Ahmet Alp burunları biraz küçük mü yapıyor acaba?

hande1335

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
9
3
16
30
İnstagramındaki fotoğraflara baktığımda ameliyat masasındakiler bana biraz küçük gibi geliyor. Normal fotoğraflarda sıkıntı yok ama. Sizce yanlış mı düşünüyorum?

Önerebileceğiniz çok ünlü doktorlar dışında doktor var mı? 20 30 bin verip muayenesinde oturacak yer bile olmayan doktoların egosunu çekecek durumda değilim.

sana tafsıyem tamer haliloğlu ve salih aydına bak derim ben salih aydına ameliyat olacam ınsa.

Merabalar. Ben 2,5 ay önce Ahmet beye ameliyat oldum. Ve dediğiniz gibi ameliyattan çıktığımda operasyonun hemen öncesi ve sonrası fotoğraflarımı görünce biran içim gitti. Allahım küçücüktü burnum. Neyse dedim. Eski koccaman burnumdan iyidir heralde :KK48:1 hafta sonra alçı tampon çıktığında ve aynaya baktığımda fena durmuyordu. Korkularım azalmıştı ama yinede kendisine sormadan edemedim. Burnum acaba biraz küçükmü kaldı yüzüme dedim. Oda mantıklı ve profesyonelce bir açıklama yaptı saolsun. Burun zamanla oturacak ve sonraki süreçte aşağı düşmeleri hesaba katarak bir iki milim dik ve kısa yapılır dedi. Yani tam olarak olmasada buna benzer birşeydi söylediği. Şükürki haklı çıktı doktorum :21:
Gün geçtikçe burnum hem oturdu yüzüme hemde sahiden birazcık inip ideal şekline kavuşmaya başladı. Gün geçtikçe dahada seviyorum yeni burnumu. Dahası Ahmet bey yeni bir teknikle burun ucu düşmelerini önleyecek bir işlem uyguluyor. Ve 30 yıl sonra bile asla düşmez bu burun diyede garanti veriyor. Ben açıkcası kendisine çok güvendim ve çok memnunum. Gerçi henüz 2,5 aylık bir dönemdeyim. Belki erken bir değerlendirme olabilir ama yinede fiyat performans ilgi alaka mütevazilik ve mesleki deneyiminden ziyadesiyle memnun kaldım. 15-20 bin isteyen doktorlarada burdan teessüflerimi bildiriyorum :KK54:
Son olarak yinede içinizde küçük burun sorunsalı ilgili en ufak bir endişe kalmışsa mutlaka açık açık kendisine iletin bu kaygınızı. Doğal isteyene daha uzun yapılı havalı ve iddalı isteyene ise daha kavisli ve dik bir burun yaptığı gerçek. Ama kesinlikle işin sonunda yüzle uyumlu burunlar çıkıyor adamın elinden. Çünkü ben ameliyat öncesinde ve sonrasında bir sürü hastasını takibe almış uzun uzun izlemiş hatta bir çoğuyla özelden görüşüp öyle karar vermiştim. Yani görüyorumki ameliyat masasındaki resimlerle hasta ayağa kalkıp normal yaşasıntısına döndüğündeki hali arasında kilometrelerde fark var:-) En net ve canlı örnek olarak bknz BEN ;)

İnstagramındaki fotoğraflara baktığımda ameliyat masasındakiler bana biraz küçük gibi geliyor. Normal fotoğraflarda sıkıntı yok ama. Sizce yanlış mı düşünüyorum?

Önerebileceğiniz çok ünlü doktorlar dışında doktor var mı? 20 30 bin verip muayenesinde oturacak yer bile olmayan doktoların egosunu çekecek durumda değilim.
Merabalar. Ben 2,5 ay önce Ahmet beye ameliyat oldum. Ve dediğiniz gibi ameliyattan çıktığımda operasyonun hemen öncesi ve sonrası fotoğraflarımı görünce biran içim gitti. Allahım küçücüktü burnum. Neyse dedim. Eski koccaman burnumdan iyidir heralde :KK48:1 hafta sonra alçı tampon çıktığında ve aynaya baktığımda fena durmuyordu. Korkularım azalmıştı ama yinede kendisine sormadan edemedim. Burnum acaba biraz küçükmü kaldı yüzüme dedim. Oda mantıklı ve profesyonelce bir açıklama yaptı saolsun. Burun zamanla oturacak ve sonraki süreçte aşağı düşmeleri hesaba katarak bir iki milim dik ve kısa yapılır dedi. Yani tam olarak olmasada buna benzer birşeydi söylediği. Şükürki haklı çıktı doktorum :21:
Gün geçtikçe burnum hem oturdu yüzüme hemde sahiden birazcık inip ideal şekline kavuşmaya başladı. Gün geçtikçe dahada seviyorum yeni burnumu. Dahası Ahmet bey yeni bir teknikle burun ucu düşmelerini önleyecek bir işlem uyguluyor. Ve 30 yıl sonra bile asla düşmez bu burun diyede garanti veriyor. Ben açıkcası kendisine çok güvendim ve çok memnunum. Gerçi henüz 2,5 aylık bir dönemdeyim. Belki erken bir değerlendirme olabilir ama yinede fiyat performans ilgi alaka mütevazilik ve mesleki deneyiminden ziyadesiyle memnun kaldım. 15-20 bin isteyen doktorlarada burdan teessüflerimi bildiriyorum :KK54:
Son olarak yinede içinizde küçük burun sorunsalı ilgili en ufak bir endişe kalmışsa mutlaka açık açık kendisine iletin bu kaygınızı. Doğal isteyene daha uzun yapılı havalı ve iddalı isteyene ise daha kavisli ve dik bir burun yaptığı gerçek. Ama kesinlikle işin sonunda yüzle uyumlu burunlar çıkıyor adamın elinden. Çünkü ben ameliyat öncesinde ve sonrasında bir sürü hastasını takibe almış uzun uzun izlemiş hatta bir çoğuyla özelden görüşüp öyle karar vermiştim. Yani görüyorumki ameliyat masasındaki resimlerle hasta ayağa kalkıp normal yaşasıntısına döndüğündeki hali arasında kilometrelerde fark var:-) En net ve canlı örnek olarak bknz BEN :KK66:

Kime ameliyat oldunuz? Ahmet alp konusunda aynı fikirdeyim.burunları çok kalkık yapıyor bizzat da gördüm muayene için beklerken porkynose açılar hep.hatta birininki bariz asimetrik kalmış.ayrıca ücretsiz muayene ile kalın derili burunlari eliyor.yara iyileşmesi zor olur diye de ekliyor.üslup olarak da sosyal medyadaki gibi güleryüzlü biri değil agresif tarzı var.

Takdir edilecek tarafı ise para icin boş vaatte bulunup yapamayacagi işe hallederiz kafasıyla girişmiyor. O yönden alkışlanmali..

Back
X