Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana çok saçma geldi ben şehir dışından gelecem dedim bana gelme dedi bir numara verdi onu ara sana ilaçları versin dedi eee muayne edilmedim hastalığımi bilmiyor neye göre alacam çok garip bı olaydı bence gidilecek bir doktor değilBende çok merak edıyorum tedavısı nasıl ucretı ne kadar
Vitamin verdi mi acaba sizeBende başladım. Şimdilk soğun kürünü hayıt otu tohum çayını yap dedi. 2 hafta boyunca yap dedi bakalım. Hormonlarım bozuk diye verdi
415 miş bende gitmek istiyorum ama banada çok uzak babamlara gidersem Mersin 12 saat oraya belki o şekilde giderimBende çok merak edıyorum tedavısı nasıl ucretı ne kadar
Gebe misinizMerhaba kesinlikle gidin bende başladım tamamen bitkisel tedavi veriyor gerçekten
Gebe misiniz acaba sonuç nedir ?Bende başladım. Şimdilk soğun kürünü hayıt otu tohum çayını yap dedi. 2 hafta boyunca yap dedi bakalım. Hormonlarım bozuk diye verdi
Canım sen ahmet hocanın doğal tedavisi ile mi hamilesinVitamin verdi mi acaba size
Yok canım kendiliğindenCanım sen ahmet hocanın doğal tedavisi ile mi hamilesin
Tamamlayivi saglik sigortasi infertilite tanisinda gecmiyor malesef ben ozelde amh fsh baktirmak istedim karsilamadi ucretini odemeniz lazim dediler baska bir tani girildiginde oluyordurSize tavsiyem tamamlayıcı sağlık sigortası yapın. En azından tahliller ve muayeneler ücretsiz oluyor. Sadece girişte devlet katkısı 15 tl ödüyorsunuz
Yas ne mutlu adınıza sevindim. Peki hiç mi yararı olmadı bnde yeni başladmdaYok canım kendiliğinden
Ben o doğal tedavi yöntemlerini yapmadım canım, bidaki ay başlarım diyordum.Yas ne mutlu adınıza sevindim. Peki hiç mi yararı olmadı bnde yeni başladmda
merhaba canım sen doğal tedavi uyguladın mı peki kullandın mıMerhaba mersin medikal parkta kadın dogumcu Ahmet Yıldızbakana doğal tedavi olan var mı pcos var bende acaba bu yaptığı tedavi ne oluyor yardımcı olur musunuz
Hayır konya da başka doktorda tedavi görüyorum şuanmerhaba canım sen doğal tedavi uyguladın mı peki kullandın mı
Hayit otunu nasil kullaniyorsunuz acabaBende başladım. Şimdilk soğun kürünü hayıt otu tohum çayını yap dedi. 2 hafta boyunca yap dedi bakalım. Hormonlarım bozuk diye verdi
Sonuç alabildin mi?Merhaba kesinlikle gidin bende başladım tamamen bitkisel tedavi veriyor gerçekten