ahsen_81 diyet günlüğü

seninle yarışarak birbirimizi motive ederek kilolardan kurtulmaya ben varım sende istersen tabiki

ben dün başladım bugün regl oldummmm 1 hafta idare et beni dikkat ederim ama spor yapamam sanırım:KK16:

selam
hergün tartılmak seni ümitsizliğe sürükleyebilir haftada 1 gün aynı saatte ve aynı kıyafetlerle tartılman daha sağlıklı olur canım
biliyorum canım ama dayanamıyorum sabah kalkar kalkmaz aklımda ilk tartılmak var.aynı kıyafetlerle tartılıyorum ve ve bu sabah 84,900 ü gördüm çok mutlu oldum dünde gün içersinde kardeşimle tartıldık ben daha fazla çıkarım demiştim ama 85 di demek gerçekten oluyor...ben hayatta bir hafta dayanamam ama burda kilo bildirimini haftada bir veriyorum pazartesi günleri.
seninle yarışarak birbirimizi motive ederek kilolardan kurtulmaya ben varım sende istersen tabiki
ben varım canım herzaman beklerim zaten evdede kardeşimle yapıyoruz daha bir dikkat ediyoruz ama ben diyet rejim psikolojisinde değilim ve rahatım adınıda saglıklı beslenme proğramı koydum.ve gerçekten rahatım çok yiyip midemi şişirmiyorum ekmeği sadece sabah yiyorum veya doymayacağımı düşündüğüm zaman bir dilim yiyorum.
ben dün başladım bugün regl oldummmm 1 hafta idare et beni dikkat ederim ama spor yapamam sanırım:KK16:

spor yapamasanda dikkat edersin.ben spor yapamıyorum işe bazen yürüyerek gidip geliyorum evde bisiklet var ama hiç binemiyorum iki tane çocuğum var fırsat yok.ama günlük hayatta daha hareketli olmaya çalışıyorum bazen müzik açıp çocuklarla kuduruyoruz ama düzenli spor yok malesef sen ne yapıyorsun spor olarak.

dünkü menüm
sabah:yarım haşlama yumurta
lor peyniri
domates
bir zeytin ama iri yeşil zeytin
bir dilim k.ekmeği

ara:yeşil çay

öğlen:bir kepçe mantı
bir krpçe karnıbahar yemeği
salata

ara:bir elma

akşam:iki dolma kuru biber
iki bardak ayran
doymadım yememek için kalktım biraz yeşillik attım ağzıma tere roka üstüne su içtim tokluk hissi verdi valla.öğlende kardeşimle kendimize yağsız tuzsuz karnıbahar yemeği yaptık annem bu hastane yemeği gibi olmuş dedi bizde bize yaptık dedim kimse yemedi zaten biz iki üç gün yeriz herhalde:)))
tarifini vereyim
karnıbaharı doğradım içine iki küçük patetes bir iri havuç doğradım.soğanı çok az yağda kavurdum az salça kattım azda tuz iki bardakda su düdüklüde 10 dk pişti iyi de oldu
afiyet olsun ya bizim evde sağlıklı yemekler pek sevilmiyor:KK56::KK56:

offff offffff bu gün resmen çıldırdım ve diyetin içine ettim.öğlen yemeği diye bir büyük bitter nestle çikolata yedim en büyük boyundan birde çizi sandiviç bisküvi tam bir paket.şimdi ise yeşil çay içiyorum:))))ama yılmak yok devam.... olur arada böyle kaçamaklar diyeceğim ama benimki kaçamak falan değil resmen cinayet bugün diyetimi öldürdüm.akşama birşey yemiyecem diye düşünsemde mutlaka yerim.hafif atlatırım inşallah

dünkü menüm:klasik kahvaltım
bir dl ekmek
peynir domates yumurta

öğlen:bir tabak karnıbahar yemeği
1 bardak ayran
bir küçük dolma

ara:bir küçük dolma

akşam bir kepçe karnıbahar yemeği
yoğurt

ara:bir parça çikolata
eşim israr etti

ahsen_81
Gül

Giriş tarihi:Mar 2010
offff offffff bu gün resmen çıldırdım ve diyetin içine ettim.öğlen yemeği diye bir büyük bitter nestle çikolata yedim en büyük boyundan birde çizi sandiviç bisküvi tam bir paket.şimdi ise yeşil çay içiyorum:))))ama yılmak yok devam.... olur arada böyle kaçamaklar diyeceğim ama benimki kaçamak falan değil resmen cinayet bugün diyetimi öldürdüm.akşama birşey yemiyecem diye düşünsemde mutlaka yerim.hafif atlatırım inşallah

