- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.627
- 36
-
- Konu Sahibi Anonymkullanici
Ya öyle demek istemedim ama kafaları basmıyor resmen ya , orda mis gibi hayatları var yap kariyerini, dolaş ülke ülke kafana göre de birini bulursan evlen . Türkiye'den koca transfer etme aşklarını anlamıyorum. Konu sahibine sorsak kaç ülke gezmiştir merak ediyorumbu almanyadaki türk kızları niye ve nasıl bu kadar saf kalabiliyor anlayamıyorum.
Evet ya :)Türk tipi çakallığı öğrenmeden büyüyorlar çünkü
Mantıklı ya biseksuellik de güzel ya ahaha :)Hollanda olsaydı bende yürurdüm kiza
Hiç yüzyüze gelmeden nasıl emin konuşuyorsun herif evli bile olabilir.Merhabalar arkadaslar. Ben 24 yaşında bir genc kızım. Benim ciddi bir bucuk senelik bir ilişkim oldu olmadı ve ayrıldık ayrılalı 3 ay oldu. Ve ben çok üzüldüm cok agladım allaha sığındım icime huzur versin diye ve hep dua ettim allahım hayirlisi neyse o olsun kalbime göre verr diye. O 3 ay içinde karşıma başkası çıktı. Ve beni cok seviyor deger veriyor bir dedigimi iki dahi etmiyor sanki melek gibi birisi. Kismet nasip diyorum belkide allahtan cikti karşıma bilmiyorum. Asıl konuya gelirsek ben qlmanyada yasiyorum ve o türkiyede. Yakinda iznim var ve yüz yüze görüsmek istiyorum fakat anneme nasil anlaticam bilmiyorum. Biliyorum ki ters bakicak izin vermicek biliyorum bana bir sürü hakaret edicek. Kızıcak hepsinin farkindayim. Ve ben ne yapicam bilmiyorum lütfen beni yargilamayın genc bir arkadasiniz olarak sizlerden akil tavsiye istiyorum.. simdiden teşekkür ederim
şunu yazmaya gelmiştimAlmanya biletisiniz onun için %90 ihtimalle.
Nerden biliyorsun bu adamin sirf almanyaya gelmek için sana oyun oynamadiğini?Merhabalar arkadaslar. Ben 24 yaşında bir genc kızım. Benim ciddi bir bucuk senelik bir ilişkim oldu olmadı ve ayrıldık ayrılalı 3 ay oldu. Ve ben çok üzüldüm cok agladım allaha sığındım icime huzur versin diye ve hep dua ettim allahım hayirlisi neyse o olsun kalbime göre verr diye. O 3 ay içinde karşıma başkası çıktı. Ve beni cok seviyor deger veriyor bir dedigimi iki dahi etmiyor sanki melek gibi birisi. Kismet nasip diyorum belkide allahtan cikti karşıma bilmiyorum. Asıl konuya gelirsek ben qlmanyada yasiyorum ve o türkiyede. Yakinda iznim var ve yüz yüze görüsmek istiyorum fakat anneme nasil anlaticam bilmiyorum. Biliyorum ki ters bakicak izin vermicek biliyorum bana bir sürü hakaret edicek. Kızıcak hepsinin farkindayim. Ve ben ne yapicam bilmiyorum lütfen beni yargilamayın genc bir arkadasiniz olarak sizlerden akil tavsiye istiyorum.. simdiden teşekkür ederim
Niye biliyormusun?Neden Almanya'da yaşayan birileri ile görüsmüyorsun? İnternetten tanıştınız ve adam sizi bilet olarak görüyor. Almanya'da yaşayan tüm tanıdıklarım daha çabuk inaniyor her şeye nedense
Türkiye'de bile devlet hakları korumazken genç kadınlar baskıcı ailelerden kurtulup yeni yollar çiziyor. Genele vurmak sağlıklı olmasa da tüm çevremdeki Almanya'da yaşayan tanıdıkların kızları küçük yaşlarda bir Türk bulup evlendi. Bir tane de bilmem ne alanında kariyer yaptı , sırt çantası ile ülke ülke gezdi yok . Aileyi dinlemek zorundalar mı ya aklım almıyor o kadar imkan içinde çok üzücüNiye biliyormusun?
Burdaki türkler zamana uymuyor gelişmiyor.Çoğu çok baskin kizin erkek arkadaşi olmasina karşi .
Bekaret konusu daha vahim .
El ne der ,türkiyedeki akrabalar ne der derdi burda daha büyük olduğu için genel olarak istemiyorlar.
