- 3 Şubat 2012
- 256
- 25
Maalesef bilmiyo çünkü dinlemedi beni bi kere konuş onunla dedim hayır kesinlikle konuşmam ayrilcaksin istemiyorum evime bile almam dediAnnenizin bu sozlerinden haberi varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef bilmiyo çünkü dinlemedi beni bi kere konuş onunla dedim hayır kesinlikle konuşmam ayrilcaksin istemiyorum evime bile almam dediAnnenizin bu sozlerinden haberi varmi?
Annesinin ikinci evliliği bi neden değil adam çok pislik bi adam içkici falan doğru dürüst aile değiller herkes onları konusuyo vs.Anlamadım ki, annesinin 2. evliliği yapmakla ne alakası var bunun? Annesi evlenip ayrıldı diye mi bu düşünceler?
canım beni ne ilgilendirirki onların
Sen annesiyle yada üvey babasıyla falan evlenmeyeceksin bu titizliğin fazla bence. Benimde erkek arkadaşımın aile bağları fazlasıyla sorunlu ama ben onunla çok mutluyum ve birbirimizi çok seviyoruz. Ailesinin sorunlu olması onun suçu yada onun seçimi değil. Önemli olan sevgilimdir, ailesinin yediği haltlar değil.Anne ve babası canım yani annesinin ikinci evliliği üvey babası falan
Maalesef bilmiyo çünkü dinlemedi beni bi kere konuş onunla dedim hayır kesinlikle konuşmam ayrilcaksin istemiyorum evime bile almam dedi
Bunu bide annemler anlasa gormuyon mu hallerini bisi olsa size kim sahip cikcak biliyon mu onların ne pislik olduğunu senin aklın yok geriden geliyo vs şeyler dedi banaSen annesiyle yada üvey babasıyla falan evlenmeyeceksin bu titizliğin fazla bence. Benimde erkek arkadaşımın aile bağları fazlasıyla sorunlu ama ben onunla çok mutluyum ve birbirimizi çok seviyoruz. Ailesinin sorunlu olması onun suçu yada onun seçimi değil. Önemli olan sevgilimdir, ailesinin yediği haltlar değil.
Size siz sahip çıkacaksınız bu nasıl bir yaklaşım ? Pislik insanlar derken, kötü insanlar mı ? Yoksa aralarında meseleler mi sorunlu ? Bunlar farklı şeyler. Mesela benim erkek arkadaşımın annesiyle babası bir aldatma meselesi geçirmişler. Görüşmüyorlar, kendi bağları sorunlu. İki tarafın akrabaları da birbirleriyle sorunlu. Ama ayrı ayrı hepsi çok iyi ve çok şeker insanlar. Annesini de babasını çok severim beni de kızları gibi bilirler. Bu tarz birşey mi ?Bunu bide annemler anlasa gormuyon mu hallerini bisi olsa size kim sahip cikcak biliyon mu onların ne pislik olduğunu senin aklın yok geriden geliyo vs şeyler dedi bana
Ciddi bi ilişkiniz var, ama aile bağları kuvvetli değil ne yaparsınız evlenir misiniz yoksa ayrılır mi ..
kesinlikle katılıyorumaile bağlarını soruyorsanız hiç merak etmeyin evlendikten sonra tatlı oluyor ve çoook kuvvetli bağları oluyor :)
Ovunmek gibi olmasin, o kadar b.ktan bir sulalem var ki. :) Hepimiz secilmisiz sanki. Bir tane akilli, mantikli diyebilecegim adam yok, aile buyugu filan, dusunuyorum da bulamiyorum. E iyi o zaman, benim tum ozelliklerimi de silsin bu. Evlenecek adam buna takilacaksa hic gelmesin daha iyi. Secme sansim olsa ben de kaliteli akraba, aile secerdim kendime zaten. :)
Tesekkur ediyorum, ben de mutlu oldum simdi :)Çok şekersiniz ya. Özgüveninize hayran kaldım.Akşam akşam beni gülümsettiniz.Bugünün en iyi hediyesiydi bana.
Anlatımınıza bayıldım ya Ben teşekkür ederim.Bütün samimiyetimle.Yine okudum yine güldüm.Tesekkur ediyorum, ben de mutlu oldum simdi :)