Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ahududu Dolgulu Kurabiye - Sana Sponsorluğunda

Basarilar dilerim:))
tontrikocum tsk ederim cnm sagol
Ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim canım.
canim cok sagol sanada basarilar dilerim sansimiz bol olsun

Ellerine emeğine sağlık canım marmelatlı kurabiyeleri çok severim hele ahududuyu
Tesekkurler cnm cook sagol bende severim onun icin tercih ettim sansimiz bol olsun

Ellerine sağlık bayılırım reçelli kurabiyelere başarılar dilerim canımmmm
tesekkurler cnm bende seviyorum ama ilk kez denedim sende yapicaksin diymi

Nerde değişik birşey orda ben mutlaka yapıcammmm

Ellerine sağlık canım fırına vermeden önce buzdolabında tepsiyle 10 dk dinlendirince hamur yayılmiyor

ellerine sağlık canım başarılar dilerim buna benzer yapıcaktım ismi marigöz die geçiyor sonradan değiştirdim başarılar dilerim

ya o pembiş radyo mu bayıldım sunumunuza çok yakışmış
ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyor

Ellerine sağlık canım fırına vermeden önce buzdolabında tepsiyle 10 dk dinlendirince hamur yayılmiyor
bu arada simdi goruyorm canim cevapliyim aslinda dogru diyosun ama ben unu sicakta bozulmasin diye buzdolabinda bekletiyordm bigun önceden cikardm ama muhtemelen undan kaynakli firundan cikarinca toparladim biraz erken bile aldim dolgu kurumadan

ellerine sağlık canım başarılar dilerim buna benzer yapıcaktım ismi marigöz die geçiyor sonradan değiştirdim başarılar dilerim
simdi gordum cnm sagolasn oyle mi merak ettim degistrdnmi sunumda fark yaratirsin insallah bekliyoruz

Bende benzerini yapacaktım ne çok seviyoruz dolgulu :)
canim baska bir adla olmazmiydi mesela kakaoluda yapilan cok tarif olsada sunum yada yapilisi hep farkli olmus...Onun gibi sende yapaydin dolgusu degisklerden vazmi gectin kabul mu edilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…