dünkü menüm:klasik kahvaltım
bir dl ekmek
peynir domates yumurta

öğlen:bir tabak karnıbahar yemeği
1 bardak ayran
bir küçük dolma

ara:bir küçük dolma

akşam bir kepçe karnıbahar yemeği
yoğurt

ara:bir parça çikolata
eşim israr etti
bu gün yaramazlık yapmışın anlaşılan olsun :KK1:canım bende sabah tartıldım öylesine regl olmama rağmen 87.7 geldim geçen hafta 88 dim.bugün evdeyim şimdiye kadarçok kaçamak vermedim inşallah akşamı da kurtarırım

iki gündür diyet miyet kalmadı.yarında seminer için şehir dışına gidiyorum.pazartesi tekrar kolları sıvamak lazım hadi hayırlısı.ne güzel veriyordum ya fena cozuttum.tartıya bile çıkmadım.ama eski halime göre inceldim 50 beden pantolonlarım boldu bugün 48 beden aldım daha çok yolum var 42 lerde olacak inşallah....

17.03.2012 tarihinde diyeti bıraktım o günden beri hiç dikkat etmedim ve ne oldu hoooooop diye 88,800 oldum ne güzel 84,200 görmüştüm ama olmadı olmadı ya ben be kadar iradesizim tabi o tarihen bu yana günlüğe hiç uğramadım hatta kadınlar klübüne girdiğimde diyet bölümünü teyet geçiyordum:)))görmemezlikten geliyordum.
düğün var kardeşim gelinlik giyecek işin aslı sözde tekrar başladık bakalım bu nereye gidecek
sabah tartılmadım pazar sabahı 88 dim starttı bugün verdim hayırlısı bakalım
birde kardeşimle bugün spor salonuna gideceğiz ama ben spor yapamam ki
yazılmadım gideyim bir bakayım belki yazılırım

17.03.2012 tarihinde diyeti bıraktım o günden beri hiç dikkat etmedim ve ne oldu hoooooop diye 88,800 oldum ne güzel 84,200 görmüştüm ama olmadı olmadı ya ben be kadar iradesizim tabi o tarihen bu yana günlüğe hiç uğramadım hatta kadınlar klübüne girdiğimde diyet bölümünü teyet geçiyordum:)))görmemezlikten geliyordum.
Düğün var kardeşim gelinlik giyecek işin aslı sözde tekrar başladık bakalım bu nereye gidecek
sabah tartılmadım pazar sabahı 88 dim starttı bugün verdim hayırlısı bakalım
birde kardeşimle bugün spor salonuna gideceğiz ama ben spor yapamam ki
yazılmadım gideyim bir bakayım belki yazılırım

canım spor yapama deyıp kendını zorlamayıp yapmassan ıradesızım deyıp yemege devam edersen veremessın cnm benım bende sporu sevmıyorum ama evde hareket etmeye calısıyorum yoksa saglıksız bı yasam bızı beklıyor..kalp hastalıgı...şeker hastalıgı kolestrol tansıyon gbııııı

kendını bırakma lutfen

sabah:peynir zeytin yağda yumurta
ekmeği çok kaçırdım

bugünkü yediklerim şimdiye kadar bakalım bugün nasıl devam edecek.
umarım düğüne kadar verebilirim zamanda az kaldı ama ne verebilirsem kardır ana abiye giyemiyeceğim yene offff offfffffff pişmanlık pişmanlık

canım spor yapama deyıp kendını zorlamayıp yapmassan ıradesızım deyıp yemege devam edersen veremessın cnm benım bende sporu sevmıyorum ama evde hareket etmeye calısıyorum yoksa saglıksız bı yasam bızı beklıyor..kalp hastalıgı...şeker hastalıgı kolestrol tansıyon gbııııı

kendını bırakma lutfen

teşekkür ederim canım spor yapamamam iradesizlikten değilde varis var bende bacağım çok ağrıyor birde çok yorulduğum zaman belimde kas çekilmesi oluyor varislemi ilgili bilmiyorum.yürüyemiyorum bile ondan dedim spor yapamam diye.
sanada kolay gelsin.umarım istediğin kiloya düşersin.

öğlen:bir simit yedim
ara öğün olarakda yeşil çay içeceğim şimdi.
işte olunca daha rahat yiyip içemiyorsun ama evde ne bulursam yiyorum aşırı atıştşrma var özellikle tatlı çikolata falan dur demem gerek
bugün moralim bozuk inşallah yarına motive olurum

teşekkür ederim canım spor yapamamam iradesizlikten değilde varis var bende bacağım çok ağrıyor birde çok yorulduğum zaman belimde kas çekilmesi oluyor varislemi ilgili bilmiyorum.yürüyemiyorum bile ondan dedim spor yapamam diye.
Sanada kolay gelsin.umarım istediğin kiloya düşersin.

ay cnm kusura bakma :26:burda bazıları var hıc bı zahmete katlanmadan kılo vereyım dıyor:KK50:..onun ıcın yazdımmm :KK30:

X