ahsen_81 diyet günlüğü

ahsen_81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
1.098
0
slm bende kaç gündür diyet günlüklerini okuyorum.yediklerimi yazarsam daha kararlı ve başarılı olurum diye düşündüm.vermem gereken 20 küsür kilom var.onbeşgündür dikkat ediyorum dört kilo kadar verdim.çok sabırlı ve kararlıydım ama dün çok yedimkendime engel olamadım ve normal olarak moralim çok bozuldu iradem zayıflıyor gibi hele evde olunca kendini tutamıyorsun işte daha kolay.ve günlük açmaya karar verdim.pes etmemem gerek.başarmalıyım başarmalıyım.
kilom 87
boyum 1,65
yaşım 30
evliyim ve iki çocuk annesiyim.çalışıyorum stresli bir işim var.şu kiloları vermem gerekiyor.
hikayem hep aynı tombiş hikayesi
ve şöyle başlar:hiç bir zaman zayıf olamadım ben hiç hatırlamıyorum lisede de ünv.dede hep zayıflamalıyım düşüncelerini hatırlıyorum hep balık etli.evlendiğimde 70 kiloydum nasıl gelinlik giyecem derken 44 beden gelinliğin içine girmil ve güzel bir gelin olmuştum.zaten evlilik kilolar için milad oldu.çalışıyorum masa başı işi hiç hareket yok akşam eve gelincede cipsler kolalar çikolatalar çerezler derken 8 ay geçti biz çocuk düşünmüyoruz ama torun baskıları yüzünden direncimiz kırıldı va tama dedik arkasından hamilelik o zamana kadar geçen sürede hiç tartıya çıkmayı akıl edememişim ben ve sağlık ocağında bir çıktım 85 şok şok şok hele hiç bir kıyafetimin olmamasında bir hikmet varmış neyse 93 kilo ile doğuma girdim.85 kilo ile çıktım.bebeğim büyürken 93 leri gördüm diyete başladım 85 lere düştüm arkasından ikinci yakışıklım geldi ve 103 kilo ile doğuma girdim 90 kiloyla doğumdan çıktım oğlum şimdi 14 aylık ven hala 92 kilolardaydum.dört ay sonra kardeşimin düğünü var ve 52 beden giyen ben.ne giyecem düğünde offf offffffff eşimden daha kiloluyum hiç bir kıyafet bulamıyorum alışverişe çıkmak resmen işkence ve ben kilolardan kurtulmalıyım.
karar verdim şubat ortalarında 92 den 86,400 gördüm.hatta kıyafetlerim bolaldı.ama dün yine birşey oldu ve içimdeki yiyen canavarı durduramadım yedikçe yedim.pişmanım ama vazgeçmiyeceğim bugün yeniden başlıyorum
sabah:iki küçük dilim çavdar ekmek
üç küçük çeri domates
biraz peynir
üç zeytin
ve yememem gerekiyordu ama yedim
dört çatal dalaklı bal
ara öğün:yok

bu günlük böyle daha saat 11:40

destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

ara öğün olarakda doğadan beşi bir yerde çayı içtim.
su içmeye korkuyorum ya iş yerinde wc sıkıntısı var.su içme olayını eve mi bıraksam acaba böylece evdede atıştırma olmaz.

işim çıktı öğle yemeğini zamanında yiyemedim hoş işte dışardan söylemediğim takdirde yemek yokta.bende az önce fırından poğaça aldım ve yarısını yedim.yarısınıda yarın öğlen yerim artıkım.işteyken yeme fikrini kafamdan tamamen atıyorum ama evde öyle olmuyor evdede iradeli olmam lazım.

dün işte olomadığım için giremedim.bugün sabah tartıya çıktım dayanamadım ve 86,200 gördüm çok mutluyum dahada bir hırslandım yaza kadar 10 kilo daha vermem lazım.
dünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmek
1 tane büyük yeşil zeytin
biraz peynir
üç küçük domates
biraz menemen

öğlen:bir buçuk kepçe mantı
sarımsaklı yoğurt

ara:bir elma

akşam:bir kepçe mercimek çorbası
beş altı kaşık kereviz yemeği
yoğurt

ara:bir portakal

bir kupa neskafe ve yeterince su

selam arkadaşım
topiğin hayırlı olsun kilo verişini izleyeceğim şimdiden başarılar

seni okurken kendimi gördüm tek farkımız benim ikinci bebiş yok .iradem çok zayıf hayatımda ilk defa diyetisyene gittiğimde 4 kilovermiştim onun dışında uzun süreli hiç diyet yapamadım.yapamıyorum ama bu durumumdan da memnn değilim 88kiloyum. bu sayfaları okuyunca gaza geliyorum ama o kadar 1 hafta bilemedin 2 sonra eski ben umarım başarılı olursun canım darısı bana

hoşgeldin canım.bende çok iradesiz biriyim yemeğe özellikle abur cubura hiç dayanamazdım mutfaya her girişimde mutlaka ağzıma birşeyler atar sürekli ne yesem ne yesem diye düşünürdüm.aklım fikrim yemekteydi gerçekten ama.evde yarım ekmek yerdim kahvaltıda belkide geçerdi işe girince saat on iki olunca hemen bir yarım ekmek arası döner söylerdim.arada da çikilota bisküvi ne bulursam artık akşam eve gdince bir yarım ekmekle sofrada ne bulursam sonrası ise daha felaket tatlı kola cips yatana kadar elime ne geçerse yemekten çıldırmıştım artık.en son tartıda 92 oldum ben hariç herkez şişko olduğumun farkında.ama dur demem gerek diye bir karar aldım.ve bu kararı beynime kabul ettirdim gerçekten oluyormuş ama 22 gün oldu bak hala devam ediyorum çevremdeki herkez özellikle ailem ve eşim çok şaşkın benden böyle bir istikrar beklemiyorlardı.şunu söyleyeyim canım klasik olacak ama ben yaptıysam herkez yapar.sende bana katılabilirsin beraber devam edelim yediklerini yaz yazınca insan daha bir dikkat ediyor sorumlu hissediyor kendini.bu arada sabah tartıda 85,900 gördüm nasıl mutlu oldum anlatamam.
evet malesef bende diyet yapmaya zayıflamaya çalışanlardanım keşke zayıfım hiç diyet yapmama gerek yok diyebilseydim

keşke canım hepimiz diyebilsek inşallah öyle diyebileceğimiz zamanlarda gelecek sabır ve zaman lazım birde çelik gibi bir irade.benimki iyi gidiyor bakalım şimdilik sen kaç kilosun neler yapıyorsun anlatırmısın.

dünkü yediklerim şimdiden itiraf edeyim tatlıyı biraz fazla kaçırdım ama ilaveten yarım saat yürüdüm.ama sabah tartıda fazla çıkmadım hatta eksik çıktım 85,90085 ide gördüm artık

sabah:bir dili ekmek kepek
bir haşlama yumurta
bir tane büyük yeşil zeytin
biraz peynir
domates
ve üç çatal tayin pekmez karışımı

öğlen: bir havuç
bir elma

ara:yarım evyapımı küçük pohaça
bir köfte büyüklüğünde haşlama et

akşam:üçdört kaşık mercimek çorbası
biraz haşlama et
ve kabaktatlısı
(hiç dayanımıyorum ya tutamadım kendimi eskiye göre az diyete göre çok yedim)

dünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek
biraz yağda yumurta
bir kk peynir
domates

ara:bir elma

öğlen:iki evde yapım küçük pohaça

ara:bir kupa beşibiryerde çayı

akşam:bezelye yemeği
salata
yoğurt
ve haşlama tavuk eti

ara:yeşil çay nane limon aramalı

not:yeşil çay içemiyordum tadı çok iğrenç geliyordu nane limonlusunu aldım artık bende yeşil çay içebileceğim

evet buraya günlük yapalı bir hafta olmuş.hergün menü yazamıyorum ama sadece işteyken yazabiliyorum dün resmen çıldırmış gibi yedim.hatta midem kabul etmedi çıkardım ardından bir şişe maden suyu içip yürüyüşe çıktım.yarım saat yürüdüm ama sabah kalktığımda bile midem çok kötüydü.neyse o kadar yememe rağmen sabah tartıda 85,700 düm.kilo bildiriminde bulunuyorum günlüğüm.
başlangıç kilo:92
geçen hafta:87
bu hafta :85,700
giden :1,300
toplam giden:6,300
hedef :65
her pazartesi kilo bildirimde bulunacağım.

dünü vermiyor bugünkü menüm
sabah:bir buçuk dilim k.ekmeği
sucuklu yumurta
biraz peynir
iki zeytin
iki çatalda tayin pekmez

ara:yeşil çay

öğlen:barbunya yemeği
salata yoğurt

ara:yeşil çay

akşam:fırında palamut-alabalık
salata
umarım akşam fazla kaçırmam.bu ara biraz cıvıttım da

canım 22 günde mi92 den 85e indin öyleyse süper bende bu gün başladım iyi gidiyor sanki

dünkü menümü yazmıştım akşam fırında palamut vardı birde salata çok yemedim ama akşam bir çikilotalı gofreti götürdüm çayın yanında dayanamadım dünkü kaçamağımda o oldu ya ben dayanamıyorum hergün çıkıyorum tartıya bugün 85,200 geldim.çok sevindim.pazar günkü çıldırmadan dolayı dün çok çıktım herhalde neyse hedef bu hafta içlerinde 84 leri görebilmek görürümde inşallah...

selam
hergün tartılmak seni ümitsizliğe sürükleyebilir haftada 1 gün aynı saatte ve aynı kıyafetlerle tartılman daha sağlıklı olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…