• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile hekimleri greve gidiyor!

Bizim de doktorumuz değişti son 3-4 aydır. Bu adam biraz daha düzgün bir hekime benziyor. Ama sürekli smear alalım diyor. Manyak ben smearaldıracak olsam sana mı gelirim. Sapık mıdır ilgili midir anlamadım
:KK48::KK48:yani konunun uzmanına giders,in

Bizim de doktorumuz değişti son 3-4 aydır. Bu adam biraz daha düzgün bir hekime benziyor. Ama sürekli smear alalım diyor. Manyak ben smearaldıracak olsam sana mı gelirim. Sapık mıdır ilgili midir anlamadım
Canım sen de bırak alsın adam smearını. O kadar sene boşuna mı okudu?

Haftasonu nöbeti için birşey diyemem, haklılardır da valla her meslekte olduğu gibi doktorlar arasında da çıkıyor boğmalık tipler, bir ara biliyorsunuz kuş gribi, domuz gribi salgınları vardı, o zamanlar kızım epey ateşlendi, çocuğun hali yok, bet beniz soluk, hadi dedim bu sefer sağlık ocağına götüreyim, ben bile teşhisi koyarım dediğime göre sağlık ocağı doktoru hayli hayli teşhisi koyar tedaviye başlarız, girdik ateşi var dedim derece bile koymadı, eliyle alnını tuttu, birşeyi yok biraz bitki çayı içsin okula da gidebilir dedi, dedi ama ben adamın üstüne saldırmamak için tutuyorum kendimi, la havle dedim çıktım, çocuk 39 derece ateşli bu arada, gece acillik olduk, ne Şam'ın şekeri ne Arabın yüzü misali götürdük özele, serum, ilaç vs derken doktor 10 günlük rapor yazdı, çocuk ağır gripmiş, o doktorun birşeyi yok dediği kızım 4 gün ayağa kalkamadı ateş ve halsizlikten:KK12:

O gün bugündür sağlık ocağına gitmem, Allah'ta ne eksikliğini göstersin ne muhtaç etsin.

Ben İzmirdeki aile hekimimizden çok memnunum. Çok şeker bir kadın ve inanılmaz ilgili. Neredeyse her hastasının ismini ezbere biliyor. Hal hatır sormadan geçmiyor. Yorumları okudum da şanslı azınlıktanım galiba.
xenforo-smilies-kk51.gif

İzmirin havasındandır o :)

Aaa cidden ben de öyle düşünürdüm manyak adam

Haftasonu nöbeti için birşey diyemem, haklılardır da valla her meslekte olduğu gibi doktorlar arasında da çıkıyor boğmalık tipler, bir ara biliyorsunuz kuş gribi, domuz gribi salgınları vardı, o zamanlar kızım epey ateşlendi, çocuğun hali yok, bet beniz soluk, hadi dedim bu sefer sağlık ocağına götüreyim, ben bile teşhisi koyarım dediğime göre sağlık ocağı doktoru hayli hayli teşhisi koyar tedaviye başlarız, girdik ateşi var dedim derece bile koymadı, eliyle alnını tuttu, birşeyi yok biraz bitki çayı içsin okula da gidebilir dedi, dedi ama ben adamın üstüne saldırmamak için tutuyorum kendimi, la havle dedim çıktım, çocuk 39 derece ateşli bu arada, gece acillik olduk, ne Şam'ın şekeri ne Arabın yüzü misali götürdük özele, serum, ilaç vs derken doktor 10 günlük rapor yazdı, çocuk ağır gripmiş, o doktorun birşeyi yok dediği kızım 4 gün ayağa kalkamadı ateş ve halsizlikten:KK12:

O gün bugündür sağlık ocağına gitmem, Allah'ta ne eksikliğini göstersin ne muhtaç etsin.
amin..benzeri şeyleri çok yaşadım munecim,o nedenle oğlumuzu çocuk dr una götürüyoruz.ben gidiyorum işte sadece..

Allah korsun sapık doktorlardın bikeresinde başıma gelmişti pislik adam yaşım 18di şikayet edilmiş ben taciz edildimi sonradan algılamıştım

dışarıdan ne kadar itici görünüyormusuz meğer. Hafta sonu nöbeti aile hekimliği nobetine aykırı bir nobettir.bu birimler açılırken haftada 45 saatin üzerinde çalıştırılamaz diye madde vardır.

Neyse 15-49 yaş evli bekar bütün bayanların takip edilmesi ne ile korunduğunun sorulması çok normal çünkü bakanlıkta bunları bize soruyor neden yok diye.evli kadınlardan smear alınması da bize verilen işler arasında aldırmak istemeyebilirsiniz ama imza atmanız şart doktorun sapıklığıyla alakası yok yani.
Herkes kendine göre çeker olayları hamile bayan doğum yaptı mı diye aradım eşi çıktı size ne size mi hesap vereceğiz diye yüzüme telefon kapatan insanlar da var. Doktorlar yanlış teshisini bilemem de en çok yıpranan biz ebeleriz

Back
X