Aile Evi Yakın Arkadaş Bir Takım Sıkıntılar

Aslında kendi evim olsa çok sık olmasada severim isterim misafir agırlamayi ama aileyle olunca baska oluyor babam cok tuhaf mesela misafiri goruyor bi hosgeldin demiyor ben yerin dibine girip cikmis gibi oluyorum

Aslinda ben çocukken babam problemli biriydi misafir gelince babam bazen durup durduk yerde misafir varken gerginlik cikarirdi yada evle ilgili degildi misafir gelecekse ne yapicam ne ikram edeyim diye bi telas yaparsim belki bununda etkisi vardir qblamda diyir musafir gelecegi zaman ben önceden panik yapiyorum diye

Arkadaş tarafını bilemem ama odama kapı tıklatmadan kimse giremez. Ayrı bir cumhuriyetim var evde. Her şeyim ayrıdır. Çamaşır yıkamakta dahil. Ben başka türlü gerçekten rahat edemiyorum. Başlarda itiraz ettiler. Sonradan tabii ki de kabullenmek zorunda kaldılar. Tavsiyem kararlı davranır, başkaları yerine kendi düşüncenizi önemserseniz herkese normal gelecektir.

Kesinlikle arkadasimin iyi niyetinden hic suphem yok ben bi kac kere arkadaslarimi bu durumdan dolayi davet etmedigimi soyleyince onlarinda anlayis gosterdiklerini falan soyler aslinda kendiside benim ev daha musait falan der ama ben bazen bazi konusmalarindan arkadaslarina cagirip davet etmedikleri icin kirildigini ifade ediyor ustu kapali

ben aslında anladım sizi.. evde babaya kadar herkes evde olduğu için ister istemez geriliyorsunuz.
ben olsam arkadaşıma "bizimkiler hep evde olduğu için rahat edemiyoruz, o yüzden davet etmiyorum seni yanlış anlama" der dışarda görüşmeye çalışırdım. ben evliyim, yakın arkadaşım bekar. genelde hep o bize gelir, ben nadir giderim. sigara filan içiyoruz, dedikodu yapıyoruz.. aile ortamı rahat olmuyor tabi.

Gerçekten yakınsanız ve görüşmek istiyorsanız kimin davet ettiği bence hiç önemli değil. Siz açık açık arkadaşınıza anlatın durumunuzu. Aslında onun da anlayamayacağı bir şey yok ama belli ki kendini evde zor tutuyor. Şu durumda onun sizi çağırması daha uygun. Evde sürekli bir hareketlilik, kalabalık varken ben rahat edemem arkadaşımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…