Aile Bakanı: Bir kere rastlanan bir olay Ensar Vakfı’nı karalamaya gerekçe olamaz; hizmetlerini takd

Yazıklar olsun !!!
Bu nasıl bir zihniyet. Sizinde evladınız vardır, nasıl bu kadar vicdansız oldunuz!
Yapılan iğrençlikleri örtmek için, şimdi de bu sapık yolu mu seçtiniz !
Yeter ki savunmak olsun size, geride minicik bedenler ne halde hiç düşünmeyin !!!

Sıradan bir olaymış gibi ne kadar hafife aldı aile bakanı nede oolsa o mağdur çocuklar kendisinin değil ya, konuşma tarzı fiyasko hiç anne duyarlılık yok vakıf herşeyden önemli bu kadını hangi torpil ile bakan yapmışlar konuşma yeteneği yok , miletin sinirlerini zıplattı
Sıratında meymenet yok ki, bide anneymiş siz nebiçim insansınız tü sizin bakanlığınıza

bence bir bakan ve aile bakanı bu konuda tam olarak taraf olmalı, ortalığı yıkıp geçmeli.

Çocuğun ,kadının hakkını savunacak kadın bakan yok bütün hakları gasp edilmiş eve kapatılmışlar sokaklar ,meclis ve haklar sadece erkeklere verilmiş hangi müslüman ülkesi bizden bir tık ileri say bakayım ,bulabilecekmisin en kötüsünün en iyisi yine biziz
vatandaşlarının %90ının müslüman olduğu bir ülkede meselaaaa

ben iyiliği ekonomik olarak ölçmüyorum, ahlak olarak ölçüyorum.
diğer ülkelerle çok kıyaslayacak bilgiye sahip değilim, genelde Avrupa konusunda daha bilgili sayılırım, müslüman coğrafya üzerine o yüzden çok yorum yapamayacağım.

ben ülkeme baktığımda;

- insanlar torpille işe giriyor ve bundan utanmıyorlar, aldıkları maaşla evlatlarının karınları doyuruyorlar hiç demiyorlar evladıma haram mal yediriyorum diye,
- devletin malı deniz yemeğen keriz mantığını her seviyede kişide görebiliyoruz, bunu da utanmadan dile getirebiliyorlar, gizleme gereği bile yok,
- insanlar SGK dan haksız maaş almak için nikahlarını bozup nikahsız yaşamayı da hak görüyorlar,
- çocuklara yönelik olarak yapaılan haksızlıkları örneklememe gerek yok,
- insanlar benim işime geliyor deyip komşusunun taciz edilmesine, dışlanmasına ses çıkarmıyorlar.
- bu ülkenin kaynaklarının sadece sünni cemaate harcanmasını, diğer cemaat ve diğer dinlere mensup kişilerin haklarının çiğnenmesini önemsemiyorlar.

ahlak olarak çöküntü içerisindeyiz.

ben kendimi müslüman olarak tanımlıyorum. ama bugün ateist bir ülke mesela Çek C. vize verse arkama bakmadan giderim. en azından insan olduğum için ortalama bir değer görürüm diye hesaplıyorum.

Türkiye'de hiç bir azınlığın içerisinde değilim, müslümanım ve beyaz Türklerdenim, hatta sünni sayılıyorum dışarıdan bakınca. Aynı zamanda muhafazakar bir yaşantım ve tomlumda kabul görmüş normal bir evliliğim var. Kısaca Türkiyede kişisel bir ayrımcılığa uğrayacak bir yaşantım yok belki ama devletin bana harcadığı yatırımı bir alevi arkadaşıma yapmaması, benim çocuğumu gönderdiğim okullara doğudaki bir arkadaşımın hayal bile edemiyor oluşu, beni bir insan olarak rahatsız ediyor.
Allah diyen kişilerin "oh be ne kadar güzel bir ülke" demesi de din konusunda evladımı örnek göstereceğim kişiler asla değiller. En çok zaten evladım için endişeliyim. Ona kendi dinimi öğretmek istiyorum elbette, ama bu kişilerin ışığında değil. bu kişilerin inandığı dine inanmasını istemiyorum. bu kişilerle aynı istatistiklere bile girmesini istemiyorum...

kısaca sizin alıntıladığınız yorumumun konusu bunlar değildi ama, bunları da belirtip kişisel yorumumu yaptım. tam size yanıt olmadı sanırım yine de.

Bu kadin bakanliktan alınmalı
Gerekirse imza kampanyası baslatalim change.den

hala sohbetler ,dini proğramlar vs yapılıyor ve hala müslüman kadının ahlakı ve görevleri ile ilgili konuşmalar yapılıyor.Hangi proğramda erkeklere adam olun deniyor ? Mükemmel olan erkek sonuçta kadın her olayın sebebi.Dünyada kadın olmasa her şey çözülür diyeceğim bunlar birbirlerini bile ...
Çocuklar helal varsaydılar erkeklere.Kendi kendilerine her türlü hak verdiler.
Biz kadınlar bu erkekleri yetiştirirken dikkatli olmalıyız.Burada tecavüze uğrayana hak etmiştir diyen kadınlar olduğu sürece bu "mükemmel" erkekleri insan,hayvan,çoluk çocuk demeden her şeye tecavüz edecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…