Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kb hastası ne ilk defa duydum desemKızlar okb hastasıyım. Otobüste işe gelirken adamın tırnağı Yanlışlıkla elime geldi küçük bi çizik oluşmuş sanırım o Yüzden. Ama kan falan yok. Ya o adamda aids varsa bana bulaşır mı çok korkuyorum
İleri derecede takıntıO kb hastası ne ilk defa duydum desem
Açılımı obsesif kompulsif bozukluk Canim..psikolojik bir hastalik. Takintili olma durumu diyelim kisaca yaniO kb hastası ne ilk defa duydum desem
Bulaşır bulaşır, niye bulasmasin. Bence sen aids oldun bile cnmHem aids öyle kolay kolay bulaşmaz dimi
:-DBulaşır bulaşır, niye bulasmasin. Bence sen aids oldun bile cnm
Sen sürünmek istiyorsun bence ölmek değil. Takılma bu kadarKızlar okb hastasıyım. Otobüste işe gelirken adamın tırnağı Yanlışlıkla elime geldi küçük bi çizik oluşmuş sanırım o Yüzden. Ama kan falan yok. Ya o adamda aids varsa bana bulaşır mı çok korkuyorum
adamda aids olacak, tırnağı değil adamın kanı kanına bulaşacak da aids olacaksın :)Kızlar okb hastasıyım. Otobüste işe gelirken adamın tırnağı Yanlışlıkla elime geldi küçük bi çizik oluşmuş sanırım o Yüzden. Ama kan falan yok. Ya o adamda aids varsa bana bulaşır mı çok korkuyorum
Şu msj konu sahibine çok yardımcı olmuştur eminim.tüm kk adına aydınlandık tisikkirlir.Bulaşır bulaşır, niye bulasmasin. Bence sen aids oldun bile cnm