Aile hekimi bu ilacı yazar mı?

KaSe18

🌙 Elhamdülillah ❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2018
2.980
2.126
133
Merhaba Kızlar, progestan 200mg ilacı aile hekimleri yazıyor mu acaba?
Ilacın fiyati ya 43 ya da 46tl idi en son aldığımda.
Aile hekimi yazarsa yazdırmak istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse memnun olurum.

Geçen arkadaşım acil doktoruna bile yazdiramadi bence aile hekimi de yazamaz diye düşünüyorum

Yazmaz canım. Dogumevıne falan acılden gırsen onlar duruma gore yazarlar ama kanaman mı var?

Yazmaz canım. Dogumevıne falan acılden gırsen onlar duruma gore yazarlar ama kanaman mı var?
Evet yazmadi kadin doğum girişin olmasi lazim dedi benim özel muaynehane de takip ediliyorum.
Vardı aslinda su an yok cok şükür doktorum 12. Haftaya kadar kullanmaya devam edelim dedi tedbir amaçlı.

Evet yazmadi kadin doğum girişin olmasi lazim dedi benim özel muaynehane de takip ediliyorum.
Vardı aslinda su an yok cok şükür doktorum 12. Haftaya kadar kullanmaya devam edelim dedi tedbir amaçlı.
Özel muayanelerin receteleri zaten sgk kesınlıkle karsılamıyor kendımden bılıyorum. Aynı dr ılla kı hastanedede hızmet verıyordur bence hastanrye gıdıp tekrar yazdırabılırsın hem daha uyguna alırsın. Hem ne ara o kadar cıkmıs onum fıyatı ya şok oldum

Sadece doğum icin gidiyor hastaneye anlaşmalı olarak onunda muayne ucreti 80tl ilactan pahalı. Mecbur almak zorunda kaldım.
Ama normal şartlarda özel de veya devlette muayne olmuş olsa o zaman yazabilirmiş oyle dedi.
Ama bizim ki biraz kıl yazmamak için bahane uretmisde olabilir. Normal bir Tahlil yaparken bile 105938 soru soruyor sanki parası cebinden çıkıyor ihtiyac var ki isteniyor anlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…