bir vaziyette tekrar gittim,akut boğaz enfeksyonu dedi,iyne verdi..düşün ona kalsa ihmalde bronşit yadazatüre olabilirdimBizim doktor 12 den sonra çalışmıyor. Haftada iki üç gün ev ziyareti var güya. Ama 5 gün gidiyo bizimki. Yerine başkasına giriyorum. O ayrı dava. Aşağılıyo yerin dibine sokuyo. Alt tarafı boğazım ağrıyo. İlaç yazıcan salak herif.
aynını yaşadım canım yazdım bak..Bak yine aklıma geldi. Geçen sene bu aile hekimi yüzünden zatürre oldum ben. 15 gün içinde 5-6 kez gittim bir sıkıntı var bende diye ağır grip olmuşsun dedi dayadı nurofeni. En son özel hastaneye gittim de orda anladılar zatürre olduğumu. 2 ay boyunca yattım. Griple zatürreyi ayıramayan insanları koymuşlar oraya doktor diye...
dr umuz kibar adam allah için,ama gelgelelim,ilaç kullanmak iyi değil diye tututurmuş,oğlumun orta kulak enfeksyonunu başka dr teşhis etti,tam teşhis koyamıyor,bu nedenle zatüre vakkası çok oldu buradadaBen İzmirdeki aile hekimimizden çok memnunum. Çok şeker bir kadın ve inanılmaz ilgili. Neredeyse her hastasının ismini ezbere biliyor. Hal hatır sormadan geçmiyor. Yorumları okudum da şanslı azınlıktanım galiba.
aynını yaşadım canım yazdım bak..
Ben İzmirdeki aile hekimimizden çok memnunum. Çok şeker bir kadın ve inanılmaz ilgili. Neredeyse her hastasının ismini ezbere biliyor. Hal hatır sormadan geçmiyor. Yorumları okudum da şanslı azınlıktanım galiba.
ben hissettim öksürüklerden hemen tekrar gittim sabaha kadar öksürmekten sinir sistemim harap oldu dedim o zaman verdi iyneyi,gebermeden bakmıyor bunlarHastaya değer verme diye bir şey yok. Kırk kere söyledim bir göğsümü dinleseniz daha önce zatürre oldum, bunun da o tip biley olduğunu biliyorum diye. Dinledi yok bişey göğsünde dedi. Ya olabilir falan dese bir uzmana görün dese. Ama hata bende bundan sonra teşhisimi kendim koyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?