Ahlaksız Çift Şehrin Ortasında Cinsel İlişkiye Girdi

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.886
198
İrlanda'da ateşi başına vurmuş ahlaksız çift, güpegündüz şehrin merkezinde yol kenarında cinsel ilişkiye girerken görüntülendi.
ahlaksiz-cift-sehrin-ortasinda-gupegunduz-cinsel-8496180_x_6005_o.jpg

The Irish Mirror'un haberine göre, İrlanda'nın Cork ilçesinde salı günü yaşanan olayda, ateşi başına vurmuş bir çift öğleden sonra okul çocuklarının gezindiği bir derenin kenarındaki alanda uygunsuz şekilde görüntülendi. Edepsiz sahneye şahit olan bir görgü tanığı yerel radyo istasyonu Red FM'e bağlanarak olayı anlattı.

GÖRGÜ TANIĞI RADYO PROGRAMINDA ANLATTI

Veronica isimli bir kadın radyoda yayınlanan Neil Prendeville Show'a bağlanarak; "Öğleden sonra saat 2:45 civarında bir çiftin cinsel ilişkiye girdiğini gördüm. Okuldan eve dönmekte olan çocuklar ahlaksız çiftin hemen yanından geçip gidiyorlardı. Ben ve bir mesai arkadaşım işe dönmeden evvel öğlen yemeğimizi yemek için dere kenarındaki bir banka oturmuştuk. Yemeğimizi yerken ilişkiye giren çifti gördük. İğrençti, yemeğimi bitiremedim. Turist otobüsleri ve birçok arabanın geçtiği bir bölgede edepsiz çift yarım saat boyunca ahlaksız eylemlerini gerçekleştirdiler." sözleriyle yaşanan olayı ifade etti.

Radyo sunucusu Neil Prendeville, daha sonra terbiyesiz çiftin fotoğraflarını Twitterhesabından paylaştı.

http://www.haberler.com/ahlaksiz-cift-sehrin-ortasinda-gupegunduz-cinsel-8496180-haberi/

Yahu anlamiyorum neden dönüp dolaşıp her konu buraya bağlanıyor. Asla tasvip etmiyorum ama tecavüz her yerde her kurum kapatilsin mi? mesela okullar ?
Bu pisligi yapan buna ortak olan belli bir grup insan musveddeleri vardir mutlaka. Onlar tesbit edilir ve buna susanlarla birlikte def edilir cezalarini alırlar. Kurumu kapatmak ne ve baska baska oaylarda bunu öne atmak ne?

Yahu anlamiyorum neden dönüp dolaşıp her konu buraya bağlanıyor. Asla tasvip etmiyorum ama tecavüz her yerde her kurum kapatilsin mi? mesela okullar ?
Bu pisligi yapan buna ortak olan belli bir grup insan musveddeleri vardir mutlaka. Onlar tesbit edilir ve buna susanlarla birlikte def edilir cezalarini alırlar. Kurumu kapatmak ne ve baska baska oaylarda bunu öne atmak ne?
aynen. mesela şu son günlerde ortada dolanan seri katil de odtü mezunu. napalım odtü yü mü kapatalım seri katil çıktı o okuldan diye?

Bu olayi normal bulanlar olabilir ki olmali diyenler yakinda kendileri de yol ortasinda yaparlarsa sasmamak lazim
Ohho dolu normal bulan bu sitede de.

Eh ne diyelim haber onlara gelsin.

Gayret ve niyetlerindeki irlanda da netice vermis .
İçleri bir nebze daha ferahlamistir.

aynen. mesela şu son günlerde ortada dolanan seri katil de odtü mezunu. napalım odtü yü mü kapatalım seri katil çıktı o okuldan diye?
Eğer ODTÜ lü bir hoca 45 çocuğa tecavüz etmiş ise ODTÜ bundan ağır darbe alır Ensar gibi pişkin olabileceğine inanmıyorum
Kıyaslanamaz bile komik

Back