AIDS olma ihtimalimiz var mı?

Neden yaralıydınız? Kaza fln mı geçirmiştiniz? Yaralarınızın temas etmiş olma durumu var mı?

İlk günler beraber kaldık demişsiniz ?
Test sonuçlanalı 3 ay olmuş ise ve size bulamışsa çoktan belirti gösterirdi zaten aradan kaç ay geçti..
Genel manada psikolojik hariç belirgin bir belirti yok biz de. Ne gibi belirti gösteriyor?

Neden yaralıydınız? Kaza fln mı geçirmiştiniz? Yaralarınızın temas etmiş olma durumu var mı?
Depreme Antakya da yakalandık. Enkazdan kurtulduk kendi çabamızla. Tensel temas olmadı ve mahşer gibiydi karşıda yaralanma nasıldı ağızda falan onu hatırlamıyorum

Suya kanı karışacak kadar bir yarası olsa zaten o suda görürdünüz kanı. Şimdi panikle düşünemiyorsunuz ama adamın / kadının ağzında o kadar aktif yara olsa zaten belli olur kanar falan.
Valla gece harici, gündüz öyle bir kan görmedim. Diş eti kanaması veya ufak bir kanama bile olsa bulaşır mı acaba?

of of pislik herifler bir halt yiyorlar bari korunun yazık kadına ya kocası diye korunmadan yapar insan allah korusun böyle şeylerden

Valla gece harici, gündüz öyle bir kan görmedim. Diş eti kanaması veya ufak bir kanama bile olsa bulaşır mı acaba?
aynı anda iki tarafında yarasından cıkan kanların bulusması gerek demişti doktorum bulaş için ya da cinsel sıvı

aynı anda iki tarafında yarasından cıkan kanların bulusması gerek demişti doktorum bulaş için ya da cinsel sıvı
Yaralanma durumlarından dolayı o kısmı tam hatırlamıyorum ama arkadaşında dediği gibi yoğun bir kan yoktu su da veya kana benzer bir şey. Minimal, gözden kaçacak kadar bir kanla bulaşma olur mu? Bunu bilmiyorum. Şimdi düşünüyorumda vücutta açık yaralar vardı iyi ki temas etmemişiz

Test yaptırın tabi ama bana az bir olasılık gibi göründü.
Muhakkak yaptıracağım işte önümüzdeki hafta içini bulacağından dolayı panik halindeyim küçük çocuk var bana dokununca bile tüylerim diken diken oluyor. Gerçi bulaşma olduysa komple olmuştur ve inşallah yoktur.

Hiç sanmıyorum bulaştığını merak etmeyin temiz çıkacaksınız ama işte bu panik bile insana yetiyor

of of pislik herifler bir halt yiyorlar bari korunun yazık kadına ya kocası diye korunmadan yapar insan allah korusun böyle şeylerden
Zaten ona da çok üzüldüm daha çok genç. Hasta olduğuna mı yansın? Aldatıldığına mı? ve suçsuz yere hayatının kararmasına mı? Allah korusun biz de çıksa en azından ne şekilde bulaşmış olacağını bileceğiz. Allahımmm düşüncesi bile korkunç

öpüşme ile bulaşma olayında yoğun diş eti kanaması olanlarda görülmüş diye hatırlıyorum sanki. yani yine kan yolu ile aslında

Depreme Antakya da yakalandık. Enkazdan kurtulduk kendi çabamızla. Tensel temas olmadı ve mahşer gibiydi karşıda yaralanma nasıldı ağızda falan onu hatırlamıyorum
Çok geçmiş olsun bir sıkıntı yaşanmamıştır umarım, içinizin rahat etmesi için yrn bir kan testi verin, gün içinde sonucu çıkıyordur muhtemelen

Diş eti kanaması olmuştur, dudağı kanamıştır vs tükürük kanla karışmış ise evet tükürük ile de bulaşır. Ama bunun dışında sadece tükürük ile bulaştığına dair bir kanıt olduğunu hatırlamıyorum ben.

öpüşme ile bulaşma olayında yoğun diş eti kanaması olanlarda görülmüş diye hatırlıyorum sanki. yani yine kan yolu ile aslında
İşte korkum bundan. O kanın olması ve tükürükle şişeye teması

Çok geçmiş olsun bir sıkıntı yaşanmamıştır umarım, içinizin rahat etmesi için yrn bir kan testi verin, gün içinde sonucu çıkıyordur muhtemelen

Teşekkurler, umarım yoktur. Önümüzdeki hafta içini bekliyorum. 1 günde mi çıkıyor acaba?

İşte ihtimaller korkutuyor

İşte ihtimaller korkutuyor
Yoğunbakımda aidsli bir hastanın da yattığı bir dönemde elime iğne batmıştı, 3 hafta sonra kan verdim. Sonra ayda bir vermiştim galiba. Ama 3 hafta 3 ay arasında çıkıyor genellikle. Sizde kan verin mutlaka çıkar varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…