• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aids ..

Milseyk

Dilemma
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
50
19
3
Kızlar okb hastasıyım. :( Otobüste işe gelirken adamın tırnağı Yanlışlıkla elime geldi küçük bi çizik oluşmuş sanırım o Yüzden. Ama kan falan yok. Ya o adamda aids varsa bana bulaşır mı :( çok korkuyorum :(

Bu ayni hergun otobusle ise gidiyorum ya otobus birgun beni altina alirsa gibi bisey bu kadar evhamli olmayin yaaaww

Bulaşır desek ne olacak bulasamaz desek ne olacak. Cok takintiliysan git bi test yaptir yani.. kendini sartlamissin ben okb hastasıyım diye, kendini kasiyorsun herşeyi kafana takmak icin bence

Kızlar okb hastasıyım. :KK43: Otobüste işe gelirken adamın tırnağı Yanlışlıkla elime geldi küçük bi çizik oluşmuş sanırım o Yüzden. Ama kan falan yok. Ya o adamda aids varsa bana bulaşır mı :KK43: çok korkuyorum :KK43:
O kb hastası ne ilk defa duydum desem

Obsesif kompülsif bozukluk( takıntı zorlantı bozukluğu)

Kızlar okb hastasıyım. :KK43: Otobüste işe gelirken adamın tırnağı Yanlışlıkla elime geldi küçük bi çizik oluşmuş sanırım o Yüzden. Ama kan falan yok. Ya o adamda aids varsa bana bulaşır mı :KK43: çok korkuyorum :KK43:
Sen sürünmek istiyorsun bence ölmek değil. Takılma bu kadar

Neden duyarsızsınız bu kadar? Bir hastalıkla dalga geçilemeyeceğini anneniz öğretmedi mi size? Bu kadar mı saçma sapan yaşıyorsunuz hayatı söyleyin bana!

Konu sahibi rahat olun. Rahatsızlığınız sizi itiyor o düşünceye. Kafanızda ehemmiyet vermeyin bu konuya. Normal hayata dönmeye çalışın zorlayın kendinizi. Aids bulaşması için daha derin olaylar gerek.

:KK70:adamda aids olacak, tırnağı değil adamın kanı kanına bulaşacak da aids olacaksın :)
canım benim ben de aynı hastalıktan muzdaribim okb hastasıyım :( çok çok kötü bir durum.
senin bu takıntının aynısı bende de vardı.5 yıl devlet yurdunda kaldım aids testi bile yaptırmıştım.ama kolay bulaşan bir hastalık değil senin bu anlattuğından hiç bulaşmaz merak etme..
tedavi görüyor musun?

Konu sahibi OKB de mantık tamamen gidiyor yerini en saçma düşünceler tekrarlar halinde alıyor biliyorum.

Ama bak emin ol aids falan olmadin.bunu sen de biliyorsun.lütfen msjlarimızı dikkate al ve rahatla.gayet sağlıklısin.

Eğer çok kafana takarsan test yaptırıp içinin rahatlamasını sağlayabilirsiniama AIDS değilsindir bunu da ekleyeyim yanı. Cinsel yolla veya kanla bulasiyor. Sende açık yara olmalı diğer şahsın kanı bulaşmalı tırnakla olacak iş değil yanı.

Back