- 4 Mayıs 2015
- 190
- 283
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesin bilgi gibi yazmışsınız. nerden öğrendiniz bunuAhmet Hakan a saldıranlar para ile tutulmuş kişilerdir . Aydın Doğan kendini aklamak için mağdur edebiyatı yapabilmek adına bu saldırıyı düzenlemiştir bundan 15 gün öncede tehdit şu bu diyerek koruma talep edip gerekli evrakları tam vermemişlerdir . Ahmet Hakanı sevmem yanar döner 10 yıl içinde 180 derece döndü ama saldırıyı kınıyorum şiddet hiçbir zaman hiçbir şeyin çözümü olmamıştır
Ahmet Hakan deyince nedense yazasım gelmiyor.. Tuhaf adam. Ne olduğu ne dediği , nerde olduğu belli olmayan adam. Işınlanıyor devamlı.
..
Bunun dışında ortaya çıkmışsa gereken yapılır. Yapılmalı da. X ya da Y parti her birinden rahatsız edici tipler çıkabilir, çıkıyorda.
Tarihte onlarca defa şahit olmadık mı ?
Daha inandığı partinin başındaki kişiye bile ben yüzde yüz kefilim diyene rastlamadım.. Diyenin bile kafasında ki soru işaretlerini görmezden geldiğini düşünüyorum.
Sadece partiyi seviyor çok kişi, çoğu parti o ilk parti amacını taşımıyor.
Ak ' ın a sını duyan toplanıyor hani uç beş kelime alaya alıp muhabbet edebilir miyim diye ? Gerçi konu o olmasa da oraya geliyor bir şekilde.
Mhp Chp ve diğer partilerin konusu açıldığında bu düşmanlık hiç görünmüyor.
Bıkmadınız mı aynı cümleleri kurmaktan aynı kişilerle ?
Ne anlatmaya çalıştığını hiç anlamadım. Anladığım kadarıyla yazıcam, çatlarım yoksa.
akp ye %60 ın neredeyse tamamı tarafından muazzam bir düşmanlık var doğrudur. memleketin hali ortada. hele sizin gibiler çıkıp, dalga geçer gibi "altın çağını yaşıyor Türkiye" deyince bu düşmanlık katbekart artıyor. Hipnoz mu ediliyorsunuz anlamıyorum ama ben bazen cidden akıl tutulması yaşıyorum.
akp ye düşmanlığın sebeplerini teeeek tek tek maddeler halinde yazabilirim. a'dan z'ye.. öyle sandığınız gibi baş örtüsü ya da din düşmanlığı falan değil bu düşmanlığın sebebi.. her laf sırası geldiğinde yazıyorum bunu, müslümanım ve 2009 da baş örtüsü yasağına karşı eylem yapmış kadınım..
neyse, chp ye bu düşmanlık neden peki bir fikrin var mı? 65 yıldır tek başına iktidara gelmeyen bir partinin, nesine düşman bir kesim bu kadar? ne yapmış bu chp? cevap bekliyorum bir zahmet.
Benim aklımdan geçen, Atatürk , devrim ve ilke düşmanlığı..Sen ne diyorsun?
Nereyi anlamadın ? Şimdi ki chp kurulma amacındaki chp mi ? Ben bunu görmüyorum.
Baykal zaten chp adını sildi. Şimdi ise başındakiyle çok zayıf bir sol parti..
Onu sormadım yalnız ben, chp ye olan bu dusmanlıgı sordum. BAykal veya Kılıctaroglu zaten iktidarda olmadı.
Oyleyse eskiden, yani chp nin iktidarda oldugu donemden, yani cumhuriyet doneminden, yani Ataturk doneminden kalan bir dusmanlık, bir hazımsızlık, bir kuyruk acısı durumu diyebilir miyiz?
Şimdide dediğini ben anlamadım.
Şuan mevcut partiye ve başındakine oy verilmiyor mu ? Zayıf görülüyorsa oy verilmiyor hepsi bu.
Solcu değilimdir sol partiyi desteklemiyorumdur.
Solcu değilsem kuyruk acım mı oluyor ?
Özelden bir link atacağım sana. Yorumunu gerçekten merak ediyorum.
Ben ne diyorum, sen ne soyluyorsun.
Link acılmıyor ama baslıktan anladıgım kadarıyla, yine chp, yine islam :) Baska tutacak dalınız yok mu sizin?
Sırf din yuzunden mi bunca zulmun, memleketin ve halkın bu hale gelmesinin arkasında duruyorsunuz?
Hem islam deyip, hem kul hakkının dibine vuranları desteklemek te ayrı bi komedi ya, neyse..
Dedigim gibi okuyamıyorum, acılmıyor link.
Ne diyorsun Medcezir ? Neden iktidar olamıyor diye sormuyor musun ?
Mhp de iktidar olamıyor ? O da sağ parti..
Ben Akp düşmanlığı ve yazılanların yarısı kadar chp düşmanlığı görmedim.. Hiçbir yerde koloni gibi toplanıp chp yle alay edilmiyor .
Her yerde de bir Atatürk " kullanma derdi var.
Link vermek yasak mı konu içerisinde bilmediğimden özelden yolladım.
Evet chp ' nin geçmiş zamandan bu yana islam üzerine kurduğu cümleleri tarih ve kaynak olarak belirtmiş.
Ayrıca sen hipnoz olduğumuzu düşünüyorsun. Bu senin penceren. Benim taraftan baktığımda da tam tersi.
Chp iktidar olursa (ki iktidar olma gibi hiçbir amacı yok , muhalefetliği meslek edinmiş )
Ne olacağını düşünüyorsun.
Mazot ve maaşlar haricinde pek vaat göremedim
efide size birşey sormak istiyorum;yeterki başörtüsü serbest olsun ama sonra ne yaparlarsa yapsın umurumda değil mi demek bu?Yani başörtüsü bir tarafa,hırsızlık,ölüm,huzursuzluk bir tarafı mı diyorsunuz?Ülkenin şu an tek sorunu türbanmı sizce,türban sorununu hallettik gerisi harika mı işliyor?Adamlar türbandan bir tuttular yıllardır onun ekmeğini yiyorlar.Basortusu serbestligini anayasa mahkemesine parti olarak taşımaları benim gözümde bitiriyor chp yi isterse ağzıyla kuş tutsun diyorum.ve basortulu oy verenleri hiç anlamıyorum sınavlara girerken başını açıp yüreği sizlamayanlar mi. Acaba diyorum.
Akp de yapan vardır belki ama tum partiyi bununla karalamak bence bir akıl tutulması.ki bir yakinimdanda duyduğum gercek bir olay bunların çoğu komplo ile hazırlanmış çalıp çırpma gösterilen durumlar çamur at izi kalsın yapan varsa boynuna ama tum parti bir özgürlüğü ne zaman engelleme için anayasaya gitmiş.
Basortusu serbestligini anayasa mahkemesine parti olarak taşımaları benim gözümde bitiriyor chp yi isterse ağzıyla kuş tutsun diyorum.ve basortulu oy verenleri hiç anlamıyorum sınavlara girerken başını açıp yüreği sizlamayanlar mi. Acaba diyorum.
Akp de yapan vardır belki ama tum partiyi bununla karalamak bence bir akıl tutulması.ki bir yakinimdanda duyduğum gercek bir olay bunların çoğu komplo ile hazırlanmış çalıp çırpma gösterilen durumlar çamur at izi kalsın yapan varsa boynuna ama tum parti bir özgürlüğü ne zaman engelleme için anayasaya gitmiş.
1sen sen mi okudugunu anlamıyorsun, ben mi anlatamıyorum? Chp neden iktidar olamıyor diye neden sorayım? Biliyorum neden iktidar olamadıgını. Mhp ne alaka? Sag parti sol parti ne alaka?
Chp son 65 yıldır iktidarda degil, iktidarda olmayan bir partiye bu dusmanlık neden onu soruyorum?
Akpye oldugu kadar elbet chpye bir dusmanlık goremezsin, sebebini de ilk mesajımda soyledim.
Akp ye 13 yıldır memleketi, anayasayı ve halkı getirdigi noktadan oturu dusman insanlar. O yuzden burada da bu dusmanlıgı acıkca goruyorsun.
Yıllardır iktidarda olmayan bir partiye, yani memleket yonetiminde soz sahibi olmayan bir partiye neden bu dusmanlık onu soruyorum. Dİnden baska sebebiniz var mı? Utopik teorilerinizden baska yani?
Chp iktidara gelirse ne olacagını bilemem, 65 yıldır o sans verilmedi zira.
Okuduklarını bu sefer anlarsan sevinicem
:) Anladım.
Bende diyorum ki chp ye bir düşmanlık yok. Oyle abartılacak sayıda. Kuyruk acısından kastın herneyse ( amiyane bir tabir olmuş ) o da yok :)
Yok Atatürk ve laikliğe dayandırmak neden ? Böyle yapınca Bekir Coşkunun yazısını teyit ediyorsun bana göre.
Mhp yi katmamın nedeni neden tek derdin chp , duşmanlık varsa tek partiye yoktur.
Sadece chp mi çağdaş demokratik , Atatürk ' cü Türk partisi :)
Kendi adıma mevcut parlamento içinde ,bana şuan için en uygun gelen partinin Ak olduğunu soyluyorum. Bazı kafa karışıklıklarından dolayı geçen seçimde bir sıkıntı yaşadım. Fakat bu yapılan duşmanlığın çok büyük kısmının islam duşmanlığından kaynaklandığını düşünüp kesin net bir şekilde vazgeçmeyerek oyumu akp ye vereceğim.
Bana bu forumda düşmanlık yapan bir iki mesaj dışında mesaj gösteremezsin.
Akp ye var düşmanlık. Evet sebebini soyledin zaten kendince. Bence oyle değil. Hipnozsa bu pencereden bakıncada orada hipnozlanmışlar görünüyor.
Bu arada evet chp bir çok konuda kendini ortaya koyarak (islam konusunda ) kötü bir imaj çizdi gözümde.
Tek derdin islam mı diyorsun ; islam çerçevesindeki herşey benim tek derdim evet.
"Saldırganların kimliği, AKP gerçeğini gözler önüne serecek bilgiler içeriyor. Tehdit, sahtecilik, uyuşturucu suçları olan AKP'li saldırganlar, Türkiye'de 13 yıl boyunca iktidar partisi olan kurumun genetik haritasını ele veriyor. "
Vay vay vay çıkarıma bak,ee nede olsa solhaber ( beklenen üye geldi )
Akp.üyesi çıkınca ne oluyor ki,üyelik almak için sabıka kaydımı isteniyor ? İsteyen istediği partiye elini kolunu sallayıp üye olabiliyor...Yani burada okuduğumuz katil,sapık,yankesici vb. de akp,chp,mhp veya herhangi bir parti üyesi olabilirler :) Hatta sanırım Mune yazmıştı,haberi olmadan bir partiye üye yapılmıştı kendisi :)
Neeyyy akp üyesimiymiş,şaşırdık mı şaşırmadık tabi,pehh biz biliyorduk ki ( oh dualarım kabul oldu)
Bu arada bugün sanırım 8-10 tane kadar Ahmet Hakan konusu açılmış ve kimse bununla ilgili muneye şikayette bulunmamış mı