• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile anlaşmazlıkları nedeniyle eşimle birbirimiz sevmemize rağmen boşanma aşamasına geldik:S

gulengozlerr

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
39
18
18
36
arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum, kndimi çok çıkmazda ve üzgün hissediyorum. tarafsız olması bakımından tanımadığım kişilerin fkrini almak için buraya üye oldum. eşimle birbirimizi çok severek evlendik. eşim 40 ben 28 yaşındayım. 12 yaş fark var ve hiçbirzaman bunu problem etmedim. ailem yaş endeniyle problemler yaşayabileceğimizi düşünerek pekte desteklemedi evliliğimizi. herşeyimi kendi başıma yaptım ailemin yardımını almadım. eşimde bunları hissetttiği ve bazı ufak sürtüşmeler olduğu için ailemle araya mesafe koydu böyle olunca ailemde mesafe koydu.hep saçmasapan konulardan huzurumuz kaçtı. daha 1.5 yıllık evliyiz, ve senin ailen benim ailem kavgalarından şuan evlerimizi ayırdık ve eşim anlaşmalı boşanmak istiyor. Bizim kendi aramızda hiçbir sorunumuz yok. sadece aile konularından 1.5 yılda 3 kez boşanalım dedi bana, beni hemen gözden çıakrıyor.ama eminim ikimizde pişman olacağız çünkü seviyoruz. aşamadık, aile dengesini kuramadık. o benim ailemi görmek bile istemiyor. ama ben ailemi silemem ki:KK43: ne yapacağımı bilemiyorum. eşimi, hayat arkadaşımı böyle saçmasapan bahanelerle kaybetmek istemiyorum. şuan herşey çok sıcak ve sinirle karar veriyoruz. pişman olmak istemiyorum. ama barışsak şuan aileler daha kötü olurmu bilemiyorum. işin içinden çıkamadım. bana yol gösterin, yardım edin lütfen:S evlilik terapistine falan gitsek değişir mi bişeyler?

iyi de eşininde senin gibi düşünmesi gerekmiyor mu boşanalım dediğine göre gözden çıkarmış evliliğinizi
kaldı ki aileni silmen için blöf yapıyor bile olabilir :kahve:

anlaşmalı boşanmayı kabul etmeyin , çekişmeli için zaten en az 6 ay sonra mahkeme günü belli oluyor. bu sürede herşey değişebilir. gidişata bakarsınız.

iyi de eşininde senin gibi düşünmesi gerekmiyor mu boşanalım dediğine göre gözden çıkarmış evliliğinizi
kaldı ki aileni silmen için blöf yapıyor bile olabilir :kahve:

bende bunu ileride kullanır, bu benden ayrılamıyor nasılsa, benden vazgeçemiyor diye düşünüp bu hal tavırları devam ettirebilir diye adım atamıyorum. yoksa ezmek istemeye devam edecekler. ailemden uzaklaştırmak istiyorlar beni. hep onlarla olacaz. benim ailem olmasın istiyorlar.

anlaşmalı boşanmayı kabul etmeyin , çekişmeli için zaten en az 6 ay sonra mahkeme günü belli oluyor. bu sürede herşey değişebilir. gidişata bakarsınız.

haklı olabilirsiniz belki hatayı anlar iki tarafta. ama bunların karakteri bu, sürekli kusur arayan insanlar.. eşim bişeyleri düzeltirmi, olgunlaşırmı ondan emin değilim.beni sevdiğine eminim ama çocukça sinirle hareket ediyor, sürekli evde bunu gazlıyor muhtemelen bitirsin diye.

haklı olabilirsiniz belki hatayı anlar iki tarafta. ama bunların karakteri bu, sürekli kusur arayan insanlar.. eşim bişeyleri düzeltirmi, olgunlaşırmı ondan emin değilim.beni sevdiğine eminim ama çocukça sinirle hareket ediyor, sürekli evde bunu gazlıyor muhtemelen bitirsin diye.

Hani siz boşanmak istemiyorsunuz diye dedim ama bitmez bu dertler maalesef . Ben de aynı şeyleri yaşadım zamanında ben ailemden vaz geçtim. Vazgeçtim derken görüştürmedim onları yani , ama bu sefer daha da baskın çıktılar bitmez yani arkadaşım . Çocuğunuz yok sanırım sakın ha düşünmeyin çocuk filan bu ortamda. Eşinizin aklına giriyorlarsa bir yerde patlak verir eşiniz sizi gerçekten sevse inanın hakkınızda laf bile söyletmez.

Hani siz boşanmak istemiyorsunuz diye dedim ama bitmez bu dertler maalesef . Ben de aynı şeyleri yaşadım zamanında ben ailemden vaz geçtim. Vazgeçtim derken görüştürmedim onları yani , ama bu sefer daha da baskın çıktılar bitmez yani arkadaşım . Çocuğunuz yok sanırım sakın ha düşünmeyin çocuk filan bu ortamda. Eşinizin aklına giriyorlarsa bir yerde patlak verir eşiniz sizi gerçekten sevse inanın hakkınızda laf bile söyletmez.

evet daha baskın çıkacaklar eminim. ya sürekli ailen şöyle böyle diyip geri çekildikelrinde benden nasıl bir ruh haliyle hareket etmemi istiyorlar anlamadım ki onların abarttığı şekilde terbiyesizce bir davranışta yok. dağ dağa küsmüş dağın haberi yok hesabı, birşeye takıyorlar, kendilerince büyütüp küsüyorlar. bir süre sonrada siz bunu yaptınız, bunu dediniz diyorlar. eğer varsa bişey ben şuna kırıldım, kızdım lafını o an diyecek insan. zaten konusunda haklıysa özür dilemeyi bilecek kadar adil bir ailem var benim.

Back
X