Aids ..

hem diğer şahsın aids olması çok düşük bir ihtimal.kaldı ki aids bile olsa o adam konu sahibinin anlattığı şekilde bulaşmaz.

Tedavi oluyor musunuz? En acilinden bir psikatriye gidin. Normal değilsiniz.

Sizin bu korkunuz OKB'yi tanımayanlara garip geliyor tabii. Kusura bakmayın. Sorunuza gelince, AIDS'in bulaşması için öncelikle o kişinin taşıyıcı olması, tırnağının o sırada kanıyor olması, sizin derinizi kanatacak kadar derin çizmiş olması ve onun kanının sizin kanınıza karışması gerekiyor. Bütün bunlar gerçekleşmiş olsa bile yine de sizin bu yolla AIDS kapma ihtimaliniz çok düşük. Bu konuda içinizi ferah tutun. Eğer günlük yaşamınızı etkilyeecek kadar sizi endişelendiriyorsa o zaman bir AIDS testi yaptırın.

okb hastasıyım dıye en basta bunu belırtıyorsun
yanı fazlasıyla gereksız takıntıların oldugunu bılıyor ve bunu kabul edıyorsun :)
bıle bıle ...
hıc bısey olmaz korkma
hayatı kendı kendıne bu kadar zorlastırınca elıne bırsey gecmez
sokakta yalınayak copten beslenen ınsanlar var
kendını sosyal sorumluluk projelerıne ada
ozaman daha ıyı olursun bazı seylerı atlatırsın
adamın degen tırnagı aklına bıle gelmez
oyle dusun

Aids tırnaktan bulaşmaz. Ya cinsel ilişkiye gireceksin, ya dövme-aşı-iğne tarzı şeylerde onların kullandığı şey senin vücuduna girecek, ya kan nakli sırasında aidsli birinin kanini sana nakledicekler ya da annen-babandan sana gececek. Tırmıklamayla bulaşacak bir şey değil, sıkma canını :)

Kendini ben okb ' yim diyerek şartlama .
Kafanda da kurma .
Eğer şüphen varsa hastaneye git ve test yaptır.

takıntılarınız besliyor sizi.
görünen o ki ihtimali düşük şeyleri büyütür hale gelmişsiniz
aids filan değil de OKB size çok daha büyük bir darbe vuruyor.
doktorunuz varsa onunla görüşün tedavi almıyor musunuz?

test falan yaptırmanı önermem, endişeni bu şekilde yenemezsin.. biz burada sana aids değilsin desek bile sen düşünmeye devam edeceksin ta ki gelecek sefere yaşayacağın en küçük olaya kadar.. biliyorum çünkü aynısını yaşadım :) sinema da ya koltukta iğne varsa, ya batmışsa diye diye düşünmekten kilo verdiğim olmuştur :) mutlaka bir uzmana görün ve sürekli kendine öyle bir şey olmadığını telkin et.. kafan ne zaman takılsa müzik dinle o düşünmeni önler.. aklına geldikçe kendine oyalanacak bir şeyler bul..

eğitim şart efenim konu sahibi, bak arkadaş çok güzel açıklamış, korkmana gerek yok.

kk'daki bazı kadınlar;
bazen o kadar acımasız,ruhsuz oluyorsunuz ki şok oluyorum resmen. dalga geçmekle ne geçti elinize? hiç komik değilsiniz.

Ahh o iş öyle yürüse keşke. Her türlü bilimsel ispata karşı, beyindeki minicik bir düşünce yeterli gelir. Kemirir adamı hiç sorma. Takıntı olduğunu bilirsin aslında ama ya değilse dersin, iç içe geçer her şey matruşka bebekleri mi ne işte onun gibi, açtıkça bir şeyler çıkar.

aıds zor bulaşır ki artık gündemden de düştü

adamın tırnağı çizmiş; tırnağından bulaşmaz zaten

bulaşma korkunuz ya da benzer korkularınız artıyor ise tedavinizi tekrar gözden geçirin; zira bence aklınıza uç örnekler gelmeye başlamış

hani hapşırınca grip olurum gelir de tırnağı çizince AİDS benim aklıma inan gelmezdi

bun dediklerini yaparsak takıntılı düşünceler uzaklaşır mı bizden
ben de okb hastasıyım.çok zor bişey.saçma olduğunu biliyorsun ama takmadan duramıyuorsun.ve dediğin gibi başka bir olay olunca önceki takıntıyı unutuyor insan başka takıntı başlıyor bu kez ooffff.çok kötü...

evet evet kesinlikle önlüyor.. bende de biri bana iğne batıracak aids olacağım fobisi vardı, hatta okurken arkamda oturan kızla kavga etmiştim sen bana iğne mi batırdın diye tabi şimdi komik geliyor çünkü obsesifliğim başka alanlara kaydı.. çocuklarım..

ben ufak bir ilaç kullanıyorum, azalma oldu ama asıl azalma kesinlikle kendini oyalamanla ilgili.. çalışıyorsan işine odaklan, aklına gelince müzik dinle, boyama yap, puzzle yap, resim yap, hayal kur ama asla düşünme takıldığın şeyi.. internetten o hastalığın belirtilerine bakma.. ben nur topu gibi auralı migren sahibiyim, bu teşhis konulana kadar kendime beyin ile ilgili 546435 farklı teşhis koydum şöyle düşün, sen okb lisin o yüzden aids oldum mu diye düşünüyorsan kesinlikle olmamışsındır :)

çok gevezesin diyecek başka bişey bulamıyorm aybeniz15

(dalga geçilecek bir konu yok ortada)

iyide madem bu kadar takıntılısınız bu tarz hastalıklara karşı aşı yaptırsanıza bağışıklık kazanmak için... En azında kafanız rahat eder... Gerçi hıv için aşı varmı bilmiyorum ama hepatit falan tarzı hastalıklar için bulunuyor...

Aids falan deilsin canım merak etme.bu sadece aklımıza gelen saçma düşüncelerden biri.bendede anksiyete var.çok iyi anlıyorum seni.ama adın gibi emin olki aids deilsin

okb hastası olduğun için "ileri derecede takıntı" yapıyorsun burada okb hastası olmayanlar daha objektif düşünerek aslında %0.001 lik bir ihtimal oldugunu ve hatta imkansız oldugunu biliyorum ben olsam hiç takmazdım bende de aşırı rahatlık var tam tersi o da kötü :/ ama aids kolay kolay bulşmaz beynini meşgul ettiğine değmez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…