• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Bakanı: Bir kere rastlanan bir olay Ensar Vakfı’nı karalamaya gerekçe olamaz; hizmetlerini takd

Bu taciz olayının çok başka ve korkunç boyutu da var aslında.
Türkiye'de ki çocuk tecavüzlerinin çok büyük bölümünün ortaya çıkmadığının bir ıspatı bu olay.
45 çocuk taciz ediliyor ve hiçbiri bunu ailelerine bile anlatamıyor. Şans eseri bir çocuğun psikoloğa götürülmesi ve psikoloğun deşmesiyle ortaya çıkıyor durum.
Düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum, bu ülkede tecavüze uğrayıp bunu dillendiremeyen daha kaç çocuk var kimbilir?:KK43:
:KK42:

Bu varlik nasıl insan nasıl kadin..bide bakan yapmışlar.. İkinciye olsa acaba bahaneniz ne olacak..bu vakıftan rant sağlayanlar çok..sende onlardansin teyze..ağzımı bozacagim şimdi, yeter ulan bu ülkede her pisliğin üstü örtülmeye çalışılıyor.. Hemde iğrenç bahanelerle.. Senin kızın oğlun olaydi, bi kereden bisey olmaz dicektin herhalde..kisiliksizler..Bakalım obur tarafta ne bahane gosterceniz ama yemicekler

11139350_938425752928595_1340048742781886539_n.jpg

Hanimefendi bi tepki vermedigine gore demekki onlar icin cok normal bi olay.
Kimbilir daha neler donuyordur bu yerlerde. Ne pislikler var ohhooo.
Ailelerle mala baglamislar, para karsiliginda suclamalarini geri cekmisler diye yaziyordu birkac yerde ne kadar dogru bilmem ama. Gondermeyin cocuklarinizi bu mikrop yuvalarina.
Ataturk bosuna kapatmamis zamanında boyle yerleri...

Ben bir tık ilerisini düşünüyorum bu çocukların daha sonraki cinsel hayatı nasıl olacak bu çocuk gay mı olacak yoksa evlendiğinde kadından na mahrem olmayan cinsel ilişkimi isteyecek kadında müslüman iyi yetişmik deyip evlendiği erkek sapık ilişkiler isteyip kadını canından mı bezdirecek toplumsal boyutu korkunç ve sağlıklı değil ,,,
birde bunların annesi babası cahilse çocuğu psikoloğa götüremiyecek kadar durum daha da vahim ,ömür boyu travma vay.....karaman vay

Henüz mahkemesi devam eden bir dava hakkında bir bakanın açıklama yapması ....

Evet münferit bir olay tüm kurumu tecavüzcü yapmaz , ama sorumsuz yapar . Kaldı ki henüz münferit mi değil mi bilinmiyor .

Verilecek en güzel beyan ; dava devam ediyor , TÜM sorumlular en ağır şekilde cezalandırılacaktır diyerek , toplumda yaşanan çocuk istismarına yönelik konuşma yapmasıydı .
Yap(a)mamış.

Boylelerini bakan yapmasinlar ya... ortada istismar edildiği söylenen çocuklar varken aile bakaninin söylediklerine bak. Ya ne diyeyim ki ben şimdi... yazik yazık

videosunu da ekliyim tam olsun..
anlasilir gibi degil..agzimi suan kendi kendime cok guzel bozuyorum..

sanırım troller bile daha abuk bir açıklama bulamamışlar
bakıyorum etraf sessiz , hiç biri savunmaya gelmemiş.

Henüz mahkemesi devam eden bir dava hakkında bir bakanın açıklama yapması ....

Evet münferit bir olay tüm kurumu tecavüzcü yapmaz , ama sorumsuz yapar . Kaldı ki henüz münferit mi değil mi bilinmiyor .

Verilecek en güzel beyan ; dava devam ediyor , TÜM sorumlular en ağır şekilde cezalandırılacaktır diyerek , toplumda yaşanan çocuk istismarına yönelik konuşma yapmasıydı .
Yap(a)mamış.
Eh insan düşünüyor ister istemez, acaba ilk değil miydi? İpin ucu bir çekilmeye başlarsa çorap sökülür korkusu mu var acaba diye:KK12:
Bir bakan hele hele aile bakanı böyle bir dava da taraf olmamalıydı. En azından çocuklara tecavüzde yapmasalardı bunu:KK43:

Erkeği yüceltme hiç bir zaman suçlu görmeme yetiştirilmesi tarzı böyle bunların
Eh insan düşünüyor ister istemez, acaba ilk değil miydi? İpin ucu bir çekilmeye başlarsa çorap sökülür korkusu mu var acaba diye:KK12:
Bir bakan hele hele aile bakanı böyle bir dava da taraf olmamalıydı. En azından çocuklara tecavüzde yapmasalardı bunu:KK43:

Vakıflardan Sorumlu Devlet Bakanlığı olsa olayı o bile böyle ele almazdı .

