Ahmet Hakan'a saldıranlardan 2'si AKP üyesi çıktı

hahhh tam beklediğim haber hiç şaşırmadımmm
Hükümete yakın sabah gazetesi, Ahmet Hakan'a saldıranlar arasında bulunan ve AKP üyesi olan Uğur Adıyaman ile Fuat Elmas'ın partiden ihraç edildiklerini duyurdu.

Konunun AKP Fatih ilçe yönetiminin de gündemine alındığını söyleyen Sabah gazetesi, AKP üyeliklerinin ortaya çıkan Adıyaman ve Elmas'ın ihracı için AKP Fatih yönetiminin dün akşam olağanüstü toplandığını belirti.

tekrar kopyalayım ben. okumuyorsunuz. okuyun sayfaları arkadaşlar. geriden gelmeyin

ne alaka. bilinen şeydi zaten.. sizler gibi hiç olmazsa adam kendi kendini dövdü gibi saçmasapan savlar yazmıyorum

tamamm okudumm kızmaaa

Tabiki adam kendini dövdürttü.
Hatta kameralara yansıyan görüntülerde o takip eden arabada onun zaten.
Lütfen olayı çarpıtmayalım.

Ee zaten en başta kurallar açıkken,buna bir sınır getirilmemişken,bununla ilgili hiç bir uyarı yapılmamışken,Mune'de ara ara üyelerin kurallara uygun olduğu sürece istediği konuyu açıp yorum yapabileceğini hatırlatıyorken,bunlara rağmen hala şikayet edenlerin şimdi şikayet etmemesine,son uyarının gerçekten işe yarayıp idrak edilebilmiş olmasına şaşırdım diyeyim

bu haberin gerçekliğine inanmıyorum.malum yusuf yerkel içinde denmişti ilk başta ama yalan olduğu ortaya çıktı.
heee bunlar yedirilecek kişilerse bilemem,göz boyamak için.

işte şikayet etmiyorlar çünkü kazen ve mune bunun yanlış olduğunu açıkladılar. böykle bir kural olmadığını yazdılar.
bu durumda neden şikateyet etsinler ki
ayrıca kimsenin idrak sorunu yok çok şükür

bu da var saraylım.

Baştada yazmıştım. Her partiden böyle sivrilikler çıkabilir. Önemli olan sonuçtur.
Kanıtlanmış ve ihraç edilmişlerse söylenecek söz kalmıyor.

Chp' den de var mhp ' den var böyle şiddet içeren haberler. Butun partiyi mi sorumlu tutmak lazım ?

sabah gazetesi hdp li olduklarını kanıtları ile beyan etti,ma link verecek vaktım yok,sabah girin okuyun,az kaldı eyy 1 kasım gelde bitsin şu algı operasyonları,özgecenın katılınıde akpli yapmışlardı

bu haberin gerçekliğine inanmıyorum.malum yusuf yerkel içinde denmişti ilk başta ama yalan olduğu ortaya çıktı.
heee bunlar yedirilecek kişilerse bilemem,göz boyamak için.

" Bu haberin gerçekliğine inanmıyorum " diyen Ak parti üyeleri ti'ye alınıyor.
Sonuca ulaşmadan böyle dememek lazım değil mi Egem ?

Gerçi siyasette kimseyi alıntılayıp konuşmamak gerekiyormuş, dün itibariyle öğrenmiş bulundum. Herkes kendi partisiyle grup kurmuş burada.
Karşıt goruşleri okuyup konuşmak büyük hazdır oysa.

evet inanmıyorum ama yazdığım gibi gözden çıkarılmış da olabilirler ya da öyle gösterebilirler de.daha önce yusuf yerkelin görevden alındığı haber yapılmıştı,sonra anlaşıldı ki daha iyi bir yere getirilmiş.
gerçi o da görevden alma oluyor mu,kafam karıştı

ayyy bir de sabah mı haber yapmış.kabataş olayı gibi olmasın
baktım sabahın o haberine. facebook paylaşımlarıyla alakalıymış. onlarada baktıım.
.facebooktaki beğenilerine ve paylaşımlarına bakarak insanların ideolojisini anlamak akıl karı olmaz.

en önemlisi, hedef şaşırtmaca yaparlar çetedekiler
. öyle yaparlarki ne oldukları anlaşılmasın diye..

yani kabataş olayı gibi bir haber

Aslında sorulazin cevabı önceki mesajimda var özet geceyim akp de yapan varsa boynuna ben büyük bir kısmının yaygara karalama kampanyası ve yakınından duyduğum gercek bir olay ile komplo ile hazırlanmış çamur at izi kalsın olayları diye dusunuyorum.
Şu an iktidarda akp değil başkası olsa kadrolaşma mutlaka olacak herkes kendinden olanı getirecek bu kaçınılmaz bunu yapmayacağına inandığım bir grup yok.hayalperest olamaya gerek yok .adil mi değil.
Zina olayına gelince yasaklanması için dini bir yönetim gerek zira bu dünya ve günümüz turkiyesinde zina da bir özgürlük buna ilk karşı çıkan yine siz olursunuz.
Tek derdimiz türban değil ama partinin bu özgürlüğe karşı çıkması onlari anlamak için yeterli oy vermemek içinde çok parlak adamları vaatleri mi var.kadına yarım pay verilmesini kadın hakkına haksızlık olarak yorumlayan insanların olduğu bir grubu desteklemekten Allaha siginirim.
Çaldı çarptı ülkeyi sattı nakaratlarina doyduk ee daha öncekiler ozellestirmedi zenginliğin dibine mi vurduk...simit alacak param yoktu çocukken.muz ruyalarimin meyvesiydi şimdi en fakirnin de aldığına şahit oluyorsun.ben ülkenin en iyi dönemlerini bu iktidarda yaşadığını gördüm özgürlüklerimize sahip olduk okula milli guvenlik hocası geleceğinde saklanmiyoruz artık..devrim bunlar bizim icin.
Hulasa elbette temelde din anlayisimizdir bu partiden kopma noktamız ve cokta parlak fikirleri yok iki.

Ömer Çelik açıklama yapmış ihraç edildiklerine dair.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…