- 5 Nisan 2023
- 4.363
- 14.018
- 138
- 27
Uzerinden 3 ay gecti sanirim kan verin ayni gün cikar elisa testi yapacaklar. Daha sonra 6. Ayda bi daha verirsiniz iciniz yine rahat etmezse 1yil sonra. Sizde yüzde 99,9 yoktur eger oyle bulas olcak bir sey olsa dünya aidsten kiriliyor olurdu icinizi ferah tutunİşte ihtimaller korkutuyu
Yaa çok çok geçmiş olsun, korkunç birsey bu. Peki direkt nereye gideceğiz? Bir günde mi çıkıyor sonuç?Yoğunbakımda aidsli bir hastanın da yattığı bir dönemde elime iğne batmıştı, 3 hafta sonra kan verdim. Sonra ayda bir vermiştim galiba. Ama 3 hafta 3 ay arasında çıkıyor genellikle. Sizde kan verin mutlaka çıkar varsa.
Teşekkür ederim, neyseki 11 sene geçti üzerinden negatif çıkmıştı sonuç.Yaa çok çok geçmiş olsun, korkunç birsey bu. Peki direkt nereye gideceğiz? Bir günde mi çıkıyor sonuç?
Hadi inşallahUzerinden 3 ay gecti sanirim kan verin ayni gün cikar elisa testi yapacaklar. Daha sonra 6. Ayda bi daha verirsiniz iciniz yine rahat etmezse 1yil sonra. Sizde yüzde 99,9 yoktur eger oyle bulas olcak bir sey olsa dünya aidsten kiriliyor olurdu icinizi ferah tutun
İnşallah bizim de negatiftir. Aile de benim kücük oğlum hariç (3.5 yaşında şu an) hepimiz temas ettik. Hepimiz yaptırsak ona yapılmasa olur mu ki? Onun teması yok boşuna çocuğu delmesinler damar yolu için bile zor buluyorlar damarı delik deşik oluyorTeşekkür ederim, neyseki 11 sene geçti üzerinden negatif çıkmıştı sonuç.
Enfeksiyon kontrol birimine yönlendirildim ben personel olduğum için. Siz de enfeksiyon hastalıkları birimine gidip şikayetinizi belirtebilirsiniz. Pozitif olma durumunda tedaviye başlanır. Ama aile hekimliklerinde bile yapıyor aids testi, 1 tüp kan alınıp bakılıyor. Laboratuvar yoğunluğunu bilemeyeceğim için bişey diyemiyorum ama bir günde çıkar diye düşünüyorum.
İnşallah. Çocuğunuz risk altında değilse temas yoksa teste de gerek olduğunu sanmıyorum.İnşallah bizim de negatiftir. Aile de benim kücük oğlum hariç (3.5 yaşında şu an) hepimiz temas ettik. Hepimiz yaptırsak ona yapılmasa olur mu ki? Onun teması yok boşuna çocuğu delmesinler damar yolu için bile zor buluyorlar damarı delik deşik oluyor
Ben de üzüldüm ve arayamadım bile. Böyle bir durumda ne denir ki? Kendisi anlatmak istese anlatırdı sanırım. Adam zaten bir tuhaftı yerden bitme, maymundan halliceydi. Kadın hem karakter, hem görsel olarak kocasına açık ara fark atar. Öyle bir kadının aldatıldığına mı? Hastalandığına mı? Bize bile bulaştırma ihtimaline mi yanarsın bilmiyorum.Kadina üzüldüm. Türk kadınları seks işçisi değilse bu virüsü hep ahlaksız kocasından veya sevgilisinden kapıyor. Kızlar 10 senelik evli de olsanız çocuk istemiyorsanız kondom ile korunun. Doğum kontrol hapının pıhtı oluşturma riski var zaten.
Ben şöyle düşündüm eğer (Allah korusun) biz de pozitif çıkarsa sonra ona yaptırmayı. Bilgilendirmeleriniz içinde teşekkürlerİnşallah. Çocuğunuz risk altında değilse temas yoksa teste de gerek olduğunu sanmıyorum.
Tabi böyle de yapabilirsiniz. Rica ederim, inşaallah hiçbirinizde çıkmaz.Ben şöyle düşündüm eğer (Allah korusun) biz de pozitif çıkarsa sonra ona yaptırmayı. Bilgilendirmeleriniz içinde teşekkürler
Yine de sizin de ağzınızda açık yara olması gerekiyor. Yani kan transferi olacak bir şekilde. Bulasmamıştır. Ama testi yaptırın içiniz rahat etsin.İşte korkum bundan. O kanın olması ve tükürükle şişeye teması
son durum nedirBen başka bir arkadaşımdan duydum. Kocası Kızılay'a kan vermeye gidiyorlar bu anlatan kişinin eşi ile orda pozitif çıkmış, sonra başka bir hastanede negatif, sonra Ankara'da yapılmış pozitif çıkmış. Arkadaşımız olan karısıda yaptırmış pozitif çıkmış. Muhtemel bir aldatılma durumu var açıpta soramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?