aile baglarii

Anlamadım ki, annesinin 2. evliliği yapmakla ne alakası var bunun? Annesi evlenip ayrıldı diye mi bu düşünceler?
Annesinin ikinci evliliği bi neden değil adam çok pislik bi adam içkici falan doğru dürüst aile değiller herkes onları konusuyo vs.

Anne ve babası canım yani annesinin ikinci evliliği üvey babası falan
Sen annesiyle yada üvey babasıyla falan evlenmeyeceksin bu titizliğin fazla bence. Benimde erkek arkadaşımın aile bağları fazlasıyla sorunlu ama ben onunla çok mutluyum ve birbirimizi çok seviyoruz. Ailesinin sorunlu olması onun suçu yada onun seçimi değil. Önemli olan sevgilimdir, ailesinin yediği haltlar değil.

Maalesef bilmiyo çünkü dinlemedi beni bi kere konuş onunla dedim hayır kesinlikle konuşmam ayrilcaksin istemiyorum evime bile almam dedi

Baska care yok. Yoksa bu durum cozulemez kesinlikle oturup konusmalari lazim.
Bence sen bi gun anne alis verise gidelim diyip bi cafede karsilastirman lazim sevgilinle anneni.
Tek cozum bu.

Sen annesiyle yada üvey babasıyla falan evlenmeyeceksin bu titizliğin fazla bence. Benimde erkek arkadaşımın aile bağları fazlasıyla sorunlu ama ben onunla çok mutluyum ve birbirimizi çok seviyoruz. Ailesinin sorunlu olması onun suçu yada onun seçimi değil. Önemli olan sevgilimdir, ailesinin yediği haltlar değil.
Bunu bide annemler anlasa gormuyon mu hallerini bisi olsa size kim sahip cikcak biliyon mu onların ne pislik olduğunu senin aklın yok geriden geliyo vs şeyler dedi bana

Bunu bide annemler anlasa gormuyon mu hallerini bisi olsa size kim sahip cikcak biliyon mu onların ne pislik olduğunu senin aklın yok geriden geliyo vs şeyler dedi bana
Size siz sahip çıkacaksınız bu nasıl bir yaklaşım ? Pislik insanlar derken, kötü insanlar mı ? Yoksa aralarında meseleler mi sorunlu ? Bunlar farklı şeyler. Mesela benim erkek arkadaşımın annesiyle babası bir aldatma meselesi geçirmişler. Görüşmüyorlar, kendi bağları sorunlu. İki tarafın akrabaları da birbirleriyle sorunlu. Ama ayrı ayrı hepsi çok iyi ve çok şeker insanlar. Annesini de babasını çok severim beni de kızları gibi bilirler. Bu tarz birşey mi ?

Bence daha çok mutlu olursunuz.Burada anneci kocasından yakınan çok kişi var.

Ciddi bi ilişkiniz var, ama aile bağları kuvvetli değil ne yaparsınız evlenir misiniz yoksa ayrılır mi ..

Bende senin gibi kafaya takmıştm neden düşkün değiller diye. Evlenince anladım kp çok huysuz biri sürekli söylenen yanında kimse oturmak istemez kaynimda onun kopyası, görümcem her şeye her denilene küsen biri,evli pek bağları yok. Kv sürekli haklı olarak eşinden şikayetçi çok muhabbet edilmiyor. Bir tek büyük kaynım normal onla da görüşüyor zaten. Eşime hak veriyorum yani. Bende düşkün değilim aileme farklı sorunlardan dolayı ne yapalım yani kimse ailesini seçemiyor..

bence hic sorun etmemen lazim..
benim eski erkek arkadasim tam tersine aile baglari asiri derece kuvvetliydi beni bazen unutacak kadar o derece yani.
yeni ayrildim sayilir zaten

Ovunmek gibi olmasin, o kadar b.ktan bir sulalem var ki. :) Hepimiz secilmisiz sanki. :KK70: Bir tane akilli, mantikli diyebilecegim adam yok, aile buyugu filan, dusunuyorum da bulamiyorum. E iyi o zaman, benim tum ozelliklerimi de silsin bu. Evlenecek adam buna takilacaksa hic gelmesin daha iyi. Secme sansim olsa ben de kaliteli akraba, aile secerdim kendime zaten. :)

:KK48::KK48: Çok şekersiniz ya. Özgüveninize hayran kaldım.Akşam akşam beni gülümsettiniz.Bugünün en iyi hediyesiydi bana.

Biz de eski nişanlımla nişanlanana kadar aile bağları yoktu. Biz nişanlanınca hele bir de ayrılınca pek bir bağlandılar birbirlerine. Keşke bizimkilerinde bağı olmasaydı. Tam istediğim eş adayı tipi. Bir de insan ailesini seçemiyor ne yazık ki. Bu erkek arkadaşınızın seçimi değil.Kaldıki adam kendi babası bile değil. hadi genetik olarak benzer diye korkularınız olsa anlarım da....

X