- 13 Eylül 2018
- 1.725
- 2.709
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Ya aslinda cocugu buyufukten sonra daha aktif hanivoyle gep evde durup zaman geciren biride degilAyrı bir evin olsa rahat rahat davet ederdin. Dediğin doğru. Ailen sıkıntı çıkarabilir.
Ama şu da var ki arkadasin çalışmıyor haliyle saracak bir yer arıyor. Siz çalışan insansınız. Onun istediği gibi devamli vakit geciremezsiniz.
Bence kaçak göçek cvp verme. Gerektiğinde neden neyse onu söyle. Anlayışla karşılamalı.
Yani corananin ilk bir kac haftasindan sonra bile gayet rahat davrandi ayni sekilde aktif bir gelis gidis istegi vardi balkonda otururuz acik havada falan gibiSon uc senedir bana sadece iki arkadasım geldi. Bu nasil bir sirkulasyon, beynim yandi. Bu kadar sosyalleşmeyi anlayamadığım icin bir şey diyemeyeceğim ama corona var yani...
Valla babam o konuda degisik bazen musafiri goruyor bi hos geldin bile demiyor o oyle yapincada ben mahcuo oluyorumAile evine misafir çağırma konusunda bu kadar gerilmeyi benim aklım almadı pek. Aile evi ne zaten, sizin eviniz orası. Ben bekarken benim de ablamın da arkadaşlarımız gelirdi. Hep birlikte otururduk hatta rahmetli babam da katılırdı. Bazen de odalarına çekilir yalnız bırakırlardı. Hava güzelse balkonda takılırdık falan.
Aslinda ben cok sevdigim insanlarla bile çok sık görüşme taraftari degilim bu durundaki sıklik benide yoruyor ama iste arkadasimin gönlu olsun diye ayak uyduramiyorum sanırımEve biri gelince neden bu kadar geriliyor günler öncesinden hazırlık yapıyorsunuz ki? Çok tuhaf geldi açıkçası.
Bunun dışında bu kadar sık iletişimde olmak gidip gelmek benim tercih edeceğim birşey değil. Ama sizin de gidip gidip çağırmamanız ayıp. Kendisi davet ediyor olsa bile madem çağırmayacaksınız kesin bir dille reddedin ve gitmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?