Eh insan düşünüyor ister istemez, acaba ilk değil miydi? İpin ucu bir çekilmeye başlarsa çorap sökülür korkusu mu var acaba diye
Bir bakan hele hele aile bakanı böyle bir dava da taraf olmamalıydı. En azından çocuklara tecavüzde yapmasalardı bunu
Yollayan velilerde suç bundan sonra
Vakıflardan Sorumlu Devlet Bakanlığı olsa olayı o bile böyle ele almazdı .
Hayır , sen bahsi geçen vakfın yaptığı işlere saygı duyuyor , gönülden destekliyor olabilirsin . Ama mevkin vakfı değil sadece çocuklara ve ailelerine odaklanman gereken bir yer . Vakıf temizse onu mahkeme halleder . Sen işine bak kadın .
Sinirlendim be mune , şu kadının yetkisi keşke bende olsa diye için için yandım da .
Bende ona şaşıyorum Jelesec, seni biliyorum kocaman oğlun var Allah bağışlasın, erişkin olmasına rağmen biraz geç kalsa ortalığı nasıl ayağa kaldırdığını da biliyorum, eee ben desen beni de biliyorsun yetişkin kız annesiyim, kızımı hayatımda 1 kere 3-5 km ötemdeki eve yatıya gönderdim gece boyu aradım durdum.bu evler üstelik yasal değil hiç bir denetim yok akıllarına şaşıyorum din adı altında herşey mübah ...ilk okul ortookul bebesini nasıl yolluyorlar biz akrabaya göndermezken yatılı
bu evler üstelik yasal değil hiç bir denetim yok akıllarına şaşıyorum din adı altında herşey mübah ...ilk okul ortookul bebesini nasıl yolluyorlar biz akrabaya göndermezken yatılı
Bende ona şaşıyorum Jelesec, seni biliyorum kocaman oğlun var Allah bağışlasın, erişkin olmasına rağmen biraz geç kalsa ortalığı nasıl ayağa kaldırdığını da biliyorum, eee ben desen beni de biliyorsun yetişkin kız annesiyim, kızımı hayatımda 1 kere 3-5 km ötemdeki eve yatıya gönderdim gece boyu aradım durdum.
Küçük çocuklar nasıl yatılı gönderilir merak ediyorum.
Genellemek istemiyorum ama bazı aileler maalesef çocuklarından kurtulmak için gonderiyorlar diye düşünüyorum ben. Üstlerinden yük atıyorlar yani.
Haklısın, bazen çok mu korumacı oluyoruz diye düşünüyorum ama yok biz olması gerekeni yapıyoruz, etraf tecavüzcü sapık dolu, bu yavrucaklar tecavüze uğradı, Özgecan'ı hepimiz biliyoruz, mahvetti yaşadıkları hepimizi, geçen gün yine bir kız istismara uğrayacağı için kendini 10. kattan atıp öldüAklım almıyor mune nasıl yatıyor bu anneler çocukları yanında yok nerde bir evde ne olduğu belli olmayan insanların içindeyavrular yaa off allahım büyük artık 22 yaşında yemin olsun yurt dışına gitti arkadaşları ile sormadığım kimse kalmadı ne yapım izin verim mi oralar nasıl başına bi iş gelmesin diye; teli sakın kapama diye bin tembih yok inan bizim ki paranoyaklık değil mune normal olanı al işte neler oluyor
Haklısın, bazen çok mu korumacı oluyoruz diye düşünüyorum ama yok biz olması gerekeni yapıyoruz, etraf tecavüzcü sapık dolu, bu yavrucaklar tecavüze uğradı, Özgecan'ı hepimiz biliyoruz, mahvetti yaşadıkları hepimizi, geçen gün yine bir kız istismara uğrayacağı için kendini 10. kattan atıp öldü
Ki artık böyle şeylerin kızı erkeği de kalmadı, bizim çocukluğumuzda böyle sapkınlıklar yoktu ya da vardı ama bu kadar çok değildi, insanlar niye bu kadar kötü oldular
Çocuklarımıza el sürecek kadar vicdansız ve kötü olmayı nasıl beceriyorlar
Elimden gelse okula göndermeyeceğim.. evet artık asosyal olmaları falan da umrumda değil.. Fiziksel ve ruhsal gelişimlerini hasarsız tamamlasınlar yeter bana bu ülkede.. ben hayatımda burası kadar pislikleri destekleyici bir yer görmedim.. bir kereyle bir şey olmazmış.. vah vah vah..
Bilmedigim den soruyorum.o öğretmen bozuntusu vakıfda 5ay çalışmış.O beş ayda mı 45 çocuğu taciz etmiş yoksan 5 aydan sonra mı yapmış.ayrıca erkekleri idam midam korkutmaz bence hadım cezası gelmeli
Ay olayın detaylarını okudukça içim sıkılıyor, darlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?