Şu kknin toksik aile güzellemeleri... Babası asabi, agresif, (geçmiş konular doğruysa) cimri, muhtelen babalık görevini 19 yıl önce annesiyle sevişip tamamlayan, sonrasında sadece para veren biri.
Çocuğuna böyle ters davranan,insan yerine koymayan , sinirli bir insanın neyini gülerek hatırlasın ki ilerleyen yıllarında.
O yaşlar zor yaşlar , evet insan ailesine sinir olur, 'kimse beni anlamıyor , offf, doğurmasaydiniz o zaman' triplerinden henüz çıkamamış olabilir. Ama baba var baba var. Ben de ergen oldum, ne kadar itici bir çocuk olsam da babam hep anlayışla yaklaştı, kirici davranmaktan imtina etti.
Ben de sürecimi sağlıklı bir şekilde atlattım, bana asla bagirmayacak, ters davranmayan, sakin erkeklere meylettim hep .
Konu sahibinin bu yaşındaki bu evi özlemesi için aynı babası gibi ilgisiz,sinirli bir insanla evlenip üstüne sorumluluklar eklenince pişman olması gerekir ki babası ona daha cazip görünsün. Ki muhtelen de böyle olur.
Ama düzgün seçimler yapıp, düzgün bir adam ile evlenip coluga çocuğa karışıp onlari özene bezene yetistirirse eğer bu günleri ozlemez ve tam tersi kendisine gösterilmeyen ilgiyi her geçen zaman daha cok farkına varır.
Konu sahibi, sana tek önerim başka şehir kazan olurdu ama zaten üni öğrencisiymissin.
O zaman önerim deli gibi ingilizce çalış, yolda bulduğun turistlerle bile konuş, erasmusla bir sene Avrupa'da öğrenci ol. En azından o sene rahat edersin, hem evden ayrılman-kendi başına bir ülkede kalabilmen ailenin senin büyüdüğünü görmesini sağlar. Dönünce de okulunu bitir, şehir dışında iş ara. Ailene de alla pulla, o işi bu şehirde bulamayacağına inandır. Sonra defol git, sen sağ onlar selamet