- Konu Sahibi suigenerisim
Bende genelde aile gruplarında cevap vermiyorum. Yazmıyorum da niye takılıyorsunuz anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim kardesleri anne babasının olduğu bir grup var bende bu gruptayim. Grupta genel anlamda anneleri çok aktif bir de küçük kardeşleri bir şey yazınca herkes cevaplıyor. Ancak ben mesaj atınca genelde görüldü atıyorlar ve ben buna bayağı kırılıyorum. Hatta bir kere kardeşlerine komik bir akrostiş yazmıştım ona da herkes görüldü atmıştı ve çok kırılmıştım. Annesi genelde bir şey öğrenmek isteyince veya bizimle ilgilili bir şeyi merak edince gruba yazıyor veya bulunduğu yerden fotoğraf atıp bizim de atmamizi istiyor onun dışında cevapladigim mesajlara ya görüldü atıyor ya da emohi atıyor. Esjm de sen çok abartıyorsun olabilir vs diyor. Ama yani bunu defalarca yaptılar ben de takmamaya çalışıyorum sizce bu takılması gereken bir konu mu ?
Akrostiş ne ya bende güldüm vallaKız yazma zaten ne bu samimiyet boşver. Akrostiş kısmına biraz güldüm kusura bakma yani ben olsam random atar geçerdim ben de, ne diyeceklerini bilememişlerdir![]()
Dalga geçilecek bir şey değil bence kendinizi açıklamaya çalışmayın. Grubu sessize alıp uzun bir süre hiçbir mesaja bakmayın. Başta zorlanır 2 gün sonra unutursunuz. Size her zaman Görüldü atmak ama diğerlerine cevap vermek bence umursamamaktır. Bozulmakta haklısınızHani herkesin arkadaş ortamında makarası olan bir huyları vardır ya bu da onlardan biri arkadaşlarım vs onlara yazmamı isterler ve dalgasını geçeriz
Aile grubu ne ya, komik misiniz? Herşeyden ve herkesten haberdar olmaya çalışan anne tipiEşim kardesleri anne babasının olduğu bir grup var bende bu gruptayim. Grupta genel anlamda anneleri çok aktif bir de küçük kardeşleri bir şey yazınca herkes cevaplıyor. Ancak ben mesaj atınca genelde görüldü atıyorlar ve ben buna bayağı kırılıyorum. Hatta bir kere kardeşlerine komik bir akrostiş yazmıştım ona da herkes görüldü atmıştı ve çok kırılmıştım. Annesi genelde bir şey öğrenmek isteyince veya bizimle ilgilili bir şeyi merak edince gruba yazıyor veya bulunduğu yerden fotoğraf atıp bizim de atmamizi istiyor onun dışında cevapladigim mesajlara ya görüldü atıyor ya da emohi atıyor. Esjm de sen çok abartıyorsun olabilir vs diyor. Ama yani bunu defalarca yaptılar ben de takmamaya çalışıyorum sizce bu takılması gereken bir konu mu ?
Komik olan akrostiş size göre komik olabilir. Ben gruplarda sevmediğim insanlara hiç cevap yazmamEşim kardesleri anne babasının olduğu bir grup var bende bu gruptayim. Grupta genel anlamda anneleri çok aktif bir de küçük kardeşleri bir şey yazınca herkes cevaplıyor. Ancak ben mesaj atınca genelde görüldü atıyorlar ve ben buna bayağı kırılıyorum. Hatta bir kere kardeşlerine komik bir akrostiş yazmıştım ona da herkes görüldü atmıştı ve çok kırılmıştım. Annesi genelde bir şey öğrenmek isteyince veya bizimle ilgilili bir şeyi merak edince gruba yazıyor veya bulunduğu yerden fotoğraf atıp bizim de atmamizi istiyor onun dışında cevapladigim mesajlara ya görüldü atıyor ya da emohi atıyor. Esjm de sen çok abartıyorsun olabilir vs diyor. Ama yani bunu defalarca yaptılar ben de takmamaya çalışıyorum sizce bu takılması gereken bir konu mu ?
Şu kısım bir tek bana mı tuhaf geldi. Bulunduğu yerden foto atmak, foto beklemek, bir şeyler öğrenmek içim grup kurmak. Kontrol delisi gibi.Annesi genelde bir şey öğrenmek isteyince veya bizimle ilgilili bir şeyi merak edince gruba yazıyor veya bulunduğu yerden fotoğraf atıp bizim de atmamizi istiyor
"Şu an üstünüzde ne var canlarım? Atın da göreyim " .Şu kısım bir tek bana mı tuhaf geldi. Bulunduğu yerden foto atmak, foto beklemek, bir şeyler öğrenmek içim grup kurmak. Kontrol delisi gibi.
Ben öyle bulunduğum yerden foto moto atamam, raporda veremem siz iyi bir de akrostiş atıyosunuz.
Bütün gruplara goruldu atan BENNNN bunda ne var?Eşim kardesleri anne babasının olduğu bir grup var bende bu gruptayim. Grupta genel anlamda anneleri çok aktif bir de küçük kardeşleri bir şey yazınca herkes cevaplıyor. Ancak ben mesaj atınca genelde görüldü atıyorlar ve ben buna bayağı kırılıyorum. Hatta bir kere kardeşlerine komik bir akrostiş yazmıştım ona da herkes görüldü atmıştı ve çok kırılmıştım. Annesi genelde bir şey öğrenmek isteyince veya bizimle ilgilili bir şeyi merak edince gruba yazıyor veya bulunduğu yerden fotoğraf atıp bizim de atmamizi istiyor onun dışında cevapladigim mesajlara ya görüldü atıyor ya da emohi atıyor. Esjm de sen çok abartıyorsun olabilir vs diyor. Ama yani bunu defalarca yaptılar ben de takmamaya çalışıyorum sizce bu takılması gereken bir konu mu ?