Merak etme canım evlenince ana-babasına haddinden fazla düşkün olurCiddi bi ilişkiniz var, ama aile bağları kuvvetli değil ne yaparsınız evlenir misiniz yoksa ayrılır mi ..
Erkek arkadaşım da İstemiyo ailem yapiyo suç bana kaliyo Bnde haksız yerde istenmeyen yerine dusuyorum diyor birlikte kurtulalim üstesinden gelelim diyor
Yok hayır benim ailemle sıkıntısı yok kendi ailesi ile Bnde görüşmek istemiyorum zaten diyoAnlamadım erkek arkadaşınız ailenizle görüşmemenizi mi istiyor?
Sorun zaten orda 15 gün ayrılık sureciMiz oldu ama her gece darladim msj atsammi arasammi diye içim içimi yedi basım hergun ağrıyordu sonunda dayanamadik birleştik bidaSenin sevgin vazgeçebilecek kadarsa evlenme zaten.
Erkek arkadaşım ailesiyle arası iyi ama asil kopuk olan anne ve babası arasındaki yasam üvey babası yani.. Onların sorunları erkek arkadasimida yansıyorHerkes sağ olsun yerinde olsunlar.. Ay birak onlarinda baglari kuvvetli olmasin. Birbirlerine saygilari var mi..
Canim hic kacirma valla.. Hem birsey diyim mi sana belki evlendikten sonra kuvvetlenir baglari.. Geneli boyle oluyor.. Ama senin kiler olmazsa yine çok sanslisin demektir.. Ama şeyi merak ettim.. Sevgilinin maddi durumu nasil ? Evlilik aşamasında tek basina birşeylerin altından kalkabilecek güçte mi
Hahaha aynen öyle,bekarken umurlarında olmaz evlenince pek kıymetli oluyor aileleriaile bağlarını soruyorsanız hiç merak etmeyin evlendikten sonra tatlı oluyor ve çoook kuvvetli bağları oluyor :)
Hahaha aynen öyle,bekarken umurlarında olmaz,evlenince pek kıymetli oluyor aileleriaile bağlarını soruyorsanız hiç merak etmeyin evlendikten sonra tatlı oluyor ve çoook kuvvetli bağları oluyor :)
Aynen öyle oluyor canım :) tüm evli bayanlar tecrübeyle sabitleştirmiştir bu durumu :)Hahaha aynen öyle,bekarken umurlarında olmaz,evlenince pek kıymetli oluyor aileleri
Ama bide erkek arkadasiniz ailesiyle degilde aile bireyi birbiriyle anlasamiyosaen sevdiğim eş tipi.aile bağları iyi olmayan..
Canim evet hatirlamissin..Sizi hatirliyorum.
Anneniz izin vermiyordu evlenmenize.
Anneniz bi taraftan hakli bi taraftan haksiz.
hakli cunku: ben bi anne olsam sarhos ipsiz sapsiz bi adama yaklastirmam ben kizimi. Sokakta bulmadimya.
Ne maglum icki icip sana saldirmayacagi? Allah korusun.
Haksiz cunku: cocuk anasina babasina benzer oda ayni maldir tabiri sizde gecerli degil, cunku babasi uvey ve ne huyu ne suyu uvey babasina benzeme ihtimali yok.
Ben anneniz olsaydim sadece su sekilde kabul ederdim evlenmenizi.
Egerki damat adayi annesiyle ve tabi dogal olarak onun kocasiyla pek hasir nesir degilse.
Evlendiginizde hergun size gelip gitmeyeceklerine inandirirsa beni.
Ve kendilginden ben konusunu acmadan bile anne ve uvey babasindan eeenn uzak olan evde oturmak istedigini dile getirirse.
Iste o zmn ancak.
Ama bide erkek arkadasiniz ailesiyle degilde aile bireyi birbiriyle anlasamiyosa
Canim evet hatirlamissin..
Erkek arkadaşım da hic İstemiyo bende biktim evimi ayircam zaten onların ağız kokusunu ve cekmk istemiyorum sıkıntılarını çekmek istemiyorum onlardan uzak huzurlu yaşamak kendi ayaklarınım üstünde durmak istiyorum diyo