Edepli terbiyeli aynı zamanda düşünceli bir kızım ben. Öyle ulu orta yerde öpmem.tantanis bak milletin sevgilisi olmasını geçtim ulu orta şaapıyorlar. Sen daha yol ortasında öpecek adamı bile bulamıyorsun
Sevgilin yok, ondandırEdepli terbiyeli aynı zamanda düşünceli bir kızım ben. Öyle ulu orta yerde öpmem.
Olsa da yapmam. Ben sen miyim?Sevgilin yok, ondandır
Tecavüz değil de mezunu seri katil oldu. Napcaz? Onu da ODTÜ lü hoca yetiştirmedi mi? Hadi tekfir edelim hemen! Bu sayfadaki tek komik de sizsinizEğer ODTÜ lü bir hoca 45 çocuğa tecavüz etmiş ise ODTÜ bundan ağır darbe alır Ensar gibi pişkin olabileceğine inanmıyorum
Kıyaslanamaz bile komik
Aa terbiyesiz, kib hemen.Olsa da yapmam. Ben sen miyim?
Ilk mesajına dön ve kendini kible. Bay.Aa terbiyesiz, kib hemen.
Lütfen konuş dışına çıkma sevgili tantan.
İlginçTecavüz değil de mezunu seri katil oldu. Napcaz? Onu da ODTÜ lü hoca yetiştirmedi mi? Hadi tekfir edelim hemen! Bu sayfadaki tek komik de sizsiniz
Tecavüz değil de mezunu seri katil oldu. Napcaz? Onu da ODTÜ lü hoca yetiştirmedi mi? Hadi tekfir edelim hemen! Bu sayfadaki tek komik de sizsiniz
1 ila 3 yıl hapis cezası var sanırımSokak ortasında seks yapmak suçtur. Öpüşmek değil. Ikisini kıyaslamak ne kadar doğru?
Öpüşmek suç değildir.1 ila 3 yıl hapis cezası var sanırım
Haliyle suçtur
Hangi madde söyleyebilir misiniz? Bakmak isterim.1 ila 3 yıl hapis cezası var sanırım
Haliyle suçtur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?