aile baglarii

benim sülale bağlarım hiç kuvvetli değildir, hatta öyle bir bağ yok bile diyebilirim.. eşimin de sülale bağları olmadığından bağsız bağsız takılıyoruz yani sorun olmaz endişelenmeyin..

Sorunda
[QUOTE="naz_idill, post: 39822389, member: 66Senin sevgin vazgeçebilecek kadarsa evlenme zaten.[/QUOTE]
Sorunda Orda zaten 15 gün ayrılma sutecimiz oldu her aksama arasammi msj atsammi diye içim içimi yedi hele akşamları çok daraldim basım felaket agridi bütün gün onu düşünüp durdum

Senin sevgin vazgeçebilecek kadarsa evlenme zaten.
Sorun zaten orda 15 gün ayrılık sureciMiz oldu ama her gece darladim msj atsammi arasammi diye içim içimi yedi basım hergun ağrıyordu sonunda dayanamadik birleştik bida

Herkes sağ olsun yerinde olsunlar.. Ay birak onlarinda baglari kuvvetli olmasin. Birbirlerine saygilari var mi..
Canim hic kacirma valla.. Hem birsey diyim mi sana belki evlendikten sonra kuvvetlenir baglari.. Geneli boyle oluyor.. Ama senin kiler olmazsa yine çok sanslisin demektir.. Ama şeyi merak ettim.. Sevgilinin maddi durumu nasil ? Evlilik aşamasında tek basina birşeylerin altından kalkabilecek güçte mi

Annesinin boşanıp yeniden yanlış bir evlilik yapması sevgilinin suçu değil ki... Kendi ailenizi kurarsınız olur biter...

Erkek arkadaşım ailesiyle arası iyi ama asil kopuk olan anne ve babası arasındaki yasam üvey babası yani.. Onların sorunları erkek arkadasimida yansıyor

Üvey babasini benimseyemiyorsa, ailesi olarak görmüYorsa gecerli sebepleri vardir ve bu onu baglar, saygi göstermek gerekir, insanlar öz babalariylada anlasamaya biliyor... Asil sizin aileniz, onun annesi ikinci bi evlilik yapti diye aileyi saglam bulmuyorsa, bu cok yanlis bi düsünce... Üvey babayla anlasamiyor demek, aile baginin kuvvetli olmadigini göstermez... Aile bagi kuvvetli olmayan bi insanda öcü degildir, yani bu sebepten yuva kurulmaz bununla gözüyle bakmamak gerekir... Belki bu olaylar yüzünden ilerde kendisi aile kuruncada ayni olabilir ama tam terside olabilir, bu olaylar yüzünden kendi kurdugu aileye daha cok degerde verebilir, buda yasanmadan bilinmez... Genel olarak kötü huyu yoksa sirf aile bagi kuvvetli degil diyede ayrilmak sacma bence, ki ortada öyle biseyde göremedim ben, en azindan konu tek anne ve üvey baba üzerineyken...

Sizi hatirliyorum.
Anneniz izin vermiyordu evlenmenize.
Annenizin dusunceleri yersiz degil, ama iki birbirini seven insan icinde boyle zorlastrmamali herseyi.

Hakli cunku: ben bi anne olsam sarhos ipsiz sapsiz bi adama yaklastirmam ben kizimi. Sokakta bulmadimya.
Ne maglum icki icip size saldirmayacagi? Allah korusun.

Ben anneniz olsaydim sadece su sekilde kabul ederdim evlenmenizi.
Egerki damat adayi annesiyle ve tabi dogal olarak onun kocasiyla pek hasir nesir degilse.
Evlendiginizde hergun size gelip gitmeyeceklerine inandirirsa beni.
Ve kendilginden ben konusunu acmadan bile anne ve uvey babasindan eeenn uzak olan evde oturmak istedigini dile getirirse.
Iste o zmn ancak.

Canim evet hatirlamissin..
Erkek arkadaşım da hic İstemiyo bende biktim evimi ayircam zaten onların ağız kokusunu ve cekmk istemiyorum sıkıntılarını çekmek istemiyorum onlardan uzak huzurlu yaşamak kendi ayaklarınım üstünde durmak istiyorum diyo

Ama bide erkek arkadasiniz ailesiyle degilde aile bireyi birbiriyle anlasamiyosa

canım beni ne ilgilendirirki onların anlaşıp anlaşamaması.ben kendime bakarım erkek arkadaşıma bakarım.erkek arkadaşımda bu tartışmalardan ailesinden bunalmış mesefali duruyosa hiç bi sorun yok.

Annenizin bu sozlerinden haberi varmi?

Anlamadım ki, annesinin 2. evliliği yapmakla ne alakası var bunun? Annesi evlenip ayrıldı diye mi bu düşünceler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…