Ahmet Hakan'a saldıranlardan 2'si AKP üyesi çıktı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Ahmet Hakan'a saldıranlardan 2'si AKP üyesi çıktı
Ahmet hakan'a saldıran 4 kişiden 2'sinin AKP Fatih ilçe teşkilatı üyesi olduğu ortaya çıktı.
31645463.jpg

Perşembe, 01 Ekim 2015 20:13

Ahmet Hakan'ı Doğan TV Center'dan itibaren takibe alarak, evinin önünde saldıran kişilerle ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Saldırganların kimliği, AKP gerçeğini gözler önüne serecek bilgiler içeriyor. Tehdit, sahtecilik, uyuşturucu suçları olan AKP'li saldırganlar, Türkiye'de 13 yıl boyunca iktidar partisi olan kurumun genetik haritasını ele veriyor.

Kanal D Haber'in aktarımına göre; suç dosyaları kabarık saldırganların ikisinin AKP Fatih İlçe Teşkilatı üyesi.

Birbiriyle akraba olan 4 saldırganın hepsi, İstanbul Fatih'te yaşıyor.

5 VE 8 YILLIK AKP ÜYELERİ

29 yaşındaki özel güvenlikçi Uğur Adıyaman, 12 Ekim 2010 tarihinde Fatih AKP Teşkilatı'na üye olmuş. Polisteki kaydı kabarık olan Adıyaman'ın, uyuşturucu, birden fazla kişiyi tehdit, resmi belgede sahtecilik suçlarından sabıkası var.

Saldırganlardan Fuat Elmas da özel güvenlikçi olarak çalışıyor. Elmas da 19 Haziran 2007'de AKP Fatih Teşkilatı'na üye oldu ve 2010 yılına kadar özel bir güvenlik firmasında çalıştı.

29 yaşındaki Kamuran Ergin, şu an bir tekstil firmasında çalışıyor. Uyuşturucu ticareti, yaralama ve silahlı yağma suçlarından poliste işlem görmüş.
http://haber.sol.org.tr/turkiye/ahmet-hakana-saldiranlardan-2si-akp-uyesi-cikti-131377

29 yaşındaki özel güvenlikçi Uğur Adıyaman, 12 Ekim 2010 tarihinde Fatih AKP Teşkilatı'na üye olmuş. Polisteki kaydı kabarık olan Adıyaman'ın, uyuşturucu, birden fazla kişiyi tehdit, resmi belgede sahtecilik suçlarından sabıkası var.

Bu adama özel güvenlik nasıl yaptırılıyor. Özel güvenlikler işe alınırken hiç araştırılmıyor mu?

Bu adama özel güvenlik nasıl yaptırılıyor. Özel güvenlikler işe alınırken hiç araştırılmıyor mu?

ya şimdi alınan olmasın sözüm meclisten dışarıda, özel güvenliklerden pek bişey beklememek lazım, zaten başka hiç bir iş bulamayanlar bu işi yapmak zorunda kalıyor
bi ara özel güvenlikler polis yapılcak deniyordu, iyi ki olmamış

Haber kaynağı SOL haber:KK70::KK70::KK70:
Kim inanır buna, belli neye hizmet ettiği.
Ayrıca cumhurbaşkanımızın açıklamasını bekliyorum o "evet" derse benim için Ahmet Hakan saldırıya uğramış sayılır o zamana kadar ben kendi kendini dövdürğünü düşünmeye devam ediyorum.

(cılkını çıkardın cogni demeyin, en azından ne yazacaklarını önceden kestirip yazıyorum ki bir daha aynı şeyi "zaten yazılmış ya" deyip yazmıyorlar. asdfgh)

Ayrıca cumhurbaşkanımızın açıklamasını bekliyorum o "evet" derse benim için Ahmet Hakan saldırıya uğramış sayılır o zamana kadar ben kendi kendini dövdürğünü düşünmeye devam ediyorum.

(cılkını çıkardın cogni demeyin, en azından ne yazacaklarını önceden kestirip yazıyorum ki bir daha aynı şeyi "zaten yazılmış ya" diyip yazmıyorlar. asdfgh)
yalnız şu yazdığını ilk cümleni yani, bende bekliyordum.
ilk kim yazacak diye. göreceğiz bakalım:)

Allahım ya sabır ya sabır... Yok ya AKP değil hdp liler yapmıştır 1 kasımda oylarını arttırabilmek için:rolleyes:

Ahmet Hakan deyince nedense yazasım gelmiyor.. Tuhaf adam. Ne olduğu ne dediği , nerde olduğu belli olmayan adam. Işınlanıyor devamlı.
..

