- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi nazar boncuxgxum
ne pis bi adammış Allah kurtarmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dün çok kötü bi şer öğrendim ayrıldığım eşim kuzeniylen beraber şoka girdim ayrılalı bir yıl oldu ama halen resmi olarak boşanmadık tekrar bir araya gelmemiz imkansız dı ama hemen bulmuş we kuzeni üstelik bu kız waktinde başka biriyle nişanlıydı we biz ewliyken bndenn fnefret ederdi nedeni belli oldu eşimin msn şifresini biliodmama uzun zamndır girmiodm sonuçda bitmişdi bu ewlilik dün ölesine bi bakim dedim we öğrendim kuzeninden gelen mailleri görüdm ben kocamken ona öle laflar sölememişdim utandım ya onlar nasıl cümlelerdi şerefsizlk değilde ne bu ya ben halen onun için göz yaşı dökerken onun yaptığına bak ALLAHIMA hawale ediorm o ikisini lanet olsun size
Mail şifresini bildiğim bilmiodu bende sonradan öğrendim yani tahmin ettim bi kaç şey we buldm bu kadar adiler maillerde beraber olmuşlar resmen ben bi bayan olarak okudklarimdan utandim o bi bayan olaarak nasil yazio ya ne olursa olsun kuzenin o senin
Kizlar ewliyken eşim bana amcana sarilma dayina sarilma nikah düşer derdi beni aileme karşi soğuturdu bizde kesinlkle öle şeyler düşünlmez amca amcadir kuzen kuzenidr demekki onlarin ailede herkes biribine o gözle bakioki benim ailemide öle zannetti amcama dayima sarilmami istemiodu biz onlar kadar şerefsiz olamayiz kardeşe kadar düşerler bunlar ahlaksizlik diz boyuymş bunlarda