Aile bağları derken sevgilinizin annesi ve babası ile olan bağlarımı yoksa akraba ile olan bağları mı? Eğer akraba bağları ise fazla kafaya takma bizimki de çok kuvvetli değil.Ciddi bi ilişkiniz var, ama aile bağları kuvvetli değil ne yaparsınız evlenir misiniz yoksa ayrılır mi ..
aile bağlarını soruyorsanız hiç merak etmeyin evlendikten sonra tatlı oluyor ve çoook kuvvetli bağları oluyor :)Ciddi bi ilişkiniz var, ama aile bağları kuvvetli değil ne yaparsınız evlenir misiniz yoksa ayrılır mi ..
Anne ve babası canım yani annesinin ikinci evliliği üvey babası falanAile bağları derken sevgilinizin annesi ve babası ile olan bağlarımı yoksa akraba ile olan bağları mı? Eğer akraba bağları ise fazla kafaya takma bizimki de çok kuvvetli değil.
Bnde öyle düşünüyorum ama ailem ailesi iyi değil diye onaylamiyo ama şahsen kendisi çok iyi biriailesi ile değil kişi ile evleneceksin sonuçta ne önemi vr
Is aile baglarina kaldiysa ben yanmisim.
Bu kadar sig bakmayin. Aile baglari kuvvetli olmayan bir dolu insan var ya. Bu yuzden ayrilayim mi, evleneyim mi diyorsaniz, iliskiniz sandiginiz kadar ciddi olmayabilir.
Valla aile bağları kuvvetli degil diye aikayet edeni de ilk kez duydum. Kkda genelde hala annesi ve babasinin ortasinda yatan adamlardan şikayet edilir de.Anne ve babası canım yani annesinin ikinci evliliği üvey babası falan
Ovunmek gibi olmasin, o kadar b.ktan bir sulalem var ki. :) Hepimiz secilmisiz sanki.Biz ayrı bi topik açalım ''Aile bağları kuvvetli olmayan evlenilecek kızlar'' diye
Ovunmek gibi olmasin, o kadar b.ktan bir sulalem var ki. :) Hepimiz secilmisiz sanki.Bir tane akilli, mantikli diyebilecegim adam yok, aile buyugu filan, dusunuyorum da bulamiyorum. E iyi o zaman, benim tum ozelliklerimi de silsin bu. Evlenecek adam buna takilacaksa hic gelmesin daha iyi. Secme sansim olsa ben de kaliteli akraba, aile secerdim kendime zaten. :)
Canim şöyle bahsedeyim annesi ayrılmış ve başka evlilik yapmış o adamda pek iyi ayak değil her turlu pislik var annemlerde bunları görerek İstemiyoValla aile bağları kuvvetli degil diye aikayet edeni de ilk kez duydum. Kkda genelde hala annesi ve babasinin ortasinda yatan adamlardan şikayet edilir de.
Simdi siz bu aile baglari kuvvetli olmayan bekar adam bulduğunuzu buraya yazdiniz aman diyim dikkatli olun kaçırırlar valla
Kaynana kaynata derdi olmayacak guzel guzel gecinirsiniz işte. :)
Erkek arkadaşım da İstemiyo ailem yapiyo suç bana kaliyo Bnde haksız yerde istenmeyen yerine dusuyorum diyor birlikte kurtulalim üstesinden gelelim diyorValla Türk toplumu için konuşuyorum aile bağlarının güçlü olması avantaj değil dezavantaj da olabiliyor. TÜİK'e göre Türkiyede gerçekleşen boşanmaların %83'ünde mi ne ailelerin de payı varmış. Aileler burunlarını her halta sokmadan duramıyorlar.
Himm o zaman durum farklı tabi. Ben sandim ki cok evcimen degil ailesiyle hep görüşmüyor filan. Sen o adamdan emin misin peki?Canim şöyle bahsedeyim annesi ayrılmış ve başka evlilik yapmış o adamda pek iyi ayak değil her turlu pislik var annemlerde bunları görerek İstemiyo
Anlamadım erkek arkadaşınız ailenizle görüşmemenizi mi istiyor?Erkek arkadaşım da İstemiyo ailem yapiyo suç bana kaliyo Bnde haksız yerde istenmeyen yerine dusuyorum diyor birlikte kurtulalim üstesinden gelelim diyor