Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Davranış BozukluklarıAile büyüklerinden mpdel alma
Kızlar
9 yaşında ve 7 yaşında 2 oğlum var.9 yaşındaki oğlum sürekli babasını örnek alıyor.
erkek çocuğu için bunu model alması çok normal farkındayım ama tüm olumsuz yanlarını alması hoşuma gitmiyor kardeşinin hakkını yemesi ,bencil davranması,saygısız ve asi davranışlar bu 90 günlük tatilde arttı :=(
çok üzülüyor elimden geldiğince sık sık konuşuyorum bu konuyu ... bazen sinirlerime hakim olamayıp bağırıyorum babamız bunun farkında değil
biraz da kendi dünyasında pek alakası yok gibi bütün bunlara sebep olduğunun farkına varana kadar çok geç olacak ama ben bu arada ne yapabilirim
bir eve bir X şahıs yeter diye düşünüyorum
Kızlar
9 yaşında ve 7 yaşında 2 oğlum var.9 yaşındaki oğlum sürekli babasını örnek alıyor.
erkek çocuğu için bunu model alması çok normal farkındayım ama tüm olumsuz yanlarını alması hoşuma gitmiyor kardeşinin hakkını yemesi ,bencil davranması,saygısız ve asi davranışlar bu 90 günlük tatilde arttı :=(
çok üzülüyor elimden geldiğince sık sık konuşuyorum bu konuyu ... bazen sinirlerime hakim olamayıp bağırıyorum babamız bunun farkında değil
biraz da kendi dünyasında pek alakası yok gibi bütün bunlara sebep olduğunun farkına varana kadar çok geç olacak ama ben bu arada ne yapabilirim
bir eve bir X şahıs yeter diye düşünüyorum
allahtan biliyor kendisinin ne olduğunu konuştuğu zaman çok güzel oluyor her şey 2 3 gün sonra yine aynıyız.bi de ben bağırıp çağıran dırdır eden anne modeli olursam diye dikkat etmeye her şeyi tane tane 3 yaşında bir çocuğa anlatır gibi konuşmaya çalışıyorum her şeyin açıklamasını yapıyorum mantık çerçevesinde acaba bunu mu yapmamalıyım
9 10 yaş erken ergenlik dönemi mi acaba ?
allahtan biliyor kendisinin ne olduğunu konuştuğu zaman çok güzel oluyor her şey 2 3 gün sonra yine aynıyız.bi de ben bağırıp çağıran dırdır eden anne modeli olursam diye dikkat etmeye her şeyi tane tane 3 yaşında bir çocuğa anlatır gibi konuşmaya çalışıyorum her şeyin açıklamasını yapıyorum mantık çerçevesinde acaba bunu mu yapmamalıyım
9 10 yaş erken ergenlik dönemi mi acaba ?
bence ona 3 yaşındaymış muamelesi yapmayıp, yaşından daha büyükmüş gibi konuşmalar yapmak gerekıyor.
bazı durumlarda bağırıp çağırmak yerıne,yaptığı şeylerı onaylamadığını gösterebılırsın.
saldırgan bir çocuksa,,gereklı ılgılı görmediği için
ilgiyi kendı üzerine çekmeye çalışıyordur.
bence ona 3 yaşındaymış muamelesi yapmayıp, yaşından daha büyükmüş gibi konuşmalar yapmak gerekıyor.
bazı durumlarda bağırıp çağırmak yerıne,yaptığı şeylerı onaylamadığını gösterebılırsın.
saldırgan bir çocuksa,,gereklı ılgılı görmediği için
ilgiyi kendı üzerine çekmeye çalışıyordur.
yok canım ya ben parkta oynamaya bile zorla gönderirim çocuklarımı,saldırganlıkla alakaları yok ha birbirleri ile didişirler o kadar.dışarıda başkasına ses çıkartamazlar
baba haftada 1 2 kere ilgilenir malesef vardiyalı sistem ile çalışıyor hakkını yemiyeyim yaptımı çok güzel yapar ama işten kalan vakitlerini genelde bilgisayar başında geçirir
babanın böyle bir model olması hiç hoş değil bana göre.bir çok defa konuştum o da ne yaptı bilgisayar karşısında ders vermeye kalktı ben gerçekten bu bilgisayarın icadından hoşlanmıyorum