- 29 Ocak 2024
- 502
- 68
- 13
- 24
artık dayanamıyorum çok zor dayanıyorum bıktım! Ailemle yaşamıyorum anannemler de doğdum kadın 2 gündür ağzı köpüre köpüre üzerime geliyor. Evde bi dayı var teyzemle uğraşıyor sürekli gidiyo geliyo ona laf söylüyo dün üzerine gittim sesini ona yükseltme dedim sen peygamber misin başbakan misn kimse sana laf edemeyecek ama sen herkese istediğini diyeceksin dedim. Adamın kafasında sorun var herkese istediğini diyecek kimse ona kışt bile diyemeyecek! Teyzem hasta yaşı da var kalbinde sorun var zor bela yapıyor bazı seyleri destek oluyoruz birbirimize. Sorun şu dayım teyzeme ne derse anannem susuyor önceden bundan birkaç sene önce diyeyim dayım laf etse ananem teyzeme saldiriyordu dayım laf etse ikisi birden ona laf ediyordu . Şimdi hastalandı kızı bakıyor kızı hizmet ediyor ona teyzem yani.Bende teyzemi savunacam diye hep onlarla tartışma içindeyim. Ananem hep bizden şikayetçi hep şikayetçi asla memnun olmuyor zamanında o çok çalıştı Allah var bize emeği öyle çoktur ki ama şuan hep şikayetçi oğluna laf ettirmeyen oğluna laf edilince surat asan ama belli etmeyen birine dönüştü gerçi eskiden beri oğluna böyleydi ama teyzem kaç yaşında kadın oldu şuan ona tek laf edilse sinirden deliye dönüyorum. Ki dayı dediğim şahıs yıllardır onunla başını gagalıyor yıllardır evden çıkmadığı için teyzemi didikliyor. Anannem de nefret ettiğim huy kızına kim laf söylerse diğer kızları olsun oğlu olsun savunmuyor onu diğer çocuklar evden çıktı evlendi de bu dayı dediğim şahıs eve çakıp kaldı. Yıllarca ordan burdan geçindik dogru düzgün gidip çalıştığını bilmem asgari ücretle falan çalismamistir şimdiye kadar. Bazı ıvır zivirlar alıyor da onları da kendi yiyor. Ne oğlu ne diğer kızları ne başka biri bu oğluna değişmez aman biri laf etmesin ona aman ! Hastaneye götürür teyzem onu alır teyzem bunu yapr teyzem ama oğlu kızına laf etse ağzını açmaz sus o ablan hasta demez diyemez neden onu da bilmiyorum başka oğlu da var adam çalıştı etti ananneme de yardım etti eve yardım etti ama evdekinin yerini doldurmadı ne hikmetse. Bir şey olsa evdekini savunur eder çünkü evdekuyle kimse anlaşamaz eve çocuk gelir evdeki hormudanır çamaşırlar geç asılır homurdanır hem homudanır. 2 gündür anannem bana nefret kusuyor dedim en sonunda ona(dayıma) bağırdım diye demi dedim işte yok öyleyse Allah şöyle yapsın böyle etsin ama dünde yemek yemedi çay sonradan içti bi tavirliydi bugünde öyleydi bende ona bagladm ! Artık yoruldum inanın yoruldum. Dayım dediğim şahısın bana karşı bazı davranışlarını yakalıyorum ondan nefret ediyorum uzaklaşıyorum ve her onu evde görünce sessizce nefret kusuyorum ona karşı ananneme gkdil hepsini anlatıyor kadını bana düşman ediyor ramazanın ilk haftaları iyiydik baya bi akşam dayıma küfür ettim duymuş sessiz etmiştim ona yetiştirdi eminim her sei anlatan birisi o kadın o günden beri bana düşman oldu. Ama haklıyım ona asla güvenmiyorum o dayı değil ona domuz bile demek hafif kalır tiksiniyorum çünkü ondan.! Ne zamandır ananem ha benim kizlarim eskiden beri çalıştı 15 yaşından beri bilmem ne yok sen çalışsan soyle olur böyle olur evdeyim diye gözüne battigimi düşünüyorum artık ama kendi oğluna bu kadar çalış demiş midir acaba fesatlık düşünmek istemiyorum ama sanki artık evdeyim diye fazlaik görüyor ve çalışmaya başlamadan bu durum bitmeyecek gibi geliyor