- 28 Aralık 2023
- 5.436
- 16.192
- Konu Sahibi dolar milyoneri
Olabilir aslında hiç yoktan iyidir o zaman birazdan kalkıp yapalım mıGünde 1 ml ile ben size eşlik edebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir aslında hiç yoktan iyidir o zaman birazdan kalkıp yapalım mıGünde 1 ml ile ben size eşlik edebilirim
Şuan bende 10.günü bitirdim. Şeker benide zorluyor. Kilo verebildinz miSelam kızlar daha önce Ahmet apa seviye 3 ün yarısına kadar geldim ama bıraktım. Bilmeyenler için un yok şeker yok meyve bile yok ilk seviye 40 gün sürüyor. Beni zorlayan şey tatlı krizleri geçen hafta yapmaya başladım iki hafta yaptım ve aptalca seviye üçten başladım ama bu hafta sonu bozacağım muhtemelen. Şekersizlikten delirecem:) neyse yeniden başlamak ve disiplinli devam edebilmek için hem burda konu açmak hem de birlikte yürüyebileceğim bir yol arkadaşı bulmak istedim. İnşallah bir çılgın arkadaşım bana eşlik eder :) bu arada diyette asla aç kalmıyorsunuz şeker ve una bağımlılığınız yoksa çok kolay yaparsınız.
Ay hoşgeldinizŞuan bende 10.günü bitirdim. Şeker benide zorluyor. Kilo verebildinz mi
On günde üç kilo maşallah çok güzel bir başlangıç asla bırakma güzel başlamışsın devam ettir benceHoşbuldum
Ben 96 kiloydum 3 kilo vermişim bana az gelıyor ama Detoks da yapmıyorum hiç. Hedefim inşallah 70 ama zorlanıyorm. Çikolata istıyor canım
Mesajını görmemişimToplam kaç gün oldu ki sana
Hoş geldin adet zamanı ben de tartılmaktan hoşlanmıyorum ama her gün de tartılıyorumTamam dir size eşlik edecegim bugun bildirim yaparim ..
Adet olmayı bekliyorum adetten sonra net kilom belli olur diye düşünüyorum.. o yuzden tartilmiyorum ama benimde hemen hemen 1 ay olmak üzere.. ama bu hafta sonu baya bozulmuş gecti.bugunde oruca niyet ettim..
İnsülin direnci varmis o yuzden az az gidiyor zannımca kilolar ..net kilom adetten sonra belli olur..uzun bir süre kacamak yapmamalıyım.
Ne kadar kilo verdinizMesajını görmemişim
Bir ayı geçti 5. Haftadayım ama arada bir gün bozdum
Merhaba, yasaklı gıdalar var ve sıvı alım saatleri var bunlara dikkat ederek yapılıyorNe yapmak gerekiyor, nasıl ilerlenecek
4.5 civarı verdim az verdim ama ben daha fazla verebilirdimNe kadar kilo verdiniz
Valla bu işin kolayı yok sıkıcaz totoyu ama şöyle de bi gerçek var ilk üç hafta geçince bu istekler azalacak vücut alışacak şekersizliğeYa bnde veremedim istediğim gbi daha başındayım ama şimdilik şükür 4 kilo gtti ama çok fazla Çikolata istıyor cnm biri cıksa motıve etse Bn yaptım şöyle böyle sabır dese
İnşallah alışır. Evde herkes tatlı pasta baklava yiyor Bn hazırla yıka bulaşıkValla bu işin kolayı yok sıkıcaz totoyu ama şöyle de bi gerçek var ilk üç hafta geçince bu istekler azalacak vücut alışacak şekersizliğe
Ay senin durum kötüüüü yapma kız onlar da yemesin ben yalnız yaşadığım için evimde diyet düşmanı yok şanslıyım fjdjjdİnşallah alışır. Evde herkes tatlı pasta baklava yiyor Bn hazırla yıka bulaşık
Bu diyet 40 gün olmak zorunda bnm dhaa 30 günüm var o ödüle aksi gbi kızlarımın okuluna kurabiyeler ve su börekleri yapacağm. İmtihan ağırAy senin durum kötüüüü yapma kız onlar da yemesin ben yalnız yaşadığım için evimde diyet düşmanı yok şanslıyım fjdjjd
Ama haftasonu bu işe bi ara vereceğim bir günlük
Hak ettiğimi düşünüyorum
Yani şöyle seviye seviye gidiyo ilk seviye 40 günBu diyet 40 gün olmak zorunda bnm dhaa 30 günüm var o ödüle aksi gbi kızlarımın okuluna kurabiyeler ve su börekleri yapacağm. İmtihan ağır