Türkiyeden birini bulursa sanki aha memlekettimden diye yapişiyorlar.
Her dediğimi yapıyor derken siz almanyada o türkiyede nasıl her dediğinizi yapıyor?Daha üç ay olmuş anladığım kadarıyla sadece sanalda görüşmüşsünüz yanınızda olmadan onu iyice tanımadan her dediğinizi yaptığını bilemezsiniz.Sanal alemde sizin için neyapabilirki bu adamMerhabalar arkadaslar. Ben 24 yaşında bir genc kızım. Benim ciddi bir bucuk senelik bir ilişkim oldu olmadı ve ayrıldık ayrılalı 3 ay oldu. Ve ben çok üzüldüm cok agladım allaha sığındım icime huzur versin diye ve hep dua ettim allahım hayirlisi neyse o olsun kalbime göre verr diye. O 3 ay içinde karşıma başkası çıktı. Ve beni cok seviyor deger veriyor bir dedigimi iki dahi etmiyor sanki melek gibi birisi. Kismet nasip diyorum belkide allahtan cikti karşıma bilmiyorum. Asıl konuya gelirsek ben qlmanyada yasiyorum ve o türkiyede. Yakinda iznim var ve yüz yüze görüsmek istiyorum fakat anneme nasil anlaticam bilmiyorum. Biliyorum ki ters bakicak izin vermicek biliyorum bana bir sürü hakaret edicek. Kızıcak hepsinin farkindayim. Ve ben ne yapicam bilmiyorum lütfen beni yargilamayın genc bir arkadasiniz olarak sizlerden akil tavsiye istiyorum.. simdiden teşekkür ederim
Buradaki erkekler yurt dışına çıkmak için her türlü dolabı çeviriyor. Burada da bununla ilgili konular var. Adama güvenme dolandırılıyor olma ihtimalin çok yüksek. Yüz yüze tanışıp gerçek bir ilişki yaşamadığın kimseye güvenmemelisin. İzninde türkiyeye gelsen adamı ne kadar tanıyacaksın. Bence peşin peşin vazgeç bu işten. Ne aldığın riske ne ailenle aranın bozulmasına değmezMerhabalar arkadaslar. Ben 24 yaşında bir genc kızım. Benim ciddi bir bucuk senelik bir ilişkim oldu olmadı ve ayrıldık ayrılalı 3 ay oldu. Ve ben çok üzüldüm cok agladım allaha sığındım icime huzur versin diye ve hep dua ettim allahım hayirlisi neyse o olsun kalbime göre verr diye. O 3 ay içinde karşıma başkası çıktı. Ve beni cok seviyor deger veriyor bir dedigimi iki dahi etmiyor sanki melek gibi birisi. Kismet nasip diyorum belkide allahtan cikti karşıma bilmiyorum. Asıl konuya gelirsek ben qlmanyada yasiyorum ve o türkiyede. Yakinda iznim var ve yüz yüze görüsmek istiyorum fakat anneme nasil anlaticam bilmiyorum. Biliyorum ki ters bakicak izin vermicek biliyorum bana bir sürü hakaret edicek. Kızıcak hepsinin farkindayim. Ve ben ne yapicam bilmiyorum lütfen beni yargilamayın genc bir arkadasiniz olarak sizlerden akil tavsiye istiyorum.. simdiden teşekkür ederim
Ya söleyimi bende onlardanimTürkiye'de bile devlet hakları korumazken genç kadınlar baskıcı ailelerden kurtulup yeni yollar çiziyor. Genele vurmak sağlıklı olmasa da tüm çevremdeki Almanya'da yaşayan tanıdıkların kızları küçük yaşlarda bir Türk bulup evlendi. Bir tane de bilmem ne alanında kariyer yaptı , sırt çantası ile ülke ülke gezdi yok . Aileyi dinlemek zorundalar mı ya aklım almıyor o kadar imkan içinde çok üzücü
Yüzünü görmediğiniz adam size çok aşıktır eminim...
Almanya biletisiniz onun için %90 ihtimalle.
Aferin kızım, internette ne olduğu belli olmayan adamların iki güzel lafına kanın böyle.Avrupanin ortasında,çölde bedevi gibi yaşayın.Gezmek, görmek ufkunu genişletmek varken, kendinizi bilinmez sulara atın.İlişki tecrübeniz varken deneyimleri unutup saf saf adamların ağına takılıp durun,aklı kiraya verin.Öyle yaşayın.