Hayır , sen bahsi geçen vakfın yaptığı işlere saygı duyuyor , gönülden destekliyor olabilirsin . Ama mevkin vakfı değil sadece çocuklara ve ailelerine odaklanman gereken bir yer . Vakıf temizse onu mahkeme halleder . Sen işine bak kadın .

Sinirlendim be mune , şu kadının yetkisi keşke bende olsa diye için için yandım da .

Çocuk İstismarını Önleme ve Araştırma komisyonu kurulması teklifi AKP milletvekillerinin oylarıyla reddedilmiş!!!!
Benim artık söyleyecek tek bir kelimem kalmadı.
MHP nin önerisine tüm muhalefet EVET derken , AKP milletvekilleri HAYIR demiş.
Neden??
İnanın aklım almıyor NEDEN?

Çocuk İstismarını Önleme ve Araştırma komisyonu kurulması teklifi AKP milletvekillerinin oylarıyla reddedilmiş!!!!
Neden??

kesin muhalefetten birinin suçudur, nedir bilmiyorum ama yapmıştır bir şey kesin..

Neden??

Çocuk istismarları önlenirse gündem neyle değiştirilecek? En kolay gündem değiştirme yolu, tecavüz, tolu tecavüz, çocuğa tecavüz değil mi?

caba ilk değil miydi?
İlk değil Mune.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/..._Ensar_Vakfi_ilk_kez_tecavuzle_anilmiyor.html
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu "bir kerelik" diyerek tecavüzcü Ensar Vakfı'nı korusa da, Karaman'da yaşananlar vakfın ilk vukuatı değil. 2008'de Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı tecavüz suçlamasıyla hapis cezası almıştı.
........
Rize İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Rize İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Kızılay Rize Şube Başkanlığı görevlerini yürüten 56 yaşındaki Mehmet Nuri Gezmiş, küçük yaştaki 2 erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla Ocak ayında tutuklanmıştı.

Gezmiş, Ensar Vakfı Rize Şubesi Başkanlığı'nı yürütmüştü.
----------

Ben ilgili kısımları ekledim, merak eden, linkten tüm habere ulaşır.

Korunan vakıf bu. Elbette, içeride çürük elmalar diye Vakıf yönetimi sümen altı etti demek, büyük bir iddia ama bence şu haberlerden sonra temkinli durmak da anlaşılır ve daha önemlisi "kandırılmamak" için elzem.
Yarın öbür gün yine ne istediler de vermedik demesinler, diye diyorum. Bizi kandıran eden yok nasılsa.

Sipariş sorular istiyormuş kadın bakan beğenmediği soruya cevap vermiyor gazeteciyide muhatap almıyormuş , o makamdaysan her soruyada cevap vereceksin !

İlk değil Mune.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/..._Ensar_Vakfi_ilk_kez_tecavuzle_anilmiyor.html
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu "bir kerelik" diyerek tecavüzcü Ensar Vakfı'nı korusa da, Karaman'da yaşananlar vakfın ilk vukuatı değil. 2008'de Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı tecavüz suçlamasıyla hapis cezası almıştı.
........
Rize İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Rize İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Kızılay Rize Şube Başkanlığı görevlerini yürüten 56 yaşındaki Mehmet Nuri Gezmiş, küçük yaştaki 2 erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla Ocak ayında tutuklanmıştı.

Gezmiş, Ensar Vakfı Rize Şubesi Başkanlığı'nı yürütmüştü.
----------

Ben ilgili kısımları ekledim, merak eden, linkten tüm habere ulaşır.

Korunan vakıf bu. Elbette, içeride çürük elmalar diye Vakıf yönetimi sümen altı etti demek, büyük bir iddia ama bence şu haberlerden sonra temkinli durmak da anlaşılır ve daha önemlisi "kandırılmamak" için elzem.
Yarın öbür gün yine ne istediler de vermedik demesinler, diye diyorum. Bizi kandıran eden yok nasılsa.

Okuduklarım karşısında beynim uyuştu marilyn, içimden geçenleri yazıya dökmek istemiyorum, derdim vakıf makıfta değil, beni ilgilendirmiyor dernekleri vakıfları, bu çirkinlikler olurken neden çocukları daha da mağdur edecek açıklamalar yapılıyor, neden böyle kötü adamlar bir ceket bir kravat taktı diye iyi halden serbest bırakılıyor? Neden çocuklara dokunuyorlar neden?
Hadi aileleri, çocukları gözlerinin önüne gelmiyor diyelim, vicdan da yok zaten, bu insanlar bunu yaptıktan sonra Nasıl Allah diyor? çocuk istismarı önergesi gündeme alınmıyormuş, reddedilmiş, çocuklar siyasi diğer hırslardan daha önemsiz demenin meclisçesi.

Yollayan velilerde suç bundan sonra

Şimdi bir bakan çocukların kan donduran bir kaç ifadesinden bahsetti inanamadım bu adam bunları yaparken hiç mi o çocukların çığlıklarını duyanlar olmadı

Back