Bunun dışında ortaya çıkmışsa gereken yapılır. Yapılmalı da. X ya da Y parti her birinden rahatsız edici tipler çıkabilir, çıkıyorda.
Tarihte onlarca defa şahit olmadık mı ?

Daha inandığı partinin başındaki kişiye bile ben yüzde yüz kefilim diyene rastlamadım.. Diyenin bile kafasında ki soru işaretlerini görmezden geldiğini düşünüyorum.

Sadece partiyi seviyor çok kişi, çoğu parti o ilk parti amacını taşımıyor.

Ak ' ın a sını duyan toplanıyor hani uç beş kelime alaya alıp muhabbet edebilir miyim diye ? Gerçi konu o olmasa da oraya geliyor bir şekilde.

Mhp Chp ve diğer partilerin konusu açıldığında bu düşmanlık hiç görünmüyor.

Bıkmadınız mı aynı cümleleri kurmaktan aynı kişilerle ?

Saldırıyı birde burda kınıyorum alakalı herbaslikta kinayacagim .

Ahmet Hakan deyince nedense yazasım gelmiyor.. Tuhaf adam. Ne olduğu ne dediği , nerde olduğu belli olmayan adam. Işınlanıyor devamlı.
..

Bunun dışında ortaya çıkmışsa gereken yapılır. Yapılmalı da. X ya da Y parti her birinden rahatsız edici tipler çıkabilir, çıkıyorda.
Tarihte onlarca defa şahit olmadık mı ?

Daha inandığı partinin başındaki kişiye bile ben yüzde yüz kefilim diyene rastlamadım.. Diyenin bile kafasında ki soru işaretlerini görmezden geldiğini düşünüyorum.

Sadece partiyi seviyor çok kişi, çoğu parti o ilk parti amacını taşımıyor.

Ak ' ın a sını duyan toplanıyor hani uç beş kelime alaya alıp muhabbet edebilir miyim diye ? Gerçi konu o olmasa da oraya geliyor bir şekilde.

Mhp Chp ve diğer partilerin konusu açıldığında bu düşmanlık hiç görünmüyor.

Bıkmadınız mı aynı cümleleri kurmaktan aynı kişilerle ?
Konu c.başkanına gelip geyiğe bağlanacak ay hepsi çok zeki ve komik neden öyle diyorsun hiç sıkılmadik.

(cılkını çıkardın cogni demeyin, en azından ne yazacaklarını önceden kestirip yazıyorum ki bir daha aynı şeyi "zaten yazılmış ya" deyip yazmıyorlar. asdfgh)

Ne çektik soldan be :KK53:
İşte bunlae hep cehape Zihniyeti :KK11:

Öyle bir emin tavırla deniyor ki, 'ık pırtı lıfını dıyıncı hımın kırılıyısınız'
Nedense bunu iddia eden tipler de sürekli bir savunma modundalar.
Hayrola bir partiye oy veriyorsunuz diye her üyesini tanıyor musunuz? Nasıl bir emin olmak bu? Hele ki savunmak için...
Geçiniz efenim geçiniz.
Parti destekliyorsunuz, takım tutmuyorsunuz. :KK59:

Partilere gercekten gonul verenlerin disinda bundan nemalanmak isteyenler de elbet cikiyor.Bu bazen isinde yukselmek icin oluyor.Burdaki dusuncem sirtimi iktidara dayarsam basim belaya girse de yirtarim diye muhtemelen.Tabi oncelikle sorulmasi gereken bu herifler kimin maşasi ? O onemli.Gerci bunlar kirk baharin otunu yemis adamlar.Herseyi kamufle ederler.

Ahmet Hakan a saldıranlar para ile tutulmuş kişilerdir . Aydın Doğan kendini aklamak için mağdur edebiyatı yapabilmek adına bu saldırıyı düzenlemiştir bundan 15 gün öncede tehdit şu bu diyerek koruma talep edip gerekli evrakları tam vermemişlerdir . Ahmet Hakanı sevmem yanar döner 10 yıl içinde 180 derece döndü ama saldırıyı kınıyorum şiddet hiçbir zaman hiçbir şeyin çözümü olmamıştır

X