teşekkür ederim canım herzaman beklerim sende diyetdemisin
hoşgeldin canım.bende çok iradesiz biriyim yemeğe özellikle abur cubura hiç dayanamazdım mutfaya her girişimde mutlaka ağzıma birşeyler atar sürekli ne yesem ne yesem diye düşünürdüm.aklım fikrim yemekteydi gerçekten ama.evde yarım ekmek yerdim kahvaltıda belkide geçerdi işe girince saat on iki olunca hemen bir yarım ekmek arası döner söylerdim.arada da çikilota bisküvi ne bulursam artık akşam eve gdince bir yarım ekmekle sofrada ne bulursam sonrası ise daha felaket tatlı kola cips yatana kadar elime ne geçerse yemekten çıldırmıştım artık.en son tartıda 92 oldum ben hariç herkez şişko olduğumun farkında.ama dur demem gerek diye bir karar aldım.ve bu kararı beynime kabul ettirdim gerçekten oluyormuş ama 22 gün oldu bak hala devam ediyorum çevremdeki herkez özellikle ailem ve eşim çok şaşkın benden böyle bir istikrar beklemiyorlardı.şunu söyleyeyim canım klasik olacak ama ben yaptıysam herkez yapar.sende bana katılabilirsin beraber devam edelim yediklerini yaz yazınca insan daha bir dikkat ediyor sorumlu hissediyor kendini.bu arada sabah tartıda 85,900 gördüm nasıl mutlu oldum anlatamam.seni okurken kendimi gördüm tek farkımız benim ikinci bebiş yok .iradem çok zayıf hayatımda ilk defa diyetisyene gittiğimde 4 kilovermiştim onun dışında uzun süreli hiç diyet yapamadım.yapamıyorum ama bu durumumdan da memnn değilim 88kiloyum. bu sayfaları okuyunca gaza geliyorum ama o kadar 1 hafta bilemedin 2 sonra eski ben umarım başarılı olursun canım darısı bana
evet malesef bende diyet yapmaya zayıflamaya çalışanlardanım keşke zayıfım hiç diyet yapmama gerek yok diyebilseydim
canım 22 günde mi92 den 85e indin öyleyse süper bende bu gün başladım iyi gidiyor sanki
selamdünkü menümü yazmıştım akşam fırında palamut vardı birde salata çok yemedim ama akşam bir çikilotalı gofreti götürdüm çayın yanında dayanamadım dünkü kaçamağımda o oldu ya ben dayanamıyorum hergün çıkıyorum tartıya bugün 85,200 geldim.çok sevindim.pazar günkü çıldırmadan dolayı dün çok çıktım herhalde neyse hedef bu hafta içlerinde 84 leri görebilmek görürümde inşallah...