Hükümete yakın sabah gazetesi, Ahmet Hakan'a saldıranlar arasında bulunan ve AKP üyesi olan Uğur Adıyaman ile Fuat Elmas'ın partiden ihraç edildiklerini duyurdu.hahhh tam beklediğim haber hiç şaşırmadımmm
ne alaka. bilinen şeydi zaten.. sizler gibi hiç olmazsa adam kendi kendini dövdü gibi saçmasapan savlar yazmıyorumama itiraf et okyy fırsat kolluyorsun şu akp ile bişeler bulsamda paylaşsamm.. şu hükümet için bişiler bulsamda paylaşsam aslında sende bu şekil partin için çalışmış oluyorsun haklısın .. parti için çalışmak lazımm..
tamamm okudumm kızmaaaHükümete yakın sabah gazetesi, Ahmet Hakan'a saldıranlar arasında bulunan ve AKP üyesi olan Uğur Adıyaman ile Fuat Elmas'ın partiden ihraç edildiklerini duyurdu.
Konunun AKP Fatih ilçe yönetiminin de gündemine alındığını söyleyen Sabah gazetesi, AKP üyeliklerinin ortaya çıkan Adıyaman ve Elmas'ın ihracı için AKP Fatih yönetiminin dün akşam olağanüstü toplandığını belirti.
o şikayet edenlerden değilim. hatta o konuda aksini savunan biriyim.
ve gereken o konuda adminler tarafından yazıldı.
bunun yanlış olduğunu açıkladılar.
ve konu kapandı.
herkes bunun yönetim tarafından kabul olmayacağını okudu.
yani şikaayetlerin.
peki bu olay bu şekilde sonuçlanmışken sen ne diye şikayetçi olmamalarına şaşırıyorsun ki.
yönetimin şikayetlerin yanlış olduğunu belirtmesinden sonra kim şikayet edecek artık.
amaç laf sokmakta ,mantıklı soksak hiç olmazsa
bu haberin gerçekliğine inanmıyorum.malum yusuf yerkel içinde denmişti ilk başta ama yalan olduğu ortaya çıktı.AKP, Ahmet Hakan'a saldıran üyeleri ile ilgili kararını verdi
Ahmet Hakan'a saldıran dört kişiden ikisinin AKP üyesi olduğunun ortaya çıkması üzerine, AKP her iki üyeyi de ihraç ettiğini duyurdu.
Yayınlanma tarihi: 02 Ekim 2015 Cuma
Hükümete yakın sabah gazetesi, Ahmet Hakan'a saldıranlar arasında bulunan ve AKP üyesi olan Uğur Adıyaman ile Fuat Elmas'ın partiden ihraç edildiklerini duyurdu.
Konunun AKP Fatih ilçe yönetiminin de gündemine alındığını söyleyen Sabah gazetesi, AKP üyeliklerinin ortaya çıkan Adıyaman ve Elmas'ın ihracı için AKP Fatih yönetiminin dün akşam olağanüstü toplandığını belirti.
Toplantı sonunda iki isim de ihraç edildi.
"BİZ ŞİDDETE KARŞIYIZ"
AKP'nin Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş yaptığı açıklamada, "Haksız yere yapılan her türlü şiddeti, darpı kınıyorum" diyerek şiddete karşı olduklarını belirtti.
işte şikayet etmiyorlar çünkü kazen ve mune bunun yanlış olduğunu açıkladılar. böykle bir kural olmadığını yazdılar.Ee zaten en başta kurallar açıkken,buna bir sınır getirilmemişken,bununla ilgili hiç bir uyarı yapılmamışken,Mune'de ara ara üyelerin kurallara uygun olduğu sürece istediği konuyu açıp yorum yapabileceğini hatırlatıyorken,bunlara rağmen hala şikayet edenlerin şimdi şikayet etmemesine,son uyarının gerçekten işe yarayıp idrak edilebilmiş olmasına şaşırdım diyeyim
Turkiyenin basina gelmis gecmis en felaket partinin alternatifi yok..Evet, simdiye kadar hic bir parti Turkiyede Cumhuriyeti, rejimi bu kadar tehdit etmemis, adaletsizligi ve kokusmuslugu bu kadar derinden yasatmamisti.. Halkin yarisi kredi kartsiz yasayamaz hale gelmis, ote yandan da ulke bir ic savasin esigine gelmis. Gun gecmiyor ki bir ya da birkac sehit haberi gelmesin. Guneydogu yillardir PKK nin eline birakilmis, tarihte ilk defa.. PKK bayraklari ile Taksimin gobeginde dolasmak serbest.. Maskeler takip Kalasnikoflarla caddelerde yuruyusler yapmak teroriste serbest, onlara merminin degil gercegi, plastigi bile sikilmaz, AKPnin borusu anca savunmasiz olan halka otuyor. Halk issiz, esnaf kepenk indiriyor, borcu olmayan kalmamis.. Cunki 80 senede yapilan hersey bir bir satildigi halde dis borc dort katina cikmis. Hazine bos.. Hazine sadece milletvekillerini doyurmaya yetiyor.. Turkiyenin zengin kaynaklari sadece yandaslara yetiyor. Isci ve emeklilere yapilan zamlar yuzde ucleri gecemezken bir gecede milletvekili ve vekil emeklilerine yapilan yuzde 40lara varan zamlari gordu AKP zamaninda bu ulke..
Daha kotu nasil olur, bu ulke daha fazla nasil somurulur bilemedigimden bence de alternatifi yok. AKP ile hizla yola devam, tamamen batakliga gomulene, butun evlerde herkes tek tek Turkiyenin batisini iliklerine kadar hissedene dek..
Altin cagini yasayan Turkiye sokaklarindan bir goruntu.. Sahipsiz bir ulke..
Artik PKKnin da Turkiyede silahli polis orgutu teskilati var.. Kim derdi ki? Onlar da AKP sayesinde altin caglarini yasiyorlar iste..
bu haberin gerçekliğine inanmıyorum.malum yusuf yerkel içinde denmişti ilk başta ama yalan olduğu ortaya çıktı.
heee bunlar yedirilecek kişilerse bilemem,göz boyamak için.
hdplimi hiç güleceğim yoktusabah gazetesi hdp li olduklarını kanıtları ile beyan etti,ma link verecek vaktım yok,sabah girin okuyun,az kaldı eyy 1 kasım gelde bitsin şu algı operasyonları,özgecenın katılınıde akpli yapmışlardı
evet inanmıyorum ama yazdığım gibi gözden çıkarılmış da olabilirler ya da öyle gösterebilirler de.daha önce yusuf yerkelin görevden alındığı haber yapılmıştı,sonra anlaşıldı ki daha iyi bir yere getirilmiş." Bu haberin gerçekliğine inanmıyorum " diyen Ak parti üyeleri ti'ye alınıyor.
Sonuca ulaşmadan böyle dememek lazım değil mi Egem ?
Gerçi siyasette kimseyi alıntılayıp konuşmamak gerekiyormuş, dün itibariyle öğrenmiş bulundum. Herkes kendi partisiyle grup kurmuş burada.
Karşıt goruşleri okuyup konuşmak büyük hazdır oysa.
ayyy bir de sabah mı haber yapmış.kabataş olayı gibi olmasınhdplimi hiç güleceğim yoktu
baktım sabahın o haberine. facebook paylaşımlarıyla alakalıymış. onlarada baktıım.ayyy bir de sabah mı haber yapmış.kabataş olayı gibi olmasın
yani kabataş olayı gibi bir haberbaktım sabahın o haberine. facebook paylaşımlarıyla alakalıymış. onlarada baktıım.
.facebooktaki beğenilerine ve paylaşımlarına bakarak insanların ideolojisini anlamak akıl karı olmaz.
en önemlisi, hedef şaşırtmaca yaparlar çetedekiler
. öyle yaparlarki ne oldukları anlaşılmasın diye..
efide size birşey sormak istiyorum;yeterki başörtüsü serbest olsun ama sonra ne yaparlarsa yapsın umurumda değil mi demek bu?Yani başörtüsü bir tarafa,hırsızlık,ölüm,huzursuzluk bir tarafı mı diyorsunuz?Ülkenin şu an tek sorunu türbanmı sizce,türban sorununu hallettik gerisi harika mı işliyor?Adamlar türbandan bir tuttular yıllardır onun ekmeğini yiyorlar.
Ve tek desteklediğim konusu budur yani başörtüsü serbestliği ama diğer yaptıklarını görünce büyük bir nefret oluşuyor bende,maalesef görmemezlikten gelemiyorum;hele ki çalıp çırpıp,her fırsatta kendilerinden olmayanı küçümseyip,hedef gösterip ülkeyi kaosa sürüklerken,sandıktan kendi istedikleri çıkmadı diye verdiğimiz oyları beğenmeyip bizi tekrar sandık başına yollarken ve ülkede bu kadar şehit varken inan vicdanım sızlıyor anlıyormusun,şükür ki görüyorum.
Tum partiyi basortusu sebebiyle karalamak ya da bitirmek te aynı akıl tutulması.
Senin mantıgına gore, zinayı suc kapsamından cıkaran akpyi de bitirmen lazımdı gozunde.
BAsortusune dokunmasın ama islamın lanetledigi her tur olay yasansın, sorun degil yani? İste ben bu noktada inanc samimiyetini sorgularım.
Bir de 13 senedir her turlu yetkiyi tek basına kullanan ve elinde tutan iktidar, neden bas ortusunu bir turlu halledemedi?
Chp anayasaya mahkemesine goturdugu icin demeyesin sakın, komik duruma dusersin.
BAsortunuzden 13 senedir nemalandılar cunku. Daha da nemalanacaklardı da, yemedi daha fazla.
evet inanmıyorum ama yazdığım gibi gözden çıkarılmış da olabilirler ya da öyle gösterebilirler de.daha önce yusuf yerkelin görevden alındığı haber yapılmıştı,sonra anlaşıldı ki daha iyi bir yere getirilmiş.
gerçi o da görevden alma oluyor mu,kafam